Sari la conținut

19760618

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 19760618

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

19760618's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputație

  1. SUPERRR!!! Abia aștept(ăm)!!!!Ceva de genul am avut parte cu mult timp în urmă de la "Claudia" ... care era pe "Eftimie Murgu"!
  2. Pozele 2,3 si 5 de pe pagina anterioară m-au convins! Doar să-mi treacă viroza ușoară care mă sâcâie si sigur am să te vizitez dacă mai ești prin zonă,mai ales că-mi plac cele de care ai de ce "prinde"!
  3. Salutari! Nu am mai scris de mult timp, (de pe formatul vechi), dar când am scris,am scris de ea.Confirm ce spune @ingineru27 și pentru ce merg și eu la ea când vreau o golire și să mă simt bine ,eu unul chiar mă simt! Îi am numărul în telefon,cred că și ea,căci răspunde rapid la SMS sau apel! În ceea ce privește aspectul, nu mă deranjează, nici eu nefiind vreun "mister" de la vreun concurs de frumusețe masculină . Normal,gusturile fiecăruia nu se discută,fiecare are și pretenții de la escorte la arată el! Doar că acum ea are și serviciu,programul îi este mai scurt,fără weekend-uri! O seară faină! "Face un oral foarte bun, limbi in cur la greu(mie personal imi place la nebunie) , si cand o suge se aseaza in ea pana se inneaca. Sa nu mai zic de limbi pe coaie cat incape."
  4. 19760618

    Masaj Arad

    Probabil este plecată în concediu,că tot este si perioada vacanței ... !De oricâte ori am apelat telefonic sau prin sms,nu am avut nici o problemă!
  5. 19760618

    Masaj Arad

  6. 19760618

    Masaj Arad

    Salutări! Sunt nou in privința postarilor,de aceea SCZ daca uit ceva. Am fost la dna si la vechea locație odată si de vreo trei ori la noua locație,ultima data in toamna tarziu,lângă Kaufland-Vlaicu. Programare-respectare -10 Locație-10:curatenie,climă, căldură,in funcție de anotimp 😂! Masaj-8 te lasă să o atingi,cu ceva creme,hârtie curată pe patul de masaj; Annilingus-8 Masaj prostatic+ON cu finalizare orală-8;nu (cred ca)înghite; NP-când am vrut,nu a putut ea 😂,in rest doar masaj, poate data viitoare; Aspect:poze reale,38+,puțină burtică-fără a deranja,dimpotrivă îmi plac acestea;vorbăreață,nu răspunde la telefon care este pe silentios in timpul "ÅŸedinței",curată fără mirosuri. DuÅŸ,daca vrei,inainte-după,prosoape curate. Anal-nu am întrebat Saruturi-da,in afară de gură; Halat-100,după. De revenit-SIGUR CÄ‚ DA! ÃŽncă odată SCZ dacă am uitat ceva!
×
×
  • Creează nouă...