Sari la conținut

badhabbits

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre badhabbits

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

badhabbits's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Va salut dragi colegi, dar mai întâi te sărut pe tine, Ruxi. Am vizitat azi pe aceasta domnișoara, și nu pot zice decât ca am plecat cu un zâmbet tălâmb pe fata și cu un tremurat de genunchi. Despre ea,n-am ce sa comentez, este exact tipa din poze( dacă ai pretenții sa arate ca Bianca Dragusanu, mai bine stai acasă și nu irosi timpul). Eu am plecat de acasă cu gândul la anal, dar când am ajuns in dormitorul ei, am avut surpriza sa se descurce de minune la tot ce înseamnă sex. Dacă te simti un domn și ai cei 7 ani de acasă, te vei simti extraordinar in compania acestei domnișoare. Te pup Rux, ne revedem curând :)
  2. Va salut domnilor! Aruncând un ochi pe publi in aceasta dimineața, am dat peste Anda. Sun cu gândul de a ii face o vizita. Răspunde o voce feminină, apoi ii cer se îmi confirme și pozele. Zis și făcut (apel video whatsapp) dus, urcat in mașina și in aprox 30 de minute eram in fata uși. -Tu ești?!? -Da, eu sunt. M-a poftit in casa, și vreau sa va zic ca am rămas surprins de corpul ei. Am socializat puțin iar apoi am trecut la fapte. Este foarte energica puțin peste bpm-ul meu pot zice, dar știe cum sa se poarte, este educata. ON nota 9 Se implica, știe ce are de făcut. AP nota 10 Aici am rămas fără cuvinte. Ce s-a întâmplat acolo doar noi știm. O experiența pe care nu o sa uit prea curând. Anda este o domnișoara superba din toate punctele de vedere.
  3. Va salut domnilor. Am sunat, am programat vizita și nu a durat mult și eram in fata uși. Îmi deschide o domnișoara neașteptat de simpatica cu parul prins in 2 cozi, zici ca era scoasă din hentai. Apartamentul 9,5/10 super cochet pentru ce îl folosește domnișoara. Locuiește singura singurică. Despre ea pot zice ca își face treaba la un nivel bun. Nu am fost refuzat la absolut nimic. On: 8/10. Bun, A știut ce are de făcut Np: 9/10 Strâmt. Se misca bine, da contre. Nu refuza nici o poziție, cu toate ca domn’soara tocmai ce și-a făcut un Pierce un buric și o doare locul Anal p: 11/10. Aici M-a rupt. Pot zice ca nu am m ai simțit așa funduleț. Micuț dar ferm, tot sa futi la el Gfe: 10 Ne am sărutat de când ne am pus in pat pana am plecat :)) Igiena: 10 D2D nu am cronometrat dar au fost aprox 50 min Cadoul 250 bine investiți. De revenit oricând! ✌
  4. Domnisoara, a spus ca ofera anal`u neprotejat la suma de 100 extra. :no2 in rest 100 cu 200...
  5. Am fost și eu la domnișoara zilele trecute. A fost una dintre cele mai bune experiențe cu o lucrătoare sexuală. Am avut parte de o primire corespunzătoare, schimb de 3-4 vorbe. O tipa Smart, pot zice. Dus și acțiune :)). Am scurs repede tot ce aveam in mine. ON și chiar face o treaba foarte buna, NP nu prea am simțit-o cum as fii vrut, dar cu siguranta o sa mai revin in ea :)). Anal nu am încercat. GF 8. Fără fk, doar o mușcătura pe gât :))
  6. Va salut cu respect, și pup toate lucrătoare sexuale
×
×
  • Creează nouă...