Sari la conținut

gigelfrone96

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigelfrone96

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

416 citiri profil

gigelfrone96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Nu se poate sa imi ramana acest cont , cu acest nume ?
  2. Buna ziua tuturor, de cateva zile tot incerc sa imi fac cont pe site fara rezultat , de pe 2 telefoane incerc si diferite adrese de mail. Nu stiu ce se intampla de nu primesc nici un mail cu link-ul de confirmare. Ce se poate face?
  3. Eu nu reușesc de pe telefonul meu , posibil sa imi fie blocat accesul deoarece am încercat de mai multe ori sa imi fac cont, sa ma loghez fara rezultat. Nu primesc mesajul de confirmare de pe site. Si am rugat pe cineva sa isi faca cont sa pot posta de pe el pana se rezolva problema mea. Doar ca nu stiu cu cine sa vorbesc . Si ce este de facut.
  4. Am întâmpinat probleme cu logarea de pe mail-ul meu si a trebuit sa pun anunt de pe contul altcuiva. Rog cineva sa ma ajute, nu stiu cum se procedeaza, nu primesc mail de confirmare. Multumesc frumos de înțelegere.
  5. Ma gasiti la numerele de telefon : 0757 818 309 si 0734 632 019 .
  6. Cadoul meu este de 300 lei h , unde se face doar protejat ( oral + normal ) , masaj , baie in cada. Te astept intr-o locatie de lux langa mall Coresi ( singura in locatie ).
  7. Doresti un moment de răsfăț intr- o ambianta primitoare , unde senzualitatea se întâlnește cu rafinamentul ? Ai gasit persoana potrivită . Te astept sa petrecem clipe de neuitat impreuna si sa avem parte de experiențe frumoase pe viitor.
×
×
  • Creează nouă...