Sari la conținut

ploiestih

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ploiestih

ploiestih's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

53

Reputație

  1. E corect ce spui tu dar nu vezi că nu vrea să meargă? Dacă era se ducea din prima.
  2. Pai tu, curva fiind, neplătind taxe și impozite, habar nu ai cum e țărișoara asta. Ai idee ce salari sunt si de ce sunt așa mici? Ai idee cât plătește un angajator la stat ca să poată să primească angajatul 2500 de lei în mână?
  3. Nu am cum să îți fiu frate :) ar trebui să fiu de acord cu ******ul. E foarte bine că pui poze noi. Nu înțeleg de ce te-ai suparat. Nu sunt fan uscate, chiar îmi place de tine. Despre mulțumire nimeni nu va fi niciodată mulțumit pe deplin.
  4. Amalia despre ce nivel vorbești? Cum poți să uiți că pentru 100 de lei oricine își bate pula de tine? Izabela, stai parcată că deschidem subiectul "Greu de Ucis" :))
  5. Ești cumva gravidă? Parcă prea te-ai îngrășat!
  6. Vezi că ai început să devi obraznică. E ok, te aperi, lupți. Dar ai grijă cu jignirile că nu ești în măsură să o faci. Postez ce vreau unde vreau că forumul ăsta este făcut pentru clienții curvelor să vorbească despre curve, nu pentru curve. Ca să îți și răspund la ce ai scris mai sus, nu am susținut niciodată că aș fi sau că am fost clientul tău. A fost o întrebare. Chiar nu poți să faci diferențe dintre o afirmație și o întrebare? Dacă aveam tarfe la produs, poți să fi sigură că ai fi văzut pe aici ceva reclamă mișto nu recenzii false. Despre câți bani am eu sau nu am e irelevant, oricât de sărac ar fi cineva tot are 100 de lei să se slobozească pe o curvă. Apropo de forum, clienți ai? Că văd că stai pe forum mai mult ca mine și pe topicul ăsta al tău nu apare nicio recenzie deși te-ai întors de ceva vreme bună. P.S: Dacă începi să devi nesimțită, să știi că pot să fiu și mai nesimțit.
  7. Am auzit că deja vrei vrei să o întinzi de la Ploiești. De ce?
  8. Ce te face să fi atât de sigură că nu am fost clientul tău?
  9. Hmm băi bun pontul cu vânătoarea, pe zona asta am ceva conexiuni, o să întind antenele :)
  10. Nu au fost limbile mele, cred că ai citat greșit :)
  11. Să știi că, noi, în general mai și testam comportamentul, vocabularul, attitudinea voastră pe aici și abia după, dacă ne place te vizităm. Și evident testăm și anumite reacții din care denotă diverse. Tu până acum te ți bine, știi să te cerți frumos, fără jigniri cum fac majoritatea. Deja ai evoluat, ai reușit să accepți că ești curvă deși inițial credeai că te jignesc, deși te-am tot presat ai lămurit diverse aspecte, puțin agresiv dar elevat. Forumul ăsta e făcut pentru clienții voștri să discute despre voi, fie că vă place fie că nu, fie că sunteți de acord cu ce se spune fie că nu. Alea care reușesc să se mențină pe linia de plutire și să treacă prin calvar și reproșuri și acuzații într-un mod elevat, rezistă pe piață și devin apreciate. Eu tot te înțep și tu mă inviți la tine deci ma risc, poate prea devreme, să spun că ești curvă adevărată, îți place nu îți place de mine, ce zic etc. dar meseria ți-o faci, îmi vrei banii :)))
  12. ploiestih

    Ana - 0729479037

    Mă gândeam că poate scrii și pe acolo, daia ziceam :)
×
×
  • Creează nouă...