Sari la conținut

egodeus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre egodeus

egodeus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputație

  1. pozele reproduc relativ fidel aspectul sanilor.iar dna nu a fost pretentioasa la interactiunea cu ei.
  2. fost la dna acum vreo 4 zile locatie pe mircea pe langa profi.am fost invitat la dus dar nu a fost cazul. ca aspect, ias da un 6.5.pozele o avantajeaza, mai ales primul set de poze este cu siguranta mai vechi, doamna avand ceva kg in plus fata de atunci. inceput cu un oral decent, ajutat in cateva randuri usor de mana.trecut in capra apoi misionar unde am si finalizat. d2d cca 20 minute, 1 fin 100 achitat in avans. de recomandat pentru cei ce sunt fani milf cu cateva kg in plus. eu unul nu mai merg, dar caut in continuare alte fapturi tot prin zona asta.
  3. si-a schimbat locatia. acum e pe langa raiffaisen de langa city park.
  4. fost acum vreo 5 zile.totul pe fuga.incerca sa ma convinga sa iau o ora.decartat in avans la solicitarea ei. oral protejat, nici nu a intrebat cum vreau apoi in timp ce era capra intreba de ce nu dau mai repede...cica daca vroiam sa stau mai mult trebuia sa iau o ora. finalizat intrun final in balon, imbracat si plecat. era doar una din ele, nu am mai vazut pe,altcineva. fata arata ok, nu zic nimic, dar atitudinea lasa mult de dorit. locatia intr-adevar peste drum de carrefour market,apartament ok, nu mia atras atentia nimic negativ. recomand doar daca nu e altceva disponibil. eu unul nu mai calc.
  5. Fost acum 2 zile după munca -locație 9,pe lângă mcdrive delfinariu,puțin cam greu de ajuns dar curata.baia ok cu prosop curat . -aspect 9.5 sâni numa buni de apucat,fund super,simpatica la fata. -oral 9 din partea mea cu toate că a făcut Deep,nu prea a acordat atenție la vecini.ceva frumos in orice caz -normalul 10 se mulează pe orice poziție fara comentarii,gemete ușoare mai mult sau mai puțin naturale -finalizat in prez după câteva poziții bine testate. -halat 100 1 finalizare De revenit?categoric,oricand prind o fereastra sa mă pot deplasa până acolo..
  6. sau alte fete prin zona...stadion/capitol/trocadero?
  7. @cenzurat păi și cum sa dau de ea...
  8. Fost acum 2 zile locatie curata, pe mircea pe langa profi. baia nu am vazuto, nu a fost nevoie cand ma dezbrac, pac ca cica ea nu face normal ca e prea mare (nu sunt eu cine stie ce) dar a acceptat oral, zic hai.. apoi incep telefoanele sa sune si soneria la usa, ea intrerupand actul pentru fiecare chestie dintrasta in parte pe langa faptul ca nu accepta finalizare orala, dupa 3 min deja comenta ca nu imi dau drumul...dupa care facea mai mult laba si o mai pupa din cand in cand..fapt care corelat cu cele de mai sus, chiar nu ma ajuta de revenit? clar nu achitat 80 lei si aia a fost (finalizarea a fost o laba facut de mine cu terminare pe sani) Altceva prin zona...?
  9. mersi mult !
  10. Buna seara.stie cineva vre-o escorta in zona capitol/spitalul mare?Ma deplasez mai greu fara masina si nici nu pot lipsi mult de acasa. Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...