Sari la conținut

varekai

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre varekai

varekai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. deocamdata nu face nimic. Asteptam cu nerabdare sa revina.
  2. Am fost azi pe la domnisoara, este o experienta placuta, masajul foarte bun, e de revenit. Are sani superbi, fundul carnos, o piele fina, minunata la atingere. Masajul e chiar foarte bun, prima parte se poate incadra ca masaj de relaxat musculatura, are mana buna, cu apasare ferma si te simti ca nou dupa masajul ei. Partea erotica, ei, stie meserie fata. Si are si cu ce. Recomand.
  3. Pot sa spun doar atat: curatenie: 10 experienta: 10+ Ochii cu care te priveste: priceless. Locatie si altele nu le notez.
  4. varekai

    Buna

    Labis, tot Buc. Tot similar. Te-am cautat pe fb, nu gasit. Scrie-mi in privat.
  5. Azi am fost la ea pentru a cincea oara. Si voi reveni. Gusturile nu se discuta, dar indiferent de gusturi, nu are cum sa zica cineva ca nu e o fata superba cu un corp de vis. Pentru cei cu sensibilitate tactila ridicata, pielea ei va face minuni. :) Cateva cuvinte despre apartament: e ok, curat, civilizat, nimic de zis. E insa ceva ce am remarcat. Cand intri acolo te simti ca si cum ai intrat in casa unei femei, unde esti invitat si te simti bine. Dar nu am avut deloc senzatia de "stabiliment". Celor care inteleg diferenta le recomand sa mearga cu incredere. E adevara, patul scârțâie, dar numai de la anumite turații în sus, dacă se pornește fata sa se simta bine. In rest totul e OK, ba chiar are si o oglinda generoasa in care poti sa-i vezi unduirile.
  6. In sfarsit ceva cu adevarat super. Pozele reale, dar sunt moft. Realitatea bate pozele. Nu este pt rezolvarra unei necesitati fizice, ci mai degraba pt o experienta completa. Daca iti lipseste o companie placuta, daca vrei sa bei un pahar de vin cu o femeie frumoasa si sa te simti ca la 20 de ani dar cu mintea de 40, atunci la ea este solutia. Efectiv iti da din fragezimea si prospetimea ei, te incarca de energie in timp ce te sleieste de puteri. :) Concret: Programare/disponibilitate/amabilitate: 10 Locatie: 10+ (aici nu ma refer geografic, pt unii poate parea departe, dar pt ea merita distanta. Nota e pt apartament si bloc si mediul civilizat.) Igiena:10+ Masaj: 10+ Restul: e tacere. (Adica am ramas mut, nota nici nu conteaza). Alte detalii nu dau, sunt private. :) Media generala: 10 cu felicitari, premiul 1 la clasa "tinere, frumoase si suple". Desi nota mare, o voi lasa repetenta, ca sa mai dau odata examen cu ea.
×
×
  • Creează nouă...