Sari la conținut

mechanical ingineer

Serious Contributor
  • Număr conținut

    288
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mechanical ingineer

  • Dată Naștere 30.07.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București
  • Interese
    Mechanical thinks and psychology.

Vizitatori Recenți Profil

1.239 citiri profil

mechanical ingineer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

273

Reputație

  1. Și asta... Dar principiile sunt totul! Fara ele ajungem niste animale demente cu acțiuni lipsite de orice logică elementară! ...am o slujbă buna,nu mă omor cu munca,mă plimb cu mașina prin străinătate...cum să-mi foot eu existența asta linistita? Cam așa ceva suna!
  2. Toți dam rateuri in viata,mai mici sau mai mari,n-ai cum altfel,sunt o serie de variabile pe care nu le poți controla! Important este sa nu renunți,te ridici și o iei de la capăt,mă rog...dacă ești pe un drum bun! Dacă ești pe unul prost ești doar un idiot care insista in prostie...:))) Daca nu înveți din greșeli o sa le repeți iar și iar! Te aduni de pe jos,faci o analiza realistă a tuturor factorilor care te-au dus la esec,eventual schimbi abordarea,ajustezi parametrii și mergi mai departe... Important,dar de asemeni complicat este sa realizezi adevărata cauză a problemelor,să-ți asumi partea de vina...Un prieten bun și imparțial ajuta mult in aceste cazuri pentru că vede mai clar lucrurile din afara lor fata de cel implicat direct! Mult succes!
  3. Se referea la faptul că nu a primit răspunsurile așteptate... Pffff
  4. Este execrabil să-i faci așa ceva omului care-ți pune o pâine pe masa și are încredere în tine să-ți lase pe mana copilul. Urat urat urat!!!!!
  5. https://www.seruah.com/casca-pentru-protectie-psihotronica-protectie-radiatii-protectie-radionica.html
  6. Pai asta s-ar votat ieri! E clar!
  7. Pe cât punem pariu că KWI mai sta un mandat?
  8. Știu! Eu mi-am rupt piciorul la fotbal! Mers la spital,pus în ghips,stat o noapte cu "gheata"...nasol, mâncărimi,nu puteam să ies din casă,să fac duș,etc... In mai puțin de 24h am tăiat porcăria și mi-am văzut de treabă. A fost mai simplu sa indur durerea decât ghipsul si restul...
  9. Sa fii serioși! :))))) Asta nu exista pe lista lor!
  10. La asta mă gândeam și eu când am postat rezultatele! O sa fie un mare rahat!
  11. https://www.dcnews.ro/cum-arata-parlamentul-european-dupa-alegerile-de-duminica_658190.html
  12. Da,costa mai mult! Problema este alta,aia vin aici și le se asigura casa și cazare,statul Român câștigă numai impozitul! PUNCT!!! Salariul este trimis aproape intact familiei din țara de baștină și este cheltuit acolo,intră în circuitul economic al altui stat! Exact cum făceau și românii noștri! Acum ai noștrii prefera să lichideze tot aici și să se stabilească definitiv prin alte părți! Asta se va resimții năpraznic cat de curând!
  13. Este clar că nu aveau cum să ajungă singuri la așa rezultate și că au fost ajutați de una sau mai multe civilizații mult mai avansate,așa numiții "zei",iar ulterior din diverse motive aceștia au resetat viața pe planeta ->"potopul" și au refuzat să se mai implice în dezvoltarea umană,cel puțin oficial. Domnii Fahrenheit și Copernicus despre care facem vorbire aici se pare că au ajuns prin propriile puteri la niste rezultate notabile pentru acele vremuri,rezultate care au deranjat... și aici este o altă discuție! Afirm asta pentru că pe de o parte avem niste scrieri fara autor,un fel de manuale cu învățături,iar pe cealaltă parte cunoaștem nume concrete și cercetări făcute în domeniu. Cum pe vremea lor nu se descifrase încă scrierea cuneiforma => în mod surprinzător că au descoperit ceva ce ținea de o civilizație foarte avansata ceea ce ii face cu atât mai extraordinari.
×
×
  • Creează nouă...