Sari la conținut

delamunte

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre delamunte

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

delamunte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Rcomand doar pe Maria, Anamaria, si blonda cu parul scurt. Ceilalti incepatori, nici masaj, nici erotic. Atat pe scurt.
  2. In sfarsit, stie cineva sigur, unde presteaza Damarys?
  3. Salut! Pe scurt, ca's deja obosit la ora asta. Locatia: foarte usor de gasit, St.cel Mare, straduta vis-a-vis cu Penny, mai mute detalii stiu ca n-am voie. Loc de parcare este. In apartament in hol / living room a mai fost inca o domnisoara, care statea la facebook, si atat. Poate colega, poate nu stiu cine. Baia: cred ca tot apartamentul a fost proaspat renovat nu de mult timp, totul ok, curat, frumos, prosop curat si gel de dus este. Fata: draguta, sani frumosi, fundulet si mai frumos, par lung negru, parca e iubita ta...deci, GFE: 10. Poate am fost simpatic pentru ea Igiena: tot 10, era proaspat dusat, cred, parfum fain, ce sa mai zic. Oral neprotejat, cred ca ceea mai buna pana acum, ce am putut primi vreodata. Nota 10. Normal protejat, parca putin prea stramt, dar tot fain. Sa fie doar 9 puncte. Nu s-a grabit cu nimic, dulce, vorbaret, saruturi, chiar a fost ca si o amanta, m-am simtit foarte bine cu ea. Tarif: 120 ron, cred ca merita si mai mult. Adevarata concurenta pentru restul din oras, care habarnau despre sex doar fac pe banda rulanta. Propun sa fie mutat la Top Escoarte O zi faina tuturor!
  4. Salut, fratii mei! M-am simtit prea singur, si am vizitat /din nou/ acest salon, fiind mai la capatul lumii si mai putin aglomerat.. Si am gasit acolo o bruneta, cu numele Raluca, draguta, inalta, frumoasa, sexi, topmodel, ce sa mai zic cred ca sunt indragostit Locatie: ok, defapt usor de gasit daca cunosti zona, sau daca ai mai fost, chiar inainte de Sanmartin la stanga, sir de case noi Fata: tot nota 10 cu stelute, frumoasa A-Z, machiaj doar cat trebuie, mai natural, mai beauty, imi place asa Ambient: placut, muzica faina incet, ceva miros placut, lumini, totul sensual Masajul: nu am cerut, Masaj erotic: am primit un masaj mai mult de dragoste, decat de sex, cu mangaieri, atangeri, girlfriend experience, ceva foarte bun, a uitat in ochii mei, aaa, sunt indragostit Igienie:10 Totul a costat: 120 RON Sigur ca mai revin
  5. Giony, ceva poze, galerie foto actualizata pe site ? Aveti fete noi, ceva ? Da-i drumul la marketing :-)
  6. Am fost si eu in sfarsit. Am vrut sa ma duc la Damarys, dar nu mai lucreazaza pe W.Shakespeare (daca stie cineva, unde presteaza, please.... ) Deci, am mers la Sexy Queens din Sanmartin. Putin greu de gasit, dar am reusit. Ambient placut, poate prea multa lumina, trei fete dragute inauntru, una blonda, mai inalta "sefa", una bruneta, si una nou, feeling de ******, cu numele de Dia, pe care am ales-o. Dupa un dus, am primit un masaj de relaxare de nota 8, un masaj erotic de nota 9, si un feeling de girlfriend de nota 1o*. Puncte minus, de rezolvat pentru GionyGio: -robinetul de la dus, ori apa rece, ori calda, n-am reusit sa fixez intr-o pozitie buna, si nu este si toaleta acolo, -poate ca uleiul e profesional, dar prea gros. Johnson n Johnson imi place mai mult O sa mai revin si recomand, cel putin pe ea. Happy finish sa fie cu voi!
  7. Este la Belladonna, str.Sf.Apostol Andrei 12, http://bella-dona.ro/
×
×
  • Creează nouă...