Sari la conținut

giulia19

Neverificata
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

5 Urmăritori

Despre giulia19

  • Dată Naștere 07.04.1999

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Pitesti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

giulia19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputație

  1. Probabil dacă suni după ora 22 normal ca nu raspund. Și înainte sa judeci și sa ți dai tu cu părerea te rog frumos sa vezi acea persoana, program 10:00-22:00. O zi buna iti doresc ei ție!
  2. O sa te rog sa încetezi cu atâtea comentarii, ți-ai spus punctul de vedere și recenzia la revedere ce tot o ții una și buna, cine ma cunoaște știe ce și cum sunt. O zi frumoasa sa ai!😘😘
  3. Nu e vorba de intimitate este vorba despre viața privată a mea, și nu cred ca va interesează pe nici unul dintre voi treaba asta. Veniți va faceți treaba și plecați nu va spune nimeni nimic ce sa faceți cu viața voastră. La noi "curvele" veniți pentru ca așa vreți voi nu ca va obligam noi ca idee. Și cu asta închid aici aceasta discuție ca nu are rost. Seara buna!
  4. @pisicutspoti închide te rog acest topic sa ajuns prea departe, postând despre viata mea personala. Mulțumesc
  5. @MeganWolfM nu ți-a cerut nimeni părerea, tu chiar nu ai ce sa faci cu viata ta? Prea te intereseaza viata mea personala. Mai uită-te si in grădina ta inainte de a comenta viata privata a altora!
  6. Da într-adevăr nu am mai răspuns, pentru ca mi sa făcut rău încât am avut nevoie de îngrijiri medicale. Nu ca nu sunt neserioasa, dar cred ca cuiva care ii este rau își pune sănătatea pe primul loc înainte de bani, și pe patul de spital nu cred ca sta de telefon sincer. Sa ai o seara buna. Revin de luni la munca.
  7. Pupici😘 te aștept cu mare drag
  8. Da da sigur ca sunt 😘
  9. Bună, astăzi din păcate nu pot, am avut o intervenție la buze și nu îmi permite sa muncesc. Dar mâine între 10:00-23:00 ma găsești siguranță 100%. Te pup cu drag😘😘
  10. Dacă poți tu bloca te rog acest topic, acest utilizator. Sau cineva care o poate face? Nu vreau sa întru în polemici nu sunt nesimțită, vorbesc frumos, și ma amenință și nu are rost sa mai comentez.
  11. Nu ma cheamă Andreea nici în viața reală😂😂 și cine a fost la mine știe ca stau în Trivale. Cu asta cine ma cunoaște cu adevărat știe ca sunt Cristina adevărată. Cine nu crede îmi poate da mesaj pe wapp și răspund acolo. Nu pot pune poza aici de convingere. Și as mai ruga dacă este cineva pe aici care se ocupa de acest topic sa îl închidă va rog.
  12. Sunt Cristina, doar ca am contul asta din 2019. Vorbește frumos ca cu mine o închei sa știi.
  13. Bună, aici intervine și eu pentru a comenta. Ce treaba are viata mea personala cu meseria pe care o fac? Crezi ca interesează pe cineva de pe aici? Dacă ai fost la mine și am fost fata cu tine asta nu înseamnă că îți da dreptul de a comenta viata mea stric personala. Ca am eu fb, tiktok, insta pot sa am sunt libera la asta, dar ție nu ți da dreptul de a te interesa de mine! Pup o zi frumoasa sa ai!
  14. Buna dragii mei, am revenit. Până pe 23 decembrie mă veți găsi la Brașov Avantgarden 3 Bartolomeu. Serviciile mele sunt de sex oral(in funcție de igienă),normal doar protejat,anal îl stabilesc la locatie,masaj de relaxare, mici fantezii. Pretul este de 150 finalizarea și 250 ora. Mă puteți suna la 0768391277.
  15. Buna tuturor am revenit dragii mei. Dar acum cu deplasări la tine sau la hotel. 150/30 de minute si 300 o ora. Serviciile sunt de sex oral protejat sau neprotejat in functie se igienă, cu finalizare corporală si sex normal doar PROTEJAT. Ma puteti gasii la 0762404208.Astept cu drag telefonul vostru.
×
×
  • Creează nouă...