Sari la conținut

betivanu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre betivanu

  • Dată Naștere 19.02.1940

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ferentari

Vizitatori Recenți Profil

356 citiri profil

betivanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

63

Reputație

  1. https://nimfomane.com/forum/topic/115736-%EF%BF%BD-alinutaa-top-%EF%BF%BD%E2%98%8E%EF%B8%8F-0740405760-%E2%99%A5%EF%B8%8F-sms-apel-whatsapp-zona-nerva-traian-%EF%BF%BD/ Alinuta
  2. Fiind prin zona si ademenit de pret am zis sa incerc norocul. Sa zicem ca nu ini pare rau. Nu am aflat de la telefon de colega (trebuia sa zica parerea mea), insa detalii de adresa etc. Ajuns relativ usor, deschide usa, parerea mea ca in poze arata mult mai bine dar nu e ea, poate e colega care nu am vazut-o. Cam rapid ajuns in pat, nu e vb de gfe daca asta cautati. Oferte multe, parte din ele nu am retinut. Vroiam nep oralul dar am simtit un iz de transpiratie discret si am ramas la 80. Nu a fost cazul de normal. Ce sa spun, e ok, dar nici prea prea, fiecare investeste banul cum crede, eu personal nu revin.
  3. Spre sfarsitul saptamanii sper sa avem ocazia sa ne cunoastem, 😘
  4. Salut, nu sunt genul cu povestiri, nici nu am talent! Cont nici nu faceam daca nu ma ajuta sa vad poze, asta e adevarul. Am observat ca vorbiti ca nu stiu ce are aceasta domnisoara. Am fost la dansa si am plecat multumit. O domnisoara draguta, punctul ei forte pentru mine fata, arata foarte bine. Programare facuta usor, fara lista de asteptare, locatie decenta. Atitudinea ei e cu milt bun simt, nu e genul sa astepte banutu si poc poc pa. Oral bun, de futut se implica si pretul care il cere pe finalizare e foarte decent. Nu am avut nici o problema din cauza oralului, au trecut 2 saptamani lejer, poate domnisoara a suparat pe “cineva” si na aia e. Spor!
  5. Matz de oaie, sa fierbi inainte 10 minute
×
×
  • Creează nouă...