Sari la conținut

untipro

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre untipro

untipro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Eu unul inainte sa merg, citesc inainte chiar si daca sunt balarii. Legat de ea, ca stia ca e posibil sa aibe ceva si sa lucreze in continuare, ce pot sa zic?! iar e incredibil. Chiar si daca analizele pt problemele mai serioase le-a facut si sunt ok, nu le-a facut pe cele bacteriologice, aia e.
  2. Daca te uiti pe topicul ei si aici existau anumite plangeri pana sa mergi la ea. Cu toate ca ea a vazut acele plangeri a continuat sa anunte ca e disponibila pe 1 martie si tu ai ales sa mergi la ea - incredibil. Mai sunt si unii aici si pe topicul ei cu fel de lucruri ca nu are cum, ca nu se intampla, ca asa si pe dincolo, de parca pe mine ma intereseaza sa fac cancan pe aici. Nici nu aveam mari asteptari. De-a dreptul incredibil. Ce sa zic, eu urmez tratamentul, mi-am invatat lectia, ma bucur ca nu au fost lucruri mai nasoale, scuzele mele nu am vrut sa supar pe nimeni. Fiecare e liber sa inteleaga / aleaga ce vrea.
  3. Depinde de la caz la caz, pt mine acuma e important ca iau tratamentul si teoretic in cateva saptamani ma vindec.
  4. BA-ul l-am lasat " in siguranta " la medic, cum sa ma duc cu asa ceva acasa? Uit de el si ajunge pe maini nepotrivite. Daca vrei sa consideri ca aburesc, n-ai decat. Uretrita aveau celelalte doua persoane de pe celalalt topic, mie mi-a zis ca am gonoree. M-am intrebat si eu acelasi lucru, acuma am inteles ca depinde de imunitatea persoanei in cauza, daca ajunge bacteria unde trebuie si asa mai departe. M-am invatat minte.. aia e.. BA-ul l-am lasat " in siguranta " la medic, cum sa ma duc cu asa ceva acasa? Uit de el si ajunge pe maini nepotrivite. Daca vrei sa consider ca aburesc, n-ai decat.
  5. Scriu si aici ca lumea sa stie.. Am zis initial ca nu pot sa am ceva, dar miercuri au aparut niste oarecare usturimi si am fost la medic. Eu lucrez in industria pharma si mi-am facut de-a lungul anilor ceva cunostinte asa ca m-am dus la un medic care ma cunostea. Mi-a recoltat cu tamponul acela si mi-a zis ca am luat gonoree. M-a linistit ca se trateaza cu un tratament de antibiotice si mi-a zis sa iau ceftriaxona cu doxicilina si azitromicina. Problema e cum explic asta sotiei.. Asta e.. daca m-a mancat in cur.. m-a mancat..
  6. Am zis initial ca nu pot sa am ceva, dar miercuri au aparut niste oarecare usturimi si am fost la medic. Eu lucrez in industria pharma si mi-am facut de-a lungul anilor ceva cunostinte asa ca m-am dus la un medic care ma cunostea. Mi-a recoltat cu tamponul acela si mi-a zis ca am luat gonoree. M-a linistit ca se trateaza cu un tratament de antibiotice si mi-a zis sa iau ceftriaxona cu doxicilina si azitromicina. Problema e cum explic asta sotiei.. Asta e.. daca m-a mancat in cur.. m-a mancat.. O sa scriu si pe topicul Danei consider ca trebuie lumea sa stie, sa nu pateasca ceva, nu stiu.
  7. Maine merg si eu la medic sa verific, revin cand am rezultate.
  8. Am fost si eu la Danax2 zilele trecute. Locatia intr-un bloc de pe langa Radisson, scara destul de cunoscuta pt astfel de activitati. Garsoniera curata, frumos amenajata si cu bun gust, dusul foarte ok si el, geluri de dus, prosop curat, tot ce trebuie pt futing. Actiunea a fost pe placul meu cu urmatoarele precizari: oralul a fost bun, ca si o paranteza cred ca fata are mai mult ca sigur ceva ani in spate si cateva mii poate de oraluri facute la activ deci probabil ca experienta s-a vazut. Ce sa mai!? SUPER MUIE, slow si deep, lins ouale, supt pula pe lung si lat a tinut asa cateva minute bune si am explodat la ea in gura, cred ca o tona, eram statut de ceva zile. Dana a cules toata sperma foarte sarguincioasa si a mai stat pret de cam un minut pana a plecat la baie sa decarteze. Pana la sexul oral am avut parte de FK si DFK de senzatie, saruta foarte misto si intretine. Mi-au placut si tatuajele ei, sunt facute cu bun gust, cred ca cel de pe mana era batut recent. Normal nu am apucat. Am sa incerc data viitoare. Sex oral: 10 dupa standardele mele. GFE: 9,5 Tarif: 100 finalizarea nu au fost costuri in plus la nimic. Recomand pt oral cu finalizare orala, e de vis.
×
×
  • Creează nouă...