Sari la conținut

maturelover81

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre maturelover81

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

maturelover81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

17

Reputație

  1. Am facut programare la ea prin watsupp ptr o fin, ne-am inteles ptr ora 17, mi-a spus pe ce strada sa vin si m-a rugat sa ii confirm cu 30 de min inainte. La ora 16 primesc mesaj caci a intervenit ceva si daca putem reprograma ptr ora 18. Am spus da iar la ora 18 am ajuns acolo si nu a mai raspuns la telefon sau la mesaje. Aceasta a fost experienta mea de azi, va doresc experiente mai bune!
  2. Am vizitat-o astazi si am avut o experienta foarte nasoala. Atras de poze am decis sa incerc, am citit recenzia colegului de mai sus si am decis sa o sun la nr 0733156696 am stabilit sa ne vedem intr-o ora pret pentru o finalizare 150 ron. Am ajuns in zona ei pe bulevardul Camil Ressu in zona unui magazin Wich one( dau reperul acesta in cazul in care lucreaza cu mai multe nr de tel ca sa evitati) o sun, respinge apelul. Decid sa astept si ii trimit un mesaj ca am ajuns in zona, primesc mesaj ca e ocupata 30 de minute. Am decis sa ii spun ca e ok si ca astept sa imi dea ea un semn cand e gata. In 10 min primesc mesaj ca e gata, cred ca asta a fost primul semn pentru mine ca nu e ce trebuie dar am decis sa merg mai departe. Ajung in locatie nu e tipa din poze dar sanii si corpul seamana doar ca tipa e de etnie. Nu am nici o problema cu tipele de etnie dar trebuia sa plec cand am vazut ca nu e tipa din poze. Ii inmanez doua bancnote de 100 ron, asteptam sa primesc rest dar m-am gandit ca merge sa isi ascunda banii in timp ce fac dus si imi da dupa. La dus am primit un prosop care nu era proaspat curat si cu un fir de par de-al ei dar ea insista ca le-a spalat pe toate. Deja incepeam sa regret dar am zis sa merg mai departe pentru ca are sanii mari. Ajuns in camera se dezbraca, direct pune prez pe penisul nesculat, ii spun sa ne mai atingem putin pana cand se intareste dar ea insista ca stie ce face. Incepe sa suga cu forta si sa stranga, ii spun sa se opreasca putin din oral ca sa ii sarut sanii ca sa ma intaresc. Se opreste din oral dar imi strange penisul si il freaca ca sa ma termin cat mai repede. Vazand ca nu am cu cine sa ma inteleg o pun sa treaca inapoi la oral cerandu-i sa nu o mai stranga cu mana dar ea tot insista si asa termin prematur in semierectie. Eram fustrat de faza asta asa ca ii amintesc ca trebuie sa imi inapoieze 50 de ron la care ea imi raspunde ca atat a costat dusul. Parerea mea e ca trebuie evitata cu orice pret pentru ca e pusa pe mega fast fuck si dat tepe. Nu e cine stie ce la corp si nici la fata.
  3. Am vizitat-o pe doamna Carmen la începutul anului în Florești zona Muzeul apei. Am beneficiat de masaj yumeiho si de relaxare. A fost foarte bine executat masajul, a insistat pe coloana vertebrala, gatul l-a facut sa pocneasca foarte tare am avut emotii la partea asta. Picioarele mi le-a pocnit de asemenea si le-a pus in niste pozitii ca sa imi creasca flexibilitatea, au fost momente in care a durut. Locatia e curata si temperatura potrivita. Doamna stie sa se faca placuta am vorbit despre nutriție, meditatie si altele. Dupa masaj m-am simtit vreo doua zile ca si cum cineva mi-a scuturat toate oasele din corp sau ca si cum cineva m-ar fi scuturat ca pe o carpa. Nu am beneficiat de nimic erotic, nici nu am dat vreun semn ca as dori sa beneficiez. Am achitat 150 ron, intalnirea am stabilit-o prin sms.
  4. La ea e doar masaj de relaxare, eu am plătit 50 de ron pentru o ora. Asta se intampla acu doi ani. Nu a vorbit deloc în timpul masajului.
×
×
  • Creează nouă...