Sari la conținut

priest80

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre priest80

priest80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Salut. Am sunat eu saptamana trecuta, dar nu am reusit sa ajung. Locatie in spate la Teatru Davila, preturi 100 numarul, 200 ora, totul protejat, servicii totale.
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/doamna-matura-cu-experienta-servicii-totale/ffh976h558987f9f1893h345i8h3ffg4.html, e colega cu baragladina asta. Inainte aveau locatie in centru, langa Primarie, in blocul cu BRD la parter.
  3. Cum arata?. Descrie-o putin, corp, fata, sani, etc.
  4. Salut. Locatia o are in Craiovei, mai sus de generala 11, Bloc turn, etaj 4, garsoniera. Are colega o balena blonda pe care o pitise in baie. Nu am ramas pentru ca nu mi-a placut ce-am gasit
  5. priest80

    Anal

    incercati cu mesaje, lucreaza duoa ora 14.00.
  6. de ce trebuie sa fie trecuta la categoria de evitat, tu ai ceva recenzii? Mai asteptam sa vina si alti confrati cu recenzii.
  7. priest80

    Anal

    https://nimfomane.com/forum/topic/64803-elena-0734634676/
  8. Salut. Am fost aseara din nou. M-a asteptat imbracata ca de schi, cu o vesta mai groasa pe ea, sub vesta o bluza neagra si colanti. Un masaj banal, maseuza banala, racoare in apartament. Cand am intrebat-o daca se mai poate si altceva in afara in afara de masaj, mi-a raspuns ca ea nu e genu'. Pret 50 de lei, doar masaj, fara laba. Eu unu nu stiu daca ma mai duc.Pe aici se spune ca ar accepta si alte servicii. Sa mai lasam si pe altii sa pvesteasca, poate au avut mai mult noroc.
  9. Nu am reusit sa ajung ieri, dar ma duc in seara asta si povestesc mai tarziu.
  10. Salut. Am fost si eu marti seara la maseuza. Am vorbit cu ea pe whatsapp in cursul zilei si m-a programat pe la ora 20. Pe la 19.50 mi-a trimis mesaj ca intarzie ca a pierdut autobuzul. Locatie este in Trivale, vis a vis de Profi, printre blocuri. Aparatament curat, am intrebat daca pot sa fac dus dupa si mi-a spus ca nu are apa calda, i-am spus ca fac si cu apa rece, dar mi-a spus ca nu se poate. Masaj slab, in timpul masajului mi-a spus ca ma asteapta la o alta data la un masaj inghinal, dar care este la un alt pret. Am intrebat-o ce presupune masaj inghinal si mi-a raspuns ca este o tema pentru mine cand o sa mai vin. Tariful pentru masaj a fost de 50 ron. Am intrebat-o cu ce ma maseaza si a raspuns ca masajul este cu ulei de sambure de piersica(parca asa retin), ca intra in piele si nu lasa mirosuri. Dama spune ca masajul dureaza o ora, dar de fapt a fost cam de 50 minute. Azi am vorbit cu ea pe whatsapp si maine m-am programat pentru un masaj inghinal la pret de 80 ron. Am intrebat-o daca ma poate astepta imbracata mai lejer, si raspunsul ei a fost NU. Revin cu detalii maine seara.
×
×
  • Creează nouă...