Sari la conținut

little_kardan

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    124
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre little_kardan

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

little_kardan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. laso ba frate....ca multi vomitam . altele macar is mai feminine dar asta e barbat barbatoi. Pune ti ma niste extensii sau operatii de sani ceva ca nu esti in viata ta transexual. esti travestit toata ziua. fara sa jignesc pe cineva
  2. Buna...nu prea merg eu la escorte dar pe tine cu siguranta te-as vizita daca ai trece prin Iasi, nu stiu mai schimbi si tu clientii mai cunosti ieseni etc.....poate vii vreodata pe aici.
  3. da-mi privat ...stiu eu o gagica care are aceeasi fantezie
  4. nu mai dati ma adresele aici prostilor....ca e cu circuit inchis. nu va bag nicaieri , suntem deja vreo 20 si ne cam si stim intre noi, tineri fara grasi sau batrani.
  5. hahaha ba ce prosti is travestiti astia....se injura 1 pe altu ca is spermiera romaniei ca sug pula ca nush ce, cand ambele is ecorte si pt 200 lei le faci ce vrei :))))) cum plm sa o faci pe aia spermiera romaniei cand tu esti la fel de fututa in gura ? Adica gen ai aceeasi meserie in plm . Din ce am observat eu , fara sa fiu subiectiv acum, ba toti parca is bolnavi psihic, adica tre sa ai o problema din nastere sa fii barbat si sa vrei sa devii femeie....dar plm mai bine dati banii pe un psiholog prostii pulii mele decat in tatuaje sau sani.
  6. ba da dar pastram discretia, sa nu stie orice neinitiat de videouri
  7. bravo...la cat mai multe povestiri serios. Desi nu prea cred ca o sa vizitez austria prea curand....imi place cum povestesti . SPor la futut !!
  8. foarte tare...ce lucrezi :D ? :)))
  9. nu mai pune aceleasi poze....pune poze noi sau poze cu pula
  10. cica face acoperire ochi ................=)))
  11. ba ce noroc are tiganca ca exista tot felul de bolnavi mintali ....si din ce am citit pe aici ca sa fiu on topic totusi, vad o singura recenzie ( nici aia calumea) in care altii spun ca te filmeaza cu pestele ca plm. Plm cine e cu adevarat adepta a bdsm=ului o face din placere si e selectiva nu primeste orice terminat care da 150 lei.
×
×
  • Creează nouă...