Sari la conținut

lykz12

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lykz12

lykz12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Caterincă cu unchiul Fester t.me/caterincacuunchiulfester
  2. lykz12

    Latinoamerica

    Care credeti ca ar fi pretul corect pentru o columbianca în România,fiind ceva unicat ? Cat sunteti dispuși să plătiți pentru o asemenea domnisoara încadrată la top?
  3. lykz12

    Latinoamerica

    Care credeti ca ar fi pretul corect pentru o columbianca în România,fiind ceva unicat ? Cat sunteti dispuși să plătiți pentru o asemenea domnisoara încadrată la top?
  4. lykz12

    Latinoamerica

    Care credeti ca ar fi pretul corect pentru o columbianca în România,fiind ceva unicat ? Cat sunteti dispuși să plătiți pentru o asemenea domnisoara încadrată la top?
  5. lykz12

    Latinoamerica

    Are macar rost sa iti raspund? Nu cred...
  6. lykz12

    Latinoamerica

    Poate o sa apara vreo domnisoara si pe la noi care sa gura târgului.
  7. lykz12

    Latinoamerica

    In Romania? Dacă da,unde?
  8. lykz12

    Latinoamerica

    Care credeti ca ar fi pretul corect pentru o columbianca? Cat sunteti dispuși să plătiți pentru o asemenea domnisoara încadrată la top?
  9. lykz12

    Latinoamerica

    Apreciez raspunsul. Astept mai multe contribuții.
  10. Care credeti ca ar fi pretul corect pentru o columbianca? Cat sunteti dispuși să plătiți pentru o asemenea domnisoara încadrată la top?
  11. lykz12

    Caut investitor

    Ironiile nu isi au locul,nu aici. Cu toate astea iti explic faptul că eu fizic nu am nevoie de nici un cent. Tot ce se face...se face pe numele persoanei în cauză eu fiind asociat. Chiria se gaseste împreună,de firma de ocupă un contabila,bietele angajaților se cumpara cum se cumpara un bilet de avion. Nu prea am eu ce sa fac cu banii. Dar eu inteleg ca există mult frustrări.
  12. lykz12

    Caut investitor

    Ce are a face scamingul aici?😂😂😂Eu vin cu infrastructura si ideea,omul cu banii mergem tovarăși atât faptic cat si scriptic.
  13. lykz12

    Caut investitor

    Salut băieți. Vin in întâmpinarea voastră cu o idee de afacere: ma învârt în domeniu' masajului de peste 4 ani de zile în diverse țări din Europa,datorita faptului ca am călătorit foarte mult am ajuns sa acumulez vaste informații despre acest domeniu si sa cunosc persoane din întreaga lume. Având informațiile și contactele necesare mi-a venit ideea de a deschide în România un salon de masaj cu maseuze din: Columbia(cu predilecție),Mexic,Republica Dominicana. Având în vedere simplul fapt ca in momentul de față nu există asa ceva in spatiul Carpato Danubiano Pontic si nici in Europa de Est(din informațiile mele) sunt sigur,că afacerea ar fi una înfloritoare și mai mult decât roditoare atât timp cât se depune munca necesară și...bineinteles cu o publicitate adecvată. Dacă am atât de multe informatii si contacte de ce nu pun eu în aplicare această afacere si de ce am nevoie de un investitor? Este simplu: datorita simplului considerent ca in urma unor evenimente nefaste am rămas fără capital exact în momentul în care voiam să mă dedic acestui domeniu. Făcând anumite comparatii,analogii,deducții logice si estimări în poziția în care salonul în cauză ar avea 8-10 persoane angajate,fiecare tură fiind alcătuită din 4-5 persoane si salonul fiind deschis 16 ore încasările zilnice estimate într-un caz pesimist sunt în jur de 1600 euro/zi! Depinzând de disponibilitatea persoanei în cauză investiția inițială ar fi pe undeva pe la 25.000€ într-o situație de "recesiune",dacă vorbim de un standard ridicat în adevăratul sens al cuvântului...doar cerul este limita. Acestea fiind spus dacă sunteți interesați de mai multe detalii astept mesajele voastre aici sau pe adresa de e-mail: [email protected] . P.s. Nu încercați să dezvoltați această idee pe cont propriu pentru ca va asigur ca NU o sa reușiți dacă nu aveți informațiile necesare,contactele aferente si daca NU CUNOASTETI MENTALITATEA LATINOAMERICANILOR(Nici cu 200.000€).
  14. Salut băieți. Vin in întâmpinarea voastră cu o idee de afacere: ma învârt în domeniu' masajului de peste 4 ani de zile în diverse țări din Europa,datorita faptului ca am călătorit foarte mult am ajuns sa acumulez vaste informații despre acest domeniu si sa cunosc persoane din întreaga lume. Având informațiile și contactele necesare mi-a venit ideea de a deschide în România un salon de masaj cu maseuze din: Columbia(cu predilecție),Mexic,Republica Dominicana. Având în vedere simplul fapt ca in momentul de față nu există asa ceva in spatiul Carpato Danubiano Pontic si nici in Europa de Est(din informațiile mele) sunt sigur,că afacerea ar fi una înfloritoare și mai mult decât roditoare atât timp cât se depune munca necesară și...bineinteles cu o publicitate adecvată. Dacă am atât de multe informatii si contacte de ce nu pun eu în aplicare această afacere si de ce am nevoie de un investitor? Este simplu: datorita simplului considerent ca in urma unor evenimente nefaste am rămas fără capital exact în momentul în care voiam să mă dedic acestui domeniu. Făcând anumite comparatii,analogii,deducții logice si estimări în poziția în care salonul în cauză ar avea 8-10 persoane angajate,fiecare tură fiind alcătuită din 4-5 persoane si salonul fiind deschis 16 ore încasările zilnice estimate într-un caz pesimist sunt în jur de 1600 euro/zi! Depinzând de disponibilitatea persoanei în cauză investiția inițială ar fi pe undeva pe la 25.000€ într-o situație de "recesiune",dacă vorbim de un standard ridicat în adevăratul sens al cuvântului...doar cerul este limita. Acestea fiind spus dacă sunteți interesați de mai multe detalii astept mesajele voastre aici sau pe adresa de e-mail: [email protected] . P.s. Nu încercați să dezvoltați această idee pe cont propriu pentru ca va asigur ca NU o sa reușiți dacă nu aveți informațiile necesare,contactele aferente si daca NU CUNOASTETI MENTALITATEA LATINOAMERICANILOR(Nici cu 200.000€).
×
×
  • Creează nouă...