Sari la conținut

themadking

Serious Contributor
  • Număr conținut

    340
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre themadking

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iron Throne

Vizitatori Recenți Profil

3.607 citiri profil

themadking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-136

Reputație

  1. Gagiule, nu caut să mă justific, în fața nimănui, vreau doar atât: să vadă participanții acestui forum cum şi cine face, sute de îmbârligături, chei franceze şi alte înşurubări, cu trasu' de limbă al curvelor despre clienți, nu spun că alții nu o fac, dar când procedezi aşa e ok ?
  2. Hai ca să-ți răspund... punctual, poftim: futuți morții si măta care te-a câcat, de fapt nu, că după aia zici ca sunt necrofil si gerontofil, dacă te fut in gură sau in cur, mă faci homo, chiar nu stiu unde sa-mi bag io pula ca să te simti satisfăcut, stai aşa: neamuri ai ? da' nu aşa proaste ca tine ... deci acolo cred că-mi voi depune sămânța, în neamurile mătii şi a lu' tactu, băga'mi-aş pula'n sorta !!! şi'n prietena ta, au, nu, asta cu prietena am greşit-o, nu pot să-ți fut şi eu ... dreapta, sau o arzi cu stânga ? Mai ai ? Să tot fuți lumea la cap cu placa asta ? Nu te-ai săturat de câte puli în tine şi'n familie îți iei zilnic ? Pe alte teorii din astea ? Că ăla e **spam editat**, că ăla e hărțuitor, că ăla e agresor, că ăla nu plăteşte, ce gâtu' mătii ai, mă ? Da' tu, care întrebi curvele de noi, plus că faci lucruri de tot câcatu' gen: poza şi numărul de telefon, astea nu le vezi ? Ai noroc că sunt iar plecat in Dk, dar vin acasă şi nu mă las până nu te ... aerisesc, puțin ...
  3. Subiect... ? Predicat... ? Asta vrei ? Arunci vorbe la mişto ! Vreau să vâd până unde duce nesințirea, de care dă dovadă !!! Ceea ce el nu a ştiut, acel număr care l-a afişat pe site e cel mai vechi, care îl am, are aproape 12 ani şi ... l-am ... FOLOSIT DOAR LA ACEA CURVĂ !!! şi plus de asta, fufa spune că am vorbit urât la adresa lui, când de fapt eu am spus că mi-am bătut joc de el, cum îmi fac în continuare ... Ce mai vreau: să fie demascat şi pentru ce a făcut, să-i fie banat acel cont, chiar dacă are nu ştiu câte sute în plus.. E logic ceea ce vreau ?
  4. Tălică, ai întebat pe celălt topic ce s-a întâmplat ? Am scris asta, parțial şi în răspunsul dat Izabelei . Ce am spus eu acolo ? După ce am deschis acel topic în care, propuneam sà fie şterse toate clonele, sau apropape toate, la ceva timp cineva s-a simțit cu musca pe căciulă şi în replică a deschis alt topic în care e publicată o poză cu mine şi numărul de telefon ! Toate acestea: FĂRĂ ACORDUL MEU !!! Plus sunt făcut: AGRESOR !!! şi îmi sunt aduse acuze nefundate referitoare la neplata unor servicii de care am beneficiat. Am spus şi repet, că toate astea le-am perceput ca pe o glumă proastă şi prin ceea ce fac acum, probabil sunt la limita penibilului ... dar având în vedere modul de operare al individului ce este în spatele tuturor aceste actiuni, nu vreau să degenereze în altceva, de aceea fac ceea ce fac pentru că ... " si vis pacem, para bellum " Acum revin, la ce ai spus de carla şi de cioara de mika(sunt neamuri).Ele sau mai bine zis, aia: mika, e pe dinafară, a căutat să se promoveze(probabil), palma aceea e o minciună, probabil s-a şi văzut asta numai din momentul din care NU a răspuns la ce am întrebat-o. Deci nu mai insista pe varianta asta, că nu e cea corectă . Plus că ştiu şi cine a " ciripit ", chiar dacă ea nu recunoaşte ! În plus de asta mă amenința cu...poliția !!! De ce ? Pentru că am " insistat " în două rânduri şi o să insist, până recunoaşte, că poate, poate fără intenție a spus ceea ce a fost între noi atunci, respectivului ce se află în spatele acestor...meschinării şi pentru asta v-a suporta consecințele . A, da, treaba cu george ? Da, a fost, în discuția pe care am avut-o cu " ciocârlia ", o referire la el şi la recenzia care a făcut-o, respectivei " privighetoare ", dar individul ( PROSTU' PROŞTILOR ) a pus de la el acele vorbe că eu am făcut nu ştiu ce şi nu ştiu cum şi totul pentru ce ? Trafic ? M-am făcut înțeles ? Mai e nevoie să continui ?
  5. Cu o ... condition . Viseaz-o p'asta .
  6. Nu pot să cred: o clonă, întreabă de recenzii !!! S-a întors forumu' pe dos !!! De fapt, recenzii fac recenzorii, enumerați de miky 7 , 7..noi suntem doar spectatori la prestațiile artistice, doar artă se cheamă când expui cu lux de amănunte...un futai şi îl transformi într-o operă beletristică... Să vină...cloniliii !!! Să sugă...recenzoriliii...
  7. " In fine ...raman la aceeasi decizie ...Recenzii fac doar @Pulesteii si vanatorii de trofee , adica de baragladine pe bani , niste trancanai de care iti este mila in cele mai multe situatii , ca sa-si mareasca palmaresul si sa aiba ce povesti si transmite (prin aceeasi minciuna , cu care se hranesc si se mint si acum singuri) copiilor/nepotilor la batranete , peste 20-30 de ani " Hai, mă miky 7+7, sau 7×7 ?, ne arunci în troacă, chiar pe toți ? pule(V)eşteii şi headhunter'ii: nu zic de care, chiar aşa ? cum vine asta ?, nu mai facem recenzii, nu ne mai dăm şi noi şmecheri(măcar aici?) că ne iei tu la rost ? sau ai fi vrut şi tu să faci asta, da' nu ai loc de .. cine ai enumerat ? chiar, arată-mi şi mie o recenzie, numai una, făcută de tine la cine vrei tu şi după aia dau singur şi celelate trei numere de telefon, pe care le am, plus mai pun şi foto de la ultima paradă neonasînpizdă, ca să moară PROSTU' PROŞTILOR=curva curvelor de ciudă că recenziile lui cu rezumat şi narațiune sunt de tot câcatu' ... alea care le face pentru a promova o curva cu JET'u mare
  8. Inițial am perceput tot ceea ce s-a întâmplat ca pe o glumă proastă. Am o întrebare: de ce numărul meu de mobil este încă afişat pe site,.la acel topic ca tag ? Cu ce drept se face acest lucru ? Nu am mai zis nimic de foto, s-a rezolvat . De câte ori am spus că regulamentul e făcut...pentru ce ? Din ce văd ne pişăm şi amestecăm viața reală cu iluzia virtuală, unul din noi e oare în câştig(oare cât?)de se zbate de pe zeci de clone, ÎN PLUS, PROSTU'/PROASTA, SAU CINE PULA MEA E, MĂ SUNĂ CU NUMĂR ASCUNS !!! Nu e nici o problemă, dacă aşa procedăm, foarte bine, să ştiu ce am de făcut de luni.
  9. Şi tu de ... prost, să muoara copii tai sa nu mai avem parte de aşa specimeneHai cu banu' !
  10. Atunci tu eşti...Psittacoidea 😂😂😂
  11. Cel mai bine e să-ți vezi de treaba ta, vrei să ÅŸtii ce s-a întâmplat ? Stai dracului parcat...lache cu pedale 😂😂😂
  12. Cu ce morții mătii am amenințat-o ? Bă, PROSTULE, chiar vrei să mă țin de capul tău şi să-ți ştergi toate, TOATE conturile, să ne lasi cu cretinismele de care dai dovadă ?
  13. bă, PROSTU' PROŞTILOR, nu te linişteşti ? Ce tot mă fuți la cap cu ... ?Tu, de fapt, cine pula mea eşti ? Ăla care o ... proteja ? Sau ? Şi dacă tot ai spus de ea, în 2017 când a luat o pauză mai mare, tot eu am fost de vină ? Nu eşti tu ... PROST ? Decizia a fost a ei, în ianuarie când a spus stop, ce vină am avut eu ?
  14. " iubi ", dacă tot te-ai băgat în seamă cu pula mea, asta tatuată, spune când acum o săptămână MAXIM, da' maxim, am fost la tine şi ca sã ştie lumea, spune tu ce alte tatuaje aveam pe corp ? A ? Şi, apropos, acum o săptămână, când te-am sunat, de ce pula mea asta tatuată...ai răspuns şi ai spus că vrei să vin la tine ? Şi eu nu am venit, deoarece eram plecat din țară. A ? vrei promovare ? publicity ? îți dau, CU ADEVĂRAT ! de nu poți să duci ! Mai bine spune că m-ai confundat, aşa ca să te iert...
×
×
  • Creează nouă...