Sari la conținut

ivan84

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ivan84

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ivan84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Salutare. 10x tuturor care au comentat la subiect. Max si anymu congrats!🾠All clear domnilor si doamna ;). Sa futem sanatosi!
  2. Oooo, ce dlaguț! Ti am zis ca "ingrop" din acestia ca tine zilnic. ;) Multumesc de sfaturi...pana la urma. :)) Prea fină aia cu "futele", eh? O seara faină!
  3. :))). Cu iesirile extra nu am cum sa zic ca nu ai dreptate, dar cretini frustrati ca si tine "ingrop" zilnic ;), deci neh, cu frica si increderea nu ai nimerit. In alta ordine de idei, cum discutia a deviat spre un nivel la care nu are rost sa mai cobor, va multumesc celorlalti si pt Mr. max, citand mai multi clasici in viata un sincer "Futele tu pe toate, mã!" :) Chill ma frend!
  4. Aha, deci te am ghicit! Si votezi si PSD din 90' incoace!? :))) Chill ma' frend!
  5. :)). Mersi tuturor. Facem sa fie bine. Mr. Max ciobaneste vorbind: nu ti se mai scoala, ei?
  6. Pentru cei mai "versati" in aceasta activitate (vizita la diferite domnisoare) poate impartasesc ceva sfaturi? Ex situatie: happily casatorit :), dar totusi cu ceva dorinta de actiune extra. Fara experienta la astfel de vizite( doar saloane masaj de vreo 2 ori). sunt de vizitat domnisoare din localitatea de domiciliu? Ceva safety measures? Ati avut probleme cu indiscretia domnisoarelor? Ceva situatii de evitat? Mersi.
  7. Salutare, Sa ne auzim numai cu experiente constructive :).
×
×
  • Creează nouă...