Sari la conținut

apartament_2_camere

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre apartament_2_camere

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

apartament_2_camere's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Apartamentul va fi liber, incepand de maine. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la numarul de telefon afisat
  2. Văd din ce în ce mai des postări de genul, cum ca e prea scump. Te știu de pe site din 2014 sau 2015. Adu-ți aminte ca si atunci fetele incepeau cu 200-300. Sau erau și unele care incepeau cu 100-200, dar gândește-te ca au crescut și costurile: chirii, prezervative, preț mâncare, țigări etc... Tu acum câștigi ca în 2014-2015? Prețul țigărilor era cu 25% mai mic. Sa nu o iei personal, ești user vechi aici și te respect, dar mulți s-au cam învățat sa futa pe 100 de lei, iar tu nu ești vreun începător, ba dimpotrivă. La curve nu e o necesitate sa te duci,e un moft.
  3. Apartamentul va fi liber, incepand de maine. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la numarul de telefon afisat.
  4. Apartamentul va fi liber, incepand de maine. Pentru detalii, ma puteti contacta la numarul de telefon din anunt.
  5. Apartamentul va fi liber, incepand de maine. Pentru detalii, ma puteti contacta la numarul de telefon din anunt.
  6. Buna ziua! Apartamentul va fi disponibil, incepand de maine. O zi buna va doresc!
  7. Apartamentul este disponibil de astazi. Pentru detalii, ma puteti contacta la numarul de telefon 0729880450 . Va multumesc!
  8. Buna, raluca_! Nu are vedere la strada, dar nici in spate. Vederea este undeva pe lateral, asa cum a spus si colegul, mai exact este pe C.A. Rosetti, spre magazinul Mega Image.
  9. Inchiriez apartament cu 2 camere in regim hotelier complet mobilat si utilat ( TV LCD, wifi, AC, masina de spalat etc. ). Apartamentul se afla in zona ultracentrala a Bucurestiului, pe Bd. Megheru ( intre Piata Universitatii si Piata Romana ), dispune de loc de parcare, acesta fiind in spatele blocului. Mentionez ca pe scara, in majoritate sunt firme, iar celelalte apartamente sunt inchiriate, asadar discretia este la un nivel ridicat. Pozele sunt din locatie, fiind facute pe data de 05.03.2019. Pretul este de 150 lei/24h. Numar de contact: 0729 880 450 Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati la telefon! Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...