Sari la conținut

basmul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre basmul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

basmul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. basmul

    0764592209

    Salutare.Eu am fost acum ceva timp la aceasta domnisoara si am avut o surpriza tare neplăcută.Am ajuns am dat cei 100 RON și am trecut la treaba.Oralul foarte slab iar la normal ii mirosea foarte urat și era ceva albicios asa ca am terminat repede și plecat.Nu recomand.
  2. Salutare.Astazi am sunat să imi incerc norocul la aceasta superba fata si cand spun suuoerba pentru mine a insemnat totul.Am sunat am vorbit si ma indrumat catre locatie.Cand am intrat inauntru ma primit de parca asi fi fost cu ia de o viata o fire atat de calda nu am mai vazut pana acum.Am decis sa stau 1 ora iam inmanat acestei suoerbe fata bani dar ce sa vezi nici decum ca alte escorte sa sara cu mana pe iei.Vazand ca nu ii ia iam pus pe masa.Am vorbit ce am vorbit si am ajuns in paradisul(dormitorul) acestei frumoasa fata.Am inceout cu niste sarutari de nici in filme nu vezi dupa care a inceput sa il smotoceasca pe asta micu intr-un mare fel.Si akm sa dam notele am laudat destul. Oral:10 pentru mine este singurul care ma facut sa imi tremure picioarele. Normal:8 nu am schimbat prea multe poziti(poate data viitoare) Gfe:10 Locatie:10+ foarte curata Mai pe scurt ii multumesc pentru felul in care sa comportat si cat de bine ma facut sa ma simt.Tineo tot asa frumusete.
  3. Salut.Asta seara am vizitato eu.Locatia este ok se comporta foarte bine fara graba si este dispusa sa faca cam tot ce ii spui.Oral 9.Normal 9 chiar se implica.Stiu ca sunt nou oe aici dar fata este suoer ok.
×
×
  • Creează nouă...