Sari la conținut

dragonuak477

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dragonuak477

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dragonuak477's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Pestele e o cioara pe nume lider florian =))
  2. Inchiriez in regim hotelier 3h-6h-12h-24h apartament 2 camere model USA, OPEN SPACE 56 MP2. Zona Sebastian-Salaj. Detalii si poze pe wpp 0761051124
  3. Bai cârpa tuturor,tu n ar trebui sa ai pareri... ai avut N solutii sa ti gasesti o munca, ti ai ales o pe aia in care ne lingi pe toti in cur pentru 100 lei!!Nu uita, tu ma lingi pe mine in cur pentru 100 lei! Am ajuns sa ne contrazicem cu scarbele si scursurile societatii, ale dracu curve pumni in cap va trebuie scrumiere in gat si tigari stinse dupa ureche.
  4. Esti o tarfa ce se fute pe bani, tarfa tarfa tarfa ce bea sperma suge puli si se fute in toate gaurile pentru niste HARTII! Tot tu tarfet te iei de noi astia care cotizam ca te poştim fmm de zdreanta penala. Ale dreacu ca v as impusca pe toate care aveti gura mare. Taci si inghite sperma la toti ca scarbe mai mari ca voi presurilor nu exista pe lumea asta! De mii de ani sunteti scursurile oricarei societati care a existat! Si tu vei sfarsi ca restul celor ca tine, bolnava de boli, larga si fara niciun respect de sine.
  5. Bai băieți, toate fetele de aici sunt curve, se fut cu diferiți străini pentru bani, ca sunt ei români, tigani, vietnamezi nu le intereseaza. Dacă unul îi vine in locație si ii pune banii pe masa pentru 15 minute sau 15 ore, ea cu el sta atât cât o plătește, asta in cazurile bune. Asta e definiția unei curve/tarfe. Nu inteleg când toti va simțiți aburiti de curve, viata lor fiind una de cacat, fiind obligate de diferite motive sau indivizi sa se futa zilnic cu străini fiecare prezentând diferite riscuri. Da le n pula mea pe toate sa moare asfixiate cu pula n gura. Cheer up băieți!
  6. Update: Femeia e la 3m sub pamant din cauza unei supradoze. Totul s a intamplat cu aprox o saptamana in urma.
  7. Pai e si drogata, e si bolnava de hepatita si hpv si nu stiu sigur de sida si sifilis dar astea 2 boli le are sigur. Analizele le a facut din banii mei. Si stiu unde sta, stiu cum o cheama, stiu ca are o droaie de pisici in casa si locuieste intr o cocina infecta. Stiu totul despre ea bai alinute. Daca vrei sa afli unde o poti gasi, contacteaza ma pe pager ;)
  8. Ok. Trimite mi un contact. Un email pe care iti pot trimite nr meu.
  9. Gata alinute pregateste o suta de euro si te duc la ea acasa
  10. Tu chiar ai timp liber, du te frate verifica ;). Si de unde stiu eu ?! Am glob, dau in glob
  11. Nu are rost sa ma contrazic cu tine pentru o curva penala bolnava, ii poti lua apararea, ba din contra ia o de nevasta daca vrei. Dar am zis sa fiu baiat si sa anunt lumea de aici tinand cont ca eu am vazut acele analize in urma cu 3-4 luni. Sau mai bine facem altceva, iti vand un pont. Du te pe strada Ocolului 20, e acolo un institut ce ofera drogatilor o alternativa(metadona) si intreaba de Murariu Raluca, ei iti vor confirma ce am spus eu despre acest specimen bolnav. Ramai adevarat alinut, lumea are nevoie de tine ;)
  12. Alinut alinut baiatu meu de la tara semianalfabet:), fata asta pe care tu o iubesti asa tare e mancata de boala pe dinauntru, si pe langa boala se si inteapa cu acu ma alinute ma .. si de curiozitate, ai luat tu legatura cu ea? La cum arata in pozele alea si cum tine gura aia stramba nu sunt sigur ca ar fi in stare sa mai vorbeasca cu cineva :))
×
×
  • Creează nouă...