Sari la conținut

casalot

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre casalot

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

casalot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Desi sunt nou si as vrut sa incerc seviciile de rasfatare in seara aceasta 02.07.2019, posbil prea tarziu 22:54, nu mi-a reusit! Nexr time will be so much harder.
  2. Pe bune??? Daca nu am avut pana acum recenzii foarte multe, nu pot face recomandari? Daca fac recomandari, inseamna ca sunt peste??? Astept un raspuns sau mai bine nu, pana sa consider ca esti dus cu pluta... Daca niciun membru nou nu ar face nicio recomadare, nu mai vad rostul sa mai folosesc acest forum, pestii forumului isi promoveaza marfa suficient. In viitor sa imi fie invatatura de minte sa nu mai recomand, se pare ca toti cei care recomanda sunt pesti. Succes.
  3. seara buna, domnisoara este locata in brancoveanu,numarul il aflati de la dansa. cum nu am gasit logic datele pe care trebuie sa le completez incerc din memorie(un link din partea adminilor): - locatie: parter bloc comunist, toate sunt; - prezenta: senzatioanala! SANI PERFECTI! - prestatie: se poate mai bine, dar eu am fost problema, pentru ca mi-au placut sanii ei prea mult. - descriere: o fata tunsa scurt, cu greutatea la medie, nu e grsa, dar nici skiny., dar are SANII PERFECTI. - face oral protejat - tarifele asteptate: 100 finalizarea, 150 ora (finalizare plus masaj) De recomandat, dar trebuie sa fiti intelegatori cu dansa, eu nu am fost si am interzis! distractie maxima
  4. Mai merita vizitat salonul asta? Se pare ca s-a intrat in silenzio stampa aici, si probabil nu de la prea mult bine.
  5. PRIVESTE pozele ti-ar placea sa te joci cu mine? Frumoasa si dulce, sex in toate pozitiile, cuni., ani., mici fantezii, sex intre sani, dus impreuna, masaj, nu te grabesc, 02 Feb 15:15 0733.082.110 Bucuresti Bucurati-va de poze nu sunt adevarate. Cuib pe Nerva Traian. Daca altcineva le-a vizitat il rog sa faca recenzie. Eu nu am retinut numele celei ce mi-a stricat seara si nu vreau sa fac reclama negativa celorlate, desi cred ca am ales ce mi-a placut, deci sper sa fiu inteles ca nu fac recenzie. Bafta.
  6. Pozele nu sunt ale ei, DAR e un lucru bun... daca ar pune poze reala ar fi coada la usa SMS ul cu adresa exacta si precisa il primesti imediat ce te hotarasti ca merita vizita si ea are timp sa te primeasca. Este o fata super, pentru pasionati are silicoane, arata de zile mari, nu e genul mignona, e femeia ideala ) Masajul este profesional, antecedente la un binecuscut salon al "zeitei" pornografiei romanesti, acum pe cont propriu. Se ocupa de fiecare mm patrat al tegumentului. Este vis. Desi nu am rezistat 2 ore, cred ca se tine de cuvant si atat este si sedinta... Intalnirea h=?, pret?= 250 lei. note: locatie: 8-9 are tot ce ii trebuie (prosop, papuci, gel de dus...) cada cam mica, desi ma consider cu un fizic normal spre slab. aspect: 10+ masaj de relaxare: 10 masaj erotic ? nu am rezistat ) ,deci urmeaza sa aflu... atitudine: 9, sa am ce creste data viitoare. EU recomand, dar sa fiti pregatiti pentru ce veti primi.
  7. ALESIA, superba, te vreau, superba, 25 ani, supla, sanii mari, locatie lux, iti ofer sex oral, normal, cunilingus, diverse fantezii, mai am o colega pt. show lesby, ma si deplasez, foto reale, zona Octavian Goga, Seara buna, Urmatoarea pisicutza am intalnit-o acum aproximativ o saptamana. O experienta interesanta, fata este o prezenta sexy si inzestrata de la mama natura (este exact cum trebuie sa arate o femeie). Piercing in limba => senzatii deosebite la oral. Sexul in sine a fost normal, nimic care sa o evidentieze, zicala "sa nu te duci la pomul laudat cu sacul" i se potriveste perfect. Nu sunt omul descrierilor, dar sper sa va ajute in cautari. 1.Locatia - Pe langa Nerga Traian (Octavian Goga), are colega, dar nu i se simte prezenta 2.Modalitatea de contact (telefon, mess) anuntul telefonic 3.Detalii Poze dupa parerea mea reale, desi unele sunt mai vechi, din adolescenta. Oral withcondom, normal: are de comentat la anumite pozitii, misionarul si doggy 4.Programul de lucru Nu am intrebat, dar intalnirea a avut loc pe la orele 20:00, deci program nocturn. 5.Note Oral 8 - greseala mea ca nu am intrebat inainte daca e cu sau fara, dar a plusat mult cu piercingul! Normal nota 7 sta asa cum ii ceri, GFE nota 5-6, are arta comunicarii, dar nu se implica, fara FK (poate vrea cu altii ) ... Igiena 9 : desi nu a facut dus, eu am facut inca unul dupa cel de acasa - prosop, fara papuci, 1-2 geluri, ... 6.Tarifare - finalizare 200lei, 1h 300lei De revenit? Cred ca nu...
  8. Ceva info despre dameza? Multumesc. SUNT noua pe site, vino in compania mea sa petrecem clipe de vis iti ofer 1 h de sex cum nu ai mai intalnit sunt o mica nimfomana, vin si la tn in functie de zona. 150 lei/h
  9. ROSCATA, nu vei regreta, 1.70 m, 55 kg, sani marimea nr. 3, ofer sex total, oral, normal, anal, adanc cu oral, neprotejat, 100 L /2 finalizari, zona centrala, sex total, finalizare, la alegere, 60 L/ fin. Incercata, avand in vedere criza financiara si oferta propusa de domnisoara am luat-o pe cararea spre dansa. Mica caracterizare: roscata, aprox 1,7 m, slabuta, sani deloc (doar sfarcurile de ele) nici vorba de nr 3. Locatie: Tineretului vis a vis de Palatul Copiilor, sunt mai multe cuiburi prin zona, asta a fost descoprit de mine acum. Camera neingrijita, futai in sufragerie si/sau dormitor (dormitorul e al colegei, o enormitate de om). Actiunea s-a desfasurat in sufrageri pe o canapea extensibila acoperita de paturi ce ar mai avea nevoie de masina de spalat mai des. Nevorbareata, dar poate e si din vina mea, nu prea socializez bine in astfel de mediu. Servicii: OWO, CIM, normal, anal. Altceva nu am intrebat. Pret: 100 lei 2 numere, 70 lei un numar (in anunt are 60 ) Note: oral - 4,5 (s-a cam inmuiat dupa un timp) normal - 4 (la caprita a venit un damf dupa care nu mai ai chef de nimic) anal - neincercat vezi mai sus de ce. Concluzie: bani risipiti aiurea, chiar daca fata incearca sa se faca placuta intreband daca ceea ce presteaza ea este placut. Nu recomand!!!
  10. Va salut cu respect! Stie careva ceva de domnisoara, pare luata din cataloage, dar cine stie. Poate o fi tepara, cine stie. Multumesc. ABATE drumul la un masaj profesional de relaxare, diferit, tonifiere, incingeri, corporala reflexoterapie bioenergie thailandez senzual facial capilar cervical, sportiv, no sex, locuiesc singura in centru. 140 lei/h Poze atasate:
  11. Va salut cu respect! Doresc sa vizitez aceasta dameza, dar cum nu imi place si nu ma comport "decent" atunci cand sunt pacalit de poze, apelez la opinia maestrilor sa ma lumineze: "INTALNIRE deosebita, 29 ani, foarte discreta, selectiva, experimentata, iti promit ca nu vei regreta alegerea, garantez seriozitate si igiena, locuiesc singura, central, sunt disponibila pana la 22.00, vei fi incantat, 0760548079 Bucuresti" Tarif 200 lei/h Multumesc.
  12. Va salut si imi cer scuze din start! Doresc sa intru in contact cu aceasta domnita, dar din pacate nu poate fi contactata nici pe mess si nici telefonic. Daca e cineva care stie mai multe detalii si lamuriri va raman indatorat. Eu ma gandesc la faptul ca a intrat intr-un cerc inchis de clienti, fapt pentru care "urat din partea ei", ferice de cei din cerc
  13. Salut! O confirmare cum ca e de vizitat si nu exista alte surprize neplacute, se poate? Noi traim, dar la un moment dat nu vom mai fii, speram cu totii, sper, ca ne vom indeplinii cu totii visele si nu vom fi sclavii altora.
  14. CLAUDIA, noua pe site, 20 de ani, miniona, 48 kg, sani nr 3, ofer servicii de calitate domnilor generosi si manierati. Locatie discreta. Cu siguranta vei reveni. 100 lei/h Ceva info despre dameza? Pentru ca ma bazez pe informatiile voastre, va cer un sfat despre dansa.
×
×
  • Creează nouă...