Sari la conținut

alex194

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alex194

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alex194's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. Pentru preturile astea te recomanda doua tatuaje si niste buze cu acid hialuronic? 😂
  2. Salutare, am fost la domnișoară ieri seară, este într o garsoniera/studio pe la unirii. În anunț zice ca face și oral neprotejat, deși nici vorba, e direct cu prezervativul în mana încă de când te dezbraci..a început un oral slabut nota 6...după câteva minute ii spun sa treacă ÎN LOT, dar a zis ca nu sta în pozitia asta. Am venit în misionar, am dat câteva minute, după care am schimbat în doggy și am finalizat asa. Pare ca e acolo cu tine și se excita. Per total maxim nota 7, pentru cum arata, serviciile sunt de nota 4. 200 lei finalizarea, eu nu mai revin.
  3. Mersi frumos. De obicei asta fac însă de data asta nu știu de ce nu am făcut o. 🫡😅
  4. Salutare. Am dat de anunțul asta pe publi, am vorbit cu ea la telefon, 150 cu 300 ora totul protejat, fără anal. Mi a făcut și confirmare video, fata este cea din poze. Vreau sa știu dacă a fost cineva la ea și dacă are servicii ok. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/giulia-dristor/8d442i7dhi3e70191h8260978ehd92d4.html
  5. O terminata cu chef de caterinca, am sunat, locația in zona Berceni, mai exact stupilor, nr 7(asa mi a zis la telefon). Am ajuns la adresa, sunt și îmi spune ca nu ma vede în fata blocului care era lângă un parc. Ajung în fata blocului sun și telefonul era închis, așteptat acolo încă vreo 5 10min timp în care încercăm sa sun, dar telefonul tot închis. Este de evitat sa bateti drumul degeaba pana acolo!!
  6. Ce crezi, am flota de masini care produce. Eu nici macar o ora. 😄
  7. Vin eu sa te iau cu bolt. Plătesc si pentru un oral in mașină.🙂
  8. La preturile astea incerte cu siguranță o sa fie bătaie pe programarile la tine.
  9. Hei Bună, pe ce număr de telefon te gasesc?Eu am 566 la sfarsit si ti am dat si apel si mesaj, dar nu răspunzi deloc. Se poate o programare te rog?
  10. Salut, are telefonul închis, stie cineva ceva de ea?
  11. Salutare, am fost si eu la ea acum vreo 3 săptămâni, sunat pe nr de aici, a raspuns cred ca a 4 a oara. Mi a spus ca e pe stop si ca face doar oral daca vreau, am zis ok. Oralul a fost neprotejat, bun, umed, fără DT, fără CIM. Daca treceți peste faptul ca pare mereu supărată, cred ca puteti avea parte de ce va doriti de la ea in materie de sex. Incerc zilele următoare să dau din nou de ea ca vreau sa o si fut bine de tot. Sper sa fie de folos recenzia mea. Ciocane tari!
  12. alex194

    Masaj bucuresti

    Legat de kineto, tocmai ca eu nu vreau masaj de recuperare. Un sex oral si normal m ar încadra mai bine😂🤔
×
×
  • Creează nouă...