Sari la conținut

schroedinger_pussy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre schroedinger_pussy

  • Dată Naștere 03.02.4

Informatii Personale

  • Oras:
    roi

schroedinger_pussy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Ai plecat? Păcat. Aveam gânduri mai pt diseară. :(
  2. Salut. Am gasit un astfel de topic. Nu mai este de actualitate. Caut o cafenea, un restaurant discret. Caut apartamente de inchiriat cu ora. Marasti este cartierul de interes. Era Delir acum cativa ani. Vizavi de Profi Marasti. Langa biblioteca Octavian Goga. Exista inca? Apreciez orice ajutor.
  3. Prea. Multă. Poluare. Punct. Mai așteptăm ceva recenzii. Trebuie să recunosc: Ciudată împrejurarea cu spaghetarul ori pescarul. Pizzerul o coace. Tonno e cipula.
  4. Mare serviciu brâu face. Mulțumim. Preferăm pe cont propriu... :-*
  5. Respectuos întreb.. care ar fi moneda și cupiura? Oricum l-ai ars rău...
  6. Te rog nu mă supăra. Altfel te voi cumpăra eu pe tine. Cu tot cu șosete. Spuneam fără jigniri. Laba e pentru alții. Gen pentru tine. Random fact: îți place să primești bani în Botswana? Hai să lăsăm topicul fetei in pace. Hienelor.
  7. Da, draguța mea domnișoară. Da, poetic, metaforic. Ceva de genul: https://scrolller.com/media/4c9596.jpg Nu pot atașa imagini. Nici nu cred că ar fi recomandat. Nu sunt de alte tale. Mai bine nu alterăm topicul tău. Dacă vei pot să te ajut când te vizitez. Din timpul meu. Cu telefonul tău. Vedem. Nu ne supărăm nici de alte ipostaze ale tale. Ba din contră, ne încântă. Toată admirația!
  8. Probabil am avut. @Btw: Hazliu. Literalmente. Trebuie sa recunosc. M-ai bine dispus. Era un mod de a vorobi.. i se spune figura de stil, anume metafora. Emma merita asa ceva! Ii doresc sa ajunga sa merite mult mai mult!
  9. fara sa poluez.. este problema la site? a doua oara imi apare litera p. de la pastele masii. si prescurtarea nbps. habar nu am ce serviciu inseamna dar eu nu sunt ofertant. bine, poate pentru fetele "cuminti". si quot.. quote. cu raspuns rapid nu apare. nici o litera. in plus.
  10. <p> </p><p> </p> <p>ce "falci" misto ai... imi faci pofta. ar merge o poza din fata. de la nivelul intrarii. printre stalpii de sustinere. sa se vada frumos falcile.. cu ori fara tanga. pasarica stim ca o ai :)</p>
  11. ciudat. ceva p-uri. cred ca stiu de la ce :)). si un nbsp. nu cunosc prescurtarea asta. imi explica cineva? oare ce inseamna? e din categoria np on fk cim etc? nu am atins nici un buton la postare, jur!
  12. <p>https://campaniamea.declic.ro/petitions/protejati-caprele-negre</p> <p> </p> <p>presupun ca aici ar trebui puse astfel de topice. daca nu imi cer scuze, pisoias..... is pisoias still alive or not? pentru cine cunoaste.</p>
×
×
  • Creează nouă...