Sari la conținut

piticufurios

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre piticufurios

  • Dată Naștere 30.03.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiesti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

piticufurios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Acum ca am iesit din carantina, mai aveti ceva sfaturi recente? Pe unde mai mergeti zilele astea?
  2. Cu pozele ne-am lamurit. Acum ca stiu ca sunt imprumutate, parca nu mai e asa interesant. La cum arata fetele din poze, era absurd sa fie ala pretul.
  3. Salut, Am gasit astazi anuntul asta si fetele par sa arate bine. Prea bine. Nu stiu daca o fi poza lor. Mai ales ca la telefon am inteles ca intra amandoua la 200 de lei si fac show lesbi la 300. Ceea ce pare ciudat de ieftin. A fost cineva pe la ele? Am inteles ca ar avea locatia la rond alba iulia. Va las mai jos linkul sa imi spuneti o parere. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/carmen-bianca/i51h45dd12097ig2e160h3311i422gg9.html Daca le stie careva, lasati o impresie. Ciocane tari!
  4. Multumesc de raspuns. Vroiam sa ma lamuresc in legatura cu masajul de 250 pentru ca am auzit ca l-au scos din meniu, dar recent am aflat ca l-au reintrodus... dar se pare ca e sub alta forma, nu mai e acelasi lucru. Sunt plecat din tara momentan si vroiam sa le fac o vizita cand ma intorceam pt masajul fantasy - dar cred ca nu are rost. Poate va reveni masajul fantasy in timp. Pana atunci o sa ma reorientez spre alta locatie. Mult noroc!
  5. Salut, A mai servit cineva masajul de 250 in ultimele zile? Serviciile mai sunt la inaltime? Hai noroc!
  6. am uitat sa pun link-ul : https://lucky-dreamsmassage-ro.webnode.ro/
  7. Salut! Stie cineva ceva de salonul asta? Ati vizitat cumva locatia? Ati putea sa ne dati ceva informatii 'la cald'? Nu am gasit numarul de telefon pe forum asa ca am zis sa fac un topic sa intreb. Mult noroc!
  8. Bravo! Nu te-am acuzat ca faci recenzii false, ziceam ca e pacat ca ai ajuns acolo si nu ai luat mai mult. Dar asta e. Mult noroc in continuare!
  9. Bravo Gelule! Dar ce ai facut? ai ajuns in sfarsit acolo si te-ai limitat la ala de 150 de lei?
  10. Ai foarte mare dreptate in tot ce ai scris. Din pacate asta e starea pietii. De multe ori am patit exact la fel. Una e situatia la telefon, alta cand ajungi. Rezervarea ar trebui sa insemne - tii cel putin o persoana rezervata pentru mine indiferent cine iti intra pe usa intre timp. Nu ii acuz pe cei de la royal - nu am fost in salonul lor - e doar un comentariu legat de ce se intampla in majoritatea saloanelor.
  11. Salutare, Intr-o cautare pe net am gasit site-ul acestui salon. Am cautat numarul de telefon pe forum dar nu l-am gasit. Fiind un salon de masaj am zis sa ii deschid topic in speranta in care cineva a ajuns pe acolo si ne spune cum a fost. Au si site cu mai multe informatii: http://erotiquemichelle.ro/ A vizitat cineva locatia?
  12. Pe site le au pe amandoua. Si la telefon la fel zic. Dar e pacat de masajul fantasy.... poate ca va reveni in timp.
  13. Probabil. Mai au in meniu doar masajele de 100 si 150 lei de pe site. Banuiesc ca au avut ceva probleme. Cred ca perioada asta cu probleme a prins-o si panoramic, de a patit ce a patit.
  14. Vesti proaste. Se pare ca de cateva zile cei de la exclussive au scos massajul fantasy din oferta. Lucrurile bune nu tin la infinit...
×
×
  • Creează nouă...