Sari la conținut

ps4ver

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre ps4ver

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ps4ver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

50

Reputație

  1. Am vizitat-o din nou pe Synthi aseară pe la ora 23. După ora asta tarifele sunt diferite, mai exact 300 finalizarea și 500 ora. Întâlnirea a fost la fel ca datile trecute, foarte bine din toate punctele de vedere. Am văzut că are și jucării, bici și vibratoare, presupun că face și chestii mai hard pentru doritori. Locația este în Prima Universității, apartament foarte curat, cu de toate, perfect pentru genul ăsta de activitate și nu în ultimul rând AC. Am înțeles că are și loc de parcare privat.
  2. Dupa o lunga perioada, Sinthy s-a intors in oras. Ma bucur enorm ca esti din nou aici. De data asta voi fi cat se poate de scurt cu recenzia. Nu voi da detalii pe care deja le-am scris in celelalte recenzii. Spun doar ca intalnirea a avut loc azi si totul a fost ca de obicei foarte bine. Voi nota doua modificari, locatia care acuma este in Prima Universitatii si tarifele sunt 200 finalizarea si 400 ora. De data asta am luat o ora, deoarece nu ne-am mai vazut de mult. Din spusele ei, raspunde numai pe WhatsApp. Sper sa stai cat mai mult.
  3. LA MULȚI ANI și tot ce îți dorești să ți se îndeplinească, oriunde ai fi. Să ai parte numai de bunătate, pentru că meriți.
  4. Fiind cu ceva treaba prin Cluj, si avand si weekend-ul prelungit, zic sa imi incerc norocul la Synthi. Dupa cateva schimburi de mesaje pe WhatsApp, sunt in drum spre ea (aceeasi locatie ca datile trecute, Viva City). Nu voi detalia intalnirea deoarece am facut-o in nenumarate randuri in celelalte recenzii (atat aici cat si pe Oradea). Synthi aceeasi persoana cu care imi place sa imi petrec o ora de vis. Am aflat de la ea ca este o perioada destul de slaba (azi am fost primul client din spusele ei), ceea ce mi se pare ciudat avand in vedere serviciile oferite si felul ei de a fi (+ cat de turistic este Clujul). In fine, tariful a fost de 400 lei/h.
  5. Salut, Recomand https://centreleideal.ro/. Atentie, nu face pe testicule.
  6. Dupa o scurta pauza in acest domeniu, m-am reintors si nu puteam incepe mai bine decat cu Sinthya. Am luat legatura pe whatsapp si am stabilit intalnirea. Nu voi da multe detalii, deoarece am scris in celelalte recenzii (atat aici cat si pe Oradea). Oricum va da ea toate informatiile necesare la telefon/pe whatsapp. Locatia aceeasi ca si data trecuta (Viva City), Sinthya aceeasi femeie de care nu ma mai satur, actiunea la acelasi nivel destul de ridicat. Tarif 400/ora (am inteles ca finalizarea este 200). Nu stiu cat va mai sta in oras, poate ii mai fac o vizita.
  7. Mosul a venit mai repede pentru mine. Astazi iesind mai repede de la lucru, i-am scris Sinthyei nestiind daca mai este la Cluj sau nu, si spre norocul meu este in oras. Dupa cateva mesaje, m-am programat si dus am fost. Locatia este aceeasi (Rogerius), restul informatiilor le-am trecut in celelalte recenzii. Ma bucur ca ai revenit in sfarsit la noi, oradenii.
  8. Fiind în vizită prin Cluj am vizitat-o pe Sinthya din nou, este o femeie de care nu mă mai satur să o văd. Povestind am aflat de ce nu mai activează pe forum ca înainte și de ce nu poate publica. Are ceva probleme cu contul și nu poate să scrie aici. Toate detaliile o să vi le de-a ea la telefon/pe whatsapp. Tarifele sunt 200 cu 400.
  9. Vizitat pe Sinthya din nou, dar acum pe timp de noapte. Este a doua oară când plec din Oradea la Cluj pentru a o vedea, și merită. Note nu are rost să mai dau, am dat la recenzia de pe pagina anterioară (împreună cu toate celelalte detalii importante).
  10. Am vizitat-o pe frumoasa Sinthya. Este o femeie pentru care merita sa mergi din Oradea pana in Cluj. Actiunea s-a intamplat in aceasta saptamana. Programarea s-a facut foarte usor pe WhatsApp. Dupa ce am ajuns la locatie, am intrat in apartament unde am fost servit cu un pahar de apa si am discutat una alta. Dupa cateva minute de vorbit, m-am cerut la baie pentru reimprospatare (pana m-am dezbracat a fost si ea). Banii i-am lasat din propria initiativa. Nu voi da multe detalii despre actiune, am facut-o in celelalte recenzii (topic Oradea). Voi spune ca mi-a oferit tot ce am dorit, in limita bunului simt. Dupa o partida frumoasa, am facut dus pe rand. Am inteles ca sta pana duminica, poate mai trag o fuga. Notele: Locatie: 10, apartament mare, modern, elegant, curat, baie mare curata (zona Viva City) Aspect: 10, ochii aceia absolut superbi, nu ma saturam sa o privesc in ochi, intotdeauna am fost atras de femeile mature ON: 10, foarte placut, atentie la oo, cum imi place fara dinti si nu se ajuta deloc cu mana NP: 10, se misca super, se implica, te intreaba cum vrei GFE: 10, comunicativa, te serveste cu ceva de baut, sarutari, FK Igiena: 10, piele fina, dus inainte si dupa Cadou: 400L/h Recomand: un calduros DA Revin: cat mai repede
  11. Dupa o lunga perioada, am revizitat-o pe frumoasa Sinthya. Este aceeasi persoana cu care mi-e mai mare dragul sa ma revad. Actiunea s-a intamplat aseara. Programarea s-a facut foarte usor pe WhatsApp. Dupa ce am ajuns la locatie, am intrat in apartament unde am fost servit cu un pahar de apa si am discutat una alta. Dupa cateva minute de vorbit, m-am cerut la baie pentru reimprospatare (pana m-am dezbracat a fost si ea). Banii i-am lasat din propria initiativa. Nu voi da multe detalii despre actiune, am facut-o in celelalte recenzii. Voi spune ca mi-a oferit tot ce am dorit, in limita bunului simt. Dupa o partida frumoasa, am facut dus pe rand. Notele: Locatie: 10, apartament mare, modern, elegant, curat, baie mare curata (zona Rogerius) Aspect: 10, ochii aceia absolut superbi, nu ma saturam sa o privesc in ochi, intotdeauna am fost atras de femeile mature ON: 10, foarte placut, atentie la oo, cum imi place fara dinti si nu se ajuta deloc cu mana NP: 10, se misca super, se implica, te intreaba cum vrei GFE: 10, comunicativa, te serveste cu ceva de baut, sarutari, FK Igiena: 10, piele fina, dus inainte si dupa Cadou: 300L/h Recomand: un calduros DA Revin: cat mai repede PS.: Sinthya iti multumesc pentru o seara foarte placuta si abia astept sa ne revedem luni seara.
  12. Am fost la această veritabilă MILF aseară. Programarea s-a făcut foarte ușor printr-un apel la care a răspuns din prima. Ajuns în fața ușii aceasta se deschide și după o văd pe Sinthya care are niște ochi absolut superbi. Am intrat și m-a invitat în bucătărie unde am servit un pahar de apă și ea fuma o țigară împreună cu o cafea. De aici a inceput o frumoasa conversație unde am vorbit una alta, în tot acest timp îi admir ochii superbi. Ce mi-a plăcut foarte mult a fost cât de sociabilă și deschisă este. După toate aceste minute bune de discutat m-am cerut la duș și după a mers și ea. Banii lăsați din propria inițiativă pe masă. Și acum acțiunea: începută frumos cu sărutări, FK, mângâieri în timp ce se juca cu micutzu. Oralul a fost foarte bun, exact cum îmi place fără să simt dinții, a început cu lins pe oo, mi-a plăcut la nebunie când mă privea. Mi-a plăcut atât de mult că am cerut 69. Am trecut la normal unde am făcut 2 poziții, prima fiind clasica LOT, după am trecut la doggy în fața oglinzii de la dulap, foarte mișto priveliștea. Finalizarea a fost pe sani făcută de ea în timp ce mă uitam în ochii ei superbi. După a urmat dusul și am mai discutat una alta. Înainte de note, vă zic că răspunde numai la apel sau sms. Mi-a arătat că are un telefon vechi (cu butoane) și pe care nu are cum să meargă WhatsApp. Și acum să dăm și notele: Locație: 10, apartament mare, modern, elegant, curat, baie mare curată (prima onestilor) Aspect: 10, ținând cont de vârstă arată foarte bine, le dă clasa la multe fete, ochii aceia absolut superbi, nu mă saturam să o privesc în ochi ON: 10, foarte plăcut, atenție la oo, cum îmi place fără dinți și nu se ajută deloc cu mâna NP: 10, se mișcă super, se implică, te întreabă cum vrei GFE: 10, comunicativă, te servește cu ceva de băut, sărutări, FK Igiena: 10, piele fină, duș înainte și după Cadou: 300L/h Recomand: un călduros DA Revin: cât mai repede Sinthya îți mulțumesc pentru o seară foarte plăcută și abia aștept să ne revedem.
  13. Aveti grija de ea. Este o FEMEIE in adevaratul sens al cuvantului. Aveti ocazia sa traiti niste momente incredibile alaturi de ea. Comportati-va frumos si veti fi rasplatiti. :wink2
  14. Cu acordul lui Sinthy va pun lista cu tarifele si serviciile oferite: 150 lei - 1 finalizare (30 minute) 300 lei - 1 sau 2 finalizari (o ora) 500 lei - 1 sau 2 finalizari cu ANAL inclus (analul este DOAR la ora si in functie de dimensiune) Servicii: Oral protejat sau neprotejat in functie de igiena Normal si Anal doar protejat Atingeri, mangaieri, sarutari, FK 69 Diferite pozitii Sex intre sani COB (finalizare corporala sau pe sani) COF (finalizare faciala) Masaj Handjob Cunnilingus (accept) Diverse fantezii (discutate si acceptate de comun acord)
×
×
  • Creează nouă...