Sari la conținut

bluedevil

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    145
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bluedevil

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

1.323 citiri profil

bluedevil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

304

Reputație

  1. Am verificat și eu situația. Pe Oneștilor la p-uri e acum. Eram in zonă, în cinci minute sunt sus. Domnișoara m-a așteptat în costumul Evei, așa că am putut din prima să apreciez situația. Mignonă, slim, păr brunet, drăguță. 20 declarați. Corp frumos, fund senzațional, sâni mici . Una peste alta, fix pe profilul meu. 100 cu 200 informat la telefon. Aleg o oră cu condiția la jumate să văd dacă mai fac față. Am făcut. Mai întâi un dus de reîmprospătare, mă șterg cu prosopul aferent, cred că era al Roxanei 🤪, și merg in dormitor. Fata super deschisă, vorbăreață, dornică sa fie de folos. Începem cu un oral lent, cu atenție și pe la împrejurimi. Ca să mă relaxez un pic mă joc și eu cu limba câteva minute, pe la spate, in căpriță. Îi place. Mult chiar, după cum geme. Îmi place și mie că e rasă, curată, pofticioasă, plina de energie pozitivă.După câteva minute schimbam mai multe poziții și termin pe la spate, mai repede decât aș fi dorit. Simțeam că începe și ea sa se încălzească. Nu-i nimic, mai urmează o rundă. Povestim tot felul, intrăm in detalii , dar astea nu vi le spun, dacă vreți vă povestește ea mai multe. Ne jucam puțin cu degețelele , și începem al doilea număr din nou cu oral, mai întâi doar ea, apoi amândoi, după câteva poziții în care muncesc până nu mai am aer. Vine ea deasupra dar ciocanul s-a cam înmuiat de la oboseală așa că din nou oral. Rock again și din nou la treabă. Se lasă cu strigăte, eu cred că și ceva orgasme pe acolo, și termin din nou în aceeași poziție căpriță, care mă stimulează și vizual. Încă un dus, ii dau a doua parte a cadoului, ne pupăm, ne îmbrățișăm și dus am fost. Raport excelent calitate preț. De revenit, cert. Sânge în instalații să aveți
  2. No, hai sa mai scriu și eu câte ceva, să nu credeți că am murit, doar că după ultima schimbare la data a forumului, nu mi-am mai adus aminte parola, nici de mail, nici de forum, de nimic. Așa că am câteva luni restante, in care talentele mele scriitoricești nu au fost puse în valoare, ceea ce nu pot spune de celelalte talente ale mele. Bun. Pe la domnița Mirela am trecut în urma cu vreo lună, poate și ceva in plus. Eram intrigat de modul plăcut în care a gestionat situația oarecum neplăcută de la începutul acestui topic, cu atacuri legate de partener, etc. Am prins și trecerea la 100 pe Nr, și surpriza pregătită ( piercingurile in sfârcuri), așa că totul era ok. Locație la aredurile cu intrare din Vladimirescu, parcare la Profi sau penny ce e pe acolo, răspuns din prima, găsit ușor. Sus mă aștepta o domnița tinerica, sun 30, parcă 26 a declarat, nu mai rețin exact. Invitat la un pahar, socializat puțin, după care fac un scurt refresh. Cere cadoul in avans, las pentru un număr o sutica, îi spun că prefer la final, a zis că e mai sigur așa pentru ea. Intrăm în dormitor. M-a primit într-un fel de body, crem cred, apare și în unele poze. La fața drăguță, cu niste probleme la dantura, dar nu stricați, ci puțin nealiniați, cu o chestie de aia pe dinți într-un an s-ar rezolva precis. Corpul subțire fara sa fie skinny, ar mai fi loc de in pic de tonifiere la sală. Piercing-uri cam peste tot, cele din sfârcuri erau noi nouțe. Incepem cu un oral corect, eu nu am avut problemele menționate mai sus de alții, după care schimb cele trei poziții clasice pe care le cam practic la prima întâlnire cu orice domnișoara. Las gimnastica și pozițiile exotice pentru întâlniri ulterioare, să nu devină monoton. Așa că, lady in top, misionar, doggy cu mici variațiuni. Pare sa ii placă, da contre, accepta schimbările, se implică, fara grabă. După doggy, simt că se apropie momentul și solicit o finalizare in guriță, nemaibeneficiind de aceasta procedura de ceva vreme, așa că explodez satisfăcut, lăsand toți înotătorii să se întrebe unde au ajuns. Inca un refresh la baie, mai stau puțin la povești si plec cu sentimentul că am cheltuit 100 ok. Raport calitate preț bun, la 100 cu finalizare orala nu prea găsești. De revenit.
  3. Și la micuța asta am fost în ultima ei zi pe la noi. Acuma doar mă laud, că mi-am amintit parola la cont și nu am scris de mult, dar scriu mai in detaliu zilele astea. Pentru mine o experiență foarte plăcută. Anul ăsta de fapt toate patru acțiunile, la ea , la Roxy, la Mirela și la o brunetica cu nume de cod Morena, au fost excelente. Nu mai merg pe publi, merg doar pe forum și se vede. Să ia alții țepele, eu iau domnițele drăguțe. Revin cu patru recenzii regulamentare că mă mănâncă degetele. Și altceva...
  4. Vizitat și eu pe Roxi acum câteva zile. Experiență foarte plăcută. Revin cu o recenzie mai amplă in zilele următoare. Deocamdată doar atât: super prietenoasa, drăguță, sâni superbi, orientată spre client. Cert voi reveni...
  5. DEEA, in acea oră, intra două finalizări? Daca duce clientul, desigur! Dacă da, 200 leuți e acceptabil, doar ora să fie oră. Daca e doar una(finalizare), e cam multișor pentru cei mai mulți. Eu as mai incerca o dată să te întâlnesc, prima data nu a ieșit din motive de lipsa bani ficși!
  6. Vizitat-o și eu pe Ilona, înainte să se mute pe Sovata. Apartament micuț langa Master, ușor de găsit. M-a așteptat într-un prosop. Drăguță, comunicativă. Fiind la prima întâlnire am decis pentru un număr. A mers la dus, eu m-am pus în poziție de luptă. Revine, bronzata bine la solar, ușor plinuță dar cu carne tare pe corp, se pune în pătuț și înainte de treabă discutăm puțin, in timp ce îl mângâia pe ăla Micu. După câteva minute, incepe cu un oral bine executat, umed, adânc, da atenție și celorlalte dotări. După câteva minute o opresc din acțiune și cer capișonul. Mă întreabă cum vreau, cer lady on top anal. Intra ușor, o las sa se miște. Îi place, gâfâie ușor. Îmi place și mie, îl simt ca betonul. Nu vreau sa termin așa, așa că trecem pe la spate, tot anal. Fund frumos, acțiune buna. Mă trage in ea cu o mână, se vede că îi place. Cu toate că mă gândeam la un cim, nu mai rezist și termin așa. Rămân înăuntru , nu mă grăbește. Mă igienizează, merg la dus și după, dat fiind că mai era ceva vreme îmi propune un masaj. Accept și mai continuam sa povestim careva minute despre ea, cățel, activitatea ei prin Austria etc. Abia la final după ce mă îmbrac las banii pe măsuță, până atunci nu a adus vorba defel de ei. Sociabilă, curată, merita clar cadoul . Data viitoare voi lua o oră, de data asta nu am ajuns deloc prin piersicuță decât cu degetele puțin. Oralul și analul foarte bune. Atitudine profesionista, cert de revenit.
  7. Și eu tot cu puțin înainte. Rar programez de pe o zi pe alta. La ce bulan am, in 90% din cazuri răspunde prima sau maxim a doua sunată. Nu știu cum faceți voi de sunați de zeci de ori și nu prindeți. Chiar și duminică prind destul de ușor. Niciodată nu am sunat mai mult de două ori la rând la careva. Nu răspunde, mai departe, sunt destule oferte.
  8. După experiența nereușită de dincolo, incerc aici. Trei fete, patru camere video. Prezentarea de rutina. O aleg pe Deea, fiind singura din trei mai zâmbitoare. Acuma eu mă gândesc că e un truc al lor, cea care urmează să presteze e veselă, celelalte se dau lovite. Sau poate așa e ea mai veselă de felul ei, marketing personal. Anyway o aleg pe ea, cu toate că de obicei aleg cea mai slabă, de data asta am mers pe zâmbete. Urc sus, mă refresez in baia din capăt de hol și revin in camera. Cald, plăcut. Incepem cu un masaj ușor, după câteva minute mă întorc. Incerc ceva acțiune cu mâinile, prompt descurajat, e voie doar pe sâni și fund. Mno, ăsta e. Mai incerc alternative, nu merge. In rest, povestim de toate, nu e inhibată, dar nici nu lasă nimic în plus. Poate pentru că am fost prima dată. Sau poate fiindcă nu am oferit nimic bonus. Nu știu. Pentru o sută, e ok-ish. O descărcare relaxata. Nu știu dacă revin. In alte orașe, serviciile sunt mult mai permisive la aceleași tarife. Dar nici rău nu a fost. Daca era la 80lei cum scria careva😄 pe aici, era mai aproape de realitate.
  9. Am fost eu. Sau măcar am incercat. In urma cu câteva zile aveam o oră libera. Zic hai sa incerc un masaj că de mult nu am mai fost. Sun la Bela vita, știam de oferta cu 80/juma de oră, aflu că nu mai e valabilă. 100 sau 150 ora. Doar o finalizare. Zic pas sun la obsession. Și aici preturile nu corespund cu ce e pe site. Era amiaza pe site scrie 120 ora happy hours. Nu e valabil, de fapt e 100 juma de oră sau 150 ora. Aici intra două finalizări. Întreb câte sunteți , aflu că două. Ok, am de unde alege, mai ales că se prezentase și o Maria, mă gândeam că e una vizitată in urma cu vreo 2 ani aici. Mă prezint, două într-adevăr,dar niciuna cunoscuta. Una mai solidă, una mai slăbuță. O aleg pe ăia mai slăbuță și blonda, zice că nu e disponibilă. Atunci de ce naiba a mai ieșit la interval. Ok, hai cu cealaltă. Zic o oră să mă relaxez. Dau sa plătesc, scot două sute, zice că nu are rest, că sunt primul. De bun simt e sa fie niste bani in casa din seara anterioară. Îmi spune sa merg sa schimb al benzinărie. Plec și nu mai revin. Merg la belavita. Continuare acolo. Dezamăgitor.
  10. Am ajuns și eu la posesoarea acestui topic. Ultima ei zi in Oradea, dar va mai reveni. Programat telefonic, optat doar un număr , având în vedere că a fost prima vizită la ea. Ajuns in prima Universității, găsit ușor locația. M-am așteptat după ușă, in sutien și ciorapi negri, fara chiloței. Foarte drăguță, pozele sunt reale. M-a invitat la un pahar de suc timp in care a fumat o țigară electronică. Am stat destul de mult la povesti, nu se grăbește deloc. Înainte să merg la baie a solicitat cadoul 150 leuți. Baia echipată complet cu geluri de calitate și prosoape curate. In camera ostilităților, am purces la luptă cu un oral neprotejat foarte bine executat, a trebuit la un moment dat sa o opresc, riscam să nu mai ajung la destinație. Are trei ani de experiență și se vede. A lucrat mult pe afara, masculi din 15 țări s-au bucurat de farmecele Liei. Din păcate eu nu m-am bucurat prea mult, am terminat după doar două poziții, pe la spate cu vedere la un fund senzațional și lady on top reverse. Când va reveni, o oră va fi, acum știu precis că mă termina de doua ori fără probleme. La final m-a curățat cu trei șervețele umede, înainte de oral mai folosise unul. Am mers la duș din nou și am mai acceptat un pahar de suc la propunerea ei. Am stat la povești câte în lună și în stele, de la sex, covid, aspecte religioase, accidente, clienți și altele. Mai răspundea la câte un apel din când în când, unii chiar ciudați pe acolo. Daca mi-ar da ok, aș pune aici vreo două conversații, dar poate nu vrea. Ciudate cerințe aveți unii. Fata e hotărâtă, știe ce vrea, îi place ce face, vă fute de va sar capacele. Multe tatuaje bine executate, mie mi-au plăcut areolele mamare tatuate in forma de inimioare. De revizitat da, dar pentru o oră, altfel iar termin in zece minute. Daca nu cerea banii înainte era zece cu steluță, așa doar 9,75. Vreo 45 minute door to door. Sânge în instalații să aveți.
  11. Am vizitat-o pe domniță. Programare rapidă. Prima Oneștilor aproape de cer. Fara drăguță, amabilă, din păcate nu pot zice mai mult. Igiena a lăsat de dorit. Pentru mine cel mai important punct la o întâlnire. Cert nu a făcut duș înainte de mine. M-am jucat puțin cu degetele și am simțit miros de prezervativ înainte să încep normalul. Poate și altceva. Așa că am sărit oralul. Și pe la spate am simțit că nu era foarte proaspătă. Păcat, putea fi mult mai ok, altfel deschisa, drăguță, zâmbitoare. Un pic de efort cu un duș înainte de fiecare client ar face minuni. Eu nu mai revin.
  12. Pe bune, îți dai numărul aici? Sau vrei sa faci mișto de careva?
  13. Daca tot s-au șters, Betty , ne faci o actualizare a serviciilor, tarifelor, locației și orarului? Mulțu!
  14. bluedevil

    Celine 0749808026

    Daca e unde a fost ultima data când am vizitat-o, atunci nu e la colorate să următoarele, e un bloc verde in spatele pietei, acolo era.
×
×
  • Creează nouă...