Sari la conținut

radrian87

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre radrian87

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

radrian87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputație

  1. Salutare, Am revizitat-o pe Ioana azi si foarte bine am facut. Locatia este curata, igienizata (chiar si de fata cu mine la toaleta) si spatioasa. Pot spune despre masaj ca a fost superb asa cum este si aceasta faptura minunata. Ma bucur foarte mult ca te-ai intors. Mergeti cu incredere daca vreti sa va relaxati, merita din plin.
  2. Salutare, Am fost ieri in vizita la Emilia, o domnisoara superbã. - programare facuta pe whatsapp cu o zi inainte - locatie centrala (locuri de parcare destule) - garsoriera amenajata foarte misto. Totul a fost pe gustul meu (daca ma pot exprima asa), caracter de nota 10, actiune de nota 10, implicare de nota 10...acum totul poate fi diferit in functie de cum esti si tu (clientul) Bafta domnilor!
  3. Salutare, Am pus o frana ieri pe la domnisoara in cauza si foarte bine am facut, ON perfect, nu a lipsit nimic. Corpul lucrat foarte misto. Nu am incercat altceva, dar m-am ales cu un masaj de relaxare la final (ca si bonus, mersi Clau) Bafta domnilor!
  4. Salutare, am vizitat-o pe domnisoara ieri in special pentru masaj - masaj relaxare : mangaiere (nu poate mai nimic) = nota 3 - masaj tantric : se plimba cu mana peste corpul tau la o distanta foarte mica (incearca ceva dar nu stie ce) = nota 2 - daca vrei iti face o laba la final... - locatia : in spatele blocurilor usor de ajuns cu masina dar pana gasesti blocul te plictisesti. Decartat 150 (a cerut 135) Nu merita.
  5. Salutare, Vizitat azi vizuina domnisoarei Natalia. Prima impresie buna, dar aparamentul lasa de dorit (eram foarte aproape sa plec)...sa trecem peste locatie la care trebuie neaparat imbunatatita sau schimbata. Domnisoara este de nota 10 - fizic si caracter, masajul per total a fost fix ce imi doream, la final ce oferi si gandesti aia atragi, eu am primit exact ce-mi doream de la un masaj erotic. Permite tot ce este necesar la masaj, mangaieri, atingeri, sarutari pe corp. Rezumat : Domnisoara este de vizitat si revizitat si revizitat si revizitat. Sugestii : Muzica ambientala va ajuta maxim la inducerea starii necesare. Locatia trebuie schimbata neaparat (foarte greu gasesti loc de parcare) Seara buna!
  6. Am stabilit o întâlnire, am ajuns la locația indicata dar nu mai răspunde la telefon...trageți voi concluzii. Nu face outcall - 250 / h si include normal/oral/masaj...etc O sa mai încerc și mâine, poate va răspunde cand ajung, chiar sunt curios dacă este reala.
  7. Buna seara, am vizitat in aceasta seara domnisoara cu pricina Locatie - 10 (usor de gasit, curat, tot ce ai nevoie pus la dispozitie) Atitudine - 10 (vorbareata, deschisa, glumeata) Prestatie - 9 (putin erotism, preludiu, incitare si primea 10) Igiena - 10 Recomandare pentru Andreea : mergi putin la sala sa-ti tonifici corpul si vei ajunge de nota 10 De revenit - da
  8. scuze de intarziere...nu face nimic special, nu are tehnici de masaj erotic. (sper ca intelegi)
  9. confirm, 250 halat, poze reale, doar masaj erotic (slab din pacate)
×
×
  • Creează nouă...