Sari la conținut

erectiadedimineata

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre erectiadedimineata

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

erectiadedimineata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Thanks,man! Bine de stiut, sa nu mai salivez degeaba cu gandul la shaorma lor . Imi iau balele si ma mut in alta parte :drool :feedme
  2. Maverick intr-adevar aveau o shaorma super,din pacate nu am mai mancat de la ei de cativa ani,cand am schimbat cartierul.Dristor kebap frecventez acum, cea de la Sun Plaza mi se pare mai ok. In Tineretului am avut "surpriza" sa fie de cele mai multe ori uscata,chiar arsa carnea.
  3. Nu cred ca scopul acestui site e sa faci life coaching sau psihanaliza celor care iti raspund...si nici meseria ta.
  4. O fata viseaza la pozitia 69 si, avand un prieten, ii zice ca vrea. Baiatul nu are nici cea mai mica idee despre ce e vorba in 69. Se aseaza pe pat, ea trece in pozitie, dupa un minut ar crede ca si-a dat seama despre ce e vorba, dar deodata scapa un -vant- direct in fata lui. Isi cere scuze, continua, dar imediat se intampla din nou. Enervat, baiatul o da jos de pe el, isi ia hainele, se imbraca si tipa la ea: - Daca tu crezi ca o sa mai indur inca 67 ca astea, esti nebuna..
  5. Inainte de a pleca la Marea Cruciada, Cavalerul Negru il cheama pe lacatusul castelului si-i porunceste sa ii monteze sotiei sale o centura de castitate. Dupa ce lacatusul isi face treaba, vine la cavaler si il intreaba: - Stapane, ii punem si botnita?
  6. In momentul in care deschizi un topic,asteptand raspunsurile celorlalti la intrebarea ta, trebuie sa iti asumi orice fel de comentarii,fie ca iti plac ,fie ca nu.
  7. Intr-un tramvai, caldura, aglomeratie mare… O doamna se tinea de bara, alaturi un batran o intreaba: -Asculta cucoana, ce-i mirosul asta? -Este parfumul meu, pe care il folosesc zilnic. -Si cum se numeste parfumul asta? -Alba ca zapada si cei 7 pitici. -Auzi cucoana, cauta bine in cutie, ca mie mi se pare ca unul din pitici e mort!!!
  8. E grele astea pt unii, noroc ca se mai duc la curve,asa se mai spala si ei din cand in cand :ezpi_blush
  9. Dupa 3 ani de cand a postat topicul,femeia s-a cam dat la fund. Hmmm..oare s-o fi dat cineva si la fundu' ei? :hmmm :foame
×
×
  • Creează nouă...