Sari la conținut

a-gentleman

Serious Contributor
  • Număr conținut

    339
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre a-gentleman

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Over the rainbow

Vizitatori Recenți Profil

1.725 citiri profil

a-gentleman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

398

Reputație

  1. Buna seara, Vizitat aceasta fata frumoasa, fiind printre ultimii ei clienti din Suceava. Nu este o fata pe care sa o ratezi e cel putin de abonament. Frumoasa, tanara, cu mult bun simt, comportament exemplar, vorbareata, eu cel putin am avut acel click cu ea care a dus la o intalnire reusita. Programare facuta pe whatsapp cu cateva ore inainte, cam din scurt, am fost atentionat ca voi fi ultimul client al ei pe aceasta zi si pe Suceava, urmand sa plece. Am confirmat programarea cu 1 ora inainte. Locatia : Nota 8 - Bloc nou in zona ANL-OMV Obcini, apartament ok dotat minimalist dar e ce trebuie pentru aceasta activitate. Prosop curat, am fost invitat la dus, totul ok. Fata : Nota 9 - tanara, corp frumos, sani maricei naturali, frumoasa la fata si la caracter. Un fel al ei placut de a fi, de a vorbi, de a se comporta. Are acel ceva pe care putine femei il au. Am stat la o vorba si un pahar de apa, ea la o tigara unde am descoperit felul ei placut de a fi si de a se purta. ON : 9 - Am fost luat de mana si invitat in dormitor, actiunea a debutat cu un oral frumos, cateva tehnici printre care deep si atentie la alte zone. Privirea ei cu ochelarii si genele alea negre in timp ce imi facea oral n-o so uit multe zile.. Igiena :10 - I-am intors favorul si am gustat din piersicuta ei mica si gustoasa. Epilata perfect, igiena impecabila. NP : 9 - cateva pozitii printre care misionar, doggy cu priveliste frumoasa, se simte si se misca foarte bine, LOT. Sarutari pe corp din partea ei si finalizare pe sani. Igienizare la baie si inca un pic de socializare, eu i-am atras atentia sa-mi spuna cand expira timpul ca sa ma retrag. Recunosc ca nu m-as fi dat dus.. si as mai fi stat cu ea mult si bine doar de vorba. A incheiat intalnirea elegant spunandu-mi ca ii pare foarte bine ca m-a cunoscut, conducandu-ma la usa. Timp petrecut DTD : 30 min Tarif achitat : 200 lei Sper sa mai am sansa s-o revad, macar o data. PS: Te pupa boxerul 😘
  2. Fiind in cautare de ceva nou am vizitat aceasta scumpa domnisoara. Este o fata miniona, draguta si micuta cu mult bun simt si cu care ai ce vorbi. Este dezinvolta si e pe modul relax. Modalitatea de contact telefonul din anunt 0745482344, fiind prin oras am avut norocul sa fie libera si sa fiu si in zona. Locatie: 9 intr-un bloc nou cu lift din cartierul George Enescu, apartamentul dotat cu ce trebuie, la baie prosoape curate si curatenie exemplara. Actiunea s-a desfasurat pe o canapea extensibila destul de comoda. Fata: 9 nu este vreun fotomodel dar e dragutica si miniona si ai ce vorbi cu ea. intr-un cuvant, se face placuta si ii reuseste. ON : 9,5 oral interesant cu atentie la zone adiacente, cu ruperi de ritm. M-a intrebat inainte cum prefer, protejat sau nu. NP: 8,5 E stramta si se simte foarte bine. Din pacate eu nu am fost intr-o forma prea buna si nu am facut prea mult normal, am preferat mai mult oralul unde m-am si terminat. Atentie, nu face finalizare orala. Alte mentiuni: sarutari pe corp, masaj, cred ca face si FK desi eu nu am incercat. Timp petrecut : 30-40 min, o finalizare. Tarif: 200 Eu unul am sa mai revin pentru ca fata nu este pe fast fuck si m-am simtit bine in compania ei. Sfat pentru Ema: pune anuntul mai des pe Publi la 1 sau 2 ore repostare, inainte de a te suna am fost descurajat ca am vazut anuntul postat doar la ora 2 noaptea si eram sigur ca nu lucrezi.
  3. https://nimfomane.com/forum/topic/169605-de-evitat-0736281385-0736281385/ Recenzie de pe Suceava. Direct de evitat.
  4. https://www.publi24....hgei9313eg.html https://www.publi24....3281eh4f68.html https://www.publi24....55255338h9.html 0736281385 , 0733493416 Vizitat fata zilele trecute, locatie in Areni blocul de langa primarie, ceva firma cu aparate auditive la parter. Locatia : 6, apartament nedecomandat, dezordine in apartament, 1 singur prosop umed la baie, cada murdara si cu fire de par. Igiena : 8, nu am simtit mirosuri suspecte dar nici nu m-am riscat sa ma apropii cu botul la savarina :no2 :laugh2 Depunctez mai mult pentru dezordinea si mizeria din apartament. Fata: 6 cu indulgenta. Este cea din poze dar pozele sunt foarte fotoshopate, in realitate e foarte dar foarte slaba, maxim 43 de kg. Sanii medii si un pic lasati. Este de etnie. ON: 5, foloseste mana la greu, o singura tehnica, mai mult handjob decat oral. NP: 3, poate n-oi fi eu prea dotat dar e cam larga, n-am simtit mai nimic, bonus in timp ce pompam suna telefonul si a raspuns rugandu-ma sa fac liniste... Mie imi venea sa rad sincer daca n-ar fi fost de plans. Pe toata durata intalnirii a raspuns de cel putin 3 ori la telefon spunandu-le ca e in dus si sa mai astepte 5 minute. Facea cu schimbul intre cele doua telefoane cu atata sarg in timp ce eram infipt in ea ca deabia m-am abtinut sa nu rad ca la un film cu prosti. GFE : 3 , s-a straduit sa fie draguta la inceput pana i-am dat banii, dupa aia parca eram in plus pe acolo. Tarif : La telefon zice 100 cu 200, la fata locului te roaga sa-i mai dai 50 extra. De recomandat : doar dusmanilor :laugh2 PS : rog un coleg "verde" sa ataseze si pozele din anunt.
  5. Depinde cât te ține buzunarul. Pensiunea ODN in Scheia sau hotel Imperium sau la fostul Albert daca vrei mai ieftin.
  6. Ca să răspund, deoarece am vizitat-o, pozele nu sunt ale ei. Este mai mica de înălțime decât în poze și mai pufoasă. Nu este o frumusețe, adică nu ai întoarce capul după ea pe stradă. Toate serviciile sunt protejate fără excepție. Când am insistat cu oral neprotejat, aratându-i și pe forum recenzia colegului in care se specifica clar că oralul e neprotejat a zis că nu a făcut niciodată ON. OP este așa și așa, cu deep, dar am simțit niște dinți. NP tot așa și așa. Telefonul a vibrat pe toată durata întâlnirii, cat nu făceam sex a vorbit cu următorii colegi, ceea ce e deranjant. Nu înțeleg de ce folosește numărul de telefon al colegei.. poate pentru clienți mai mulți.. poate. Nu știu. Locația este acceasi cu a colegei blonde. Note: Locație 7, Fata 7, OP 6, NP 7, GFE 5, tarif 150 finalizarea. Trece clasa cu notele astea dar eu nu mai revin. Sunt alternative mai bune.
  7. Nu va sta mult in Suceava, din ce am discutat cu ea daca nu rezolva cu locatia in alta parte are de gand sa plece la sfarsitul acestei saptamani. Locatia o dezavantajeaza.
  8. Are in jur de 1.50 si 45-47 kg. Cu mentiunea ca ultimele poze postate de Colericul nu sunt ale ei.
  9. Confirm cele spuse de lutzy, fata e de vizitat daca cautati ceva soft si girl next door, NU experiente porno. Nu o sa fac o recenzie regulamentara din lipsa de timp, dar pot spune pe scurt. E o fata micuta, finuta, cu mult bun simt, nu e pe fast-fuck, e blonda cu ochi albastri si frumusica la fatza, genul de papusica pe care o poti invarti intr-o mana. Piersicuta stramta, igiena de 10, nu accepta FK, CIM, COB, face totul protejat, ca locatie de nota 7-8, patul scartaie grozav, prosop curat gel de dus la baie. Mie unul mi-a placut mai ales ca nu e pe graba. Ca servicii nu straluceste dar compenseaza prin bun simt si faptul ca poti sta de vorba cu ea si ca nu e pe graba. Preturi : 120 nr /200 ora. Spor!
  10. Pozele as baga mana in foc ca nu sunt ale ei. Apar in diverse anunturi in Italia si Finlanda. http://www.puntoincontri.com/girls/5102/LUNA_Montesilvano_Pescara_Abruzzo.html
  11. Din cele ce activeaza in acest moment doar 3 dupa parerea mea: Adelina, Alice, Sofia. Restul fast-fuck si tepe.
  12. Vizitat si eu titulara topicului, Andreea pe numele ei si nu am regretat. Dupa o incercare nereusita adica o programare ratata din partea ei acum ceva timp, am sunat-o cu speranta ca voi reusi sa o vizitez. Mi-a raspuns la telefon cu o voce calma si mi-a zis ca e disponibila intr-o ora. La ora stabilita am ajuns in zona, am sunat-o si mi-a zis sa vin ca imi deschide ea usa blocului, interfonul nefiind functional. Ce am intalnit a fost o fata simpla, naturala, linistita, cu mult bun simt, la inceput timida, care m-a invitat in cuibusorul ei de nebunii. Si-a cerut scuze ca nu a apucat inca sa se machieze, dar pentru mine a fost foarte ok(ar mai fi trebuit sa astept inca 20 de minute), in plus am preferat-o asa naturala pentru ca are un farmec aparte. Am achitat 150 pentru un numar, am primit prosop curat si m-am dus la un dus pentru o reinprospatare. M-a invitat dupa dus in dormitor unde am avut parte de un sex tandru ca si cu vecina de vis-a-vis sau cu o colega de liceu. Modalitatea de contact: Apel telefonic, fiind a doua programare la ea, prima nefiind onorata. Locatie: Nota 9. Undeva in George Enescu in zona pizzeriei Luca, nu am sa dau adresa exacta, e greu cu locurile de parcare mai ales pentru cei incepatori in ale sofatului, rechinii batrani ca mine o sa se descurce. Garsoniera foarte ok, mobilier nou, baia curata, prosop curat, asternut proaspat, geluri de dus doar 2 dar nu facem mofturi acum, foarte cald in garsoniera. Depunctez usor pentru interfon si lipsa locurilor de parcare. Aspect ea: 8,5. Este o fata naturala, netunata, pozele sunt ale ei, sani naturali usor lasati, nu este neaparat o frumusete dar la ea (la unii oameni se intampla asta) frumusetea radiaza din interior. Oral neprotejat: 9. Am beneficiat de un masaj usor cu sanii pe corp, un frumos sex intre sani dupa care oral. O singura tehnica dar foarte buna si placuta, fara alte artificii, usoare incercari de DT, fara atentie la zonele adiacente. Normal protejat: 8,5. Am incercat doua pozitii dupa oral, LOT si pe la spate, apoi am finalizat la oral pe sani si corp. Nu face finalizare orala, nu face FK, nici saruturi, probabil ca a fost prima intalnire, vom vedea urmatoarele cum decurg. Depunctez masiv pentru prezervativ care nu stiu ce marca era(foloseste prez. colorate) dar era foarte gros, reducand foarte mult senzatiile. II recomand cu caldura sa schimbe marca, aproape toate fetele folosesc marca Mondos de la Lidl, sunt super ok. GFE/Atitudine: 10+++ : Aici straluceste de fapt. Este o fata frumoasa, care prin modul ei de comportament te face sa te simti intr-o oaza de liniste si calm. Desi timida la inceput, la tigara de dupa gasesti o persoana cu un suflet frumos, calma, tandra si cu extraordinar de mult bun simt. Pret : 150 RON bine investiti. Timp petrecut: 35 minute. Nu te grabeste, niciodata nu zice nu, timpul trece de parca nici nu ai fi cu o escorta. Concluzii finale: Daca cautati sex porno, PSE experience, mai bine cautati in alta parte. Daca cautati sex tandru, slow si o fata care pur si simplu sa te linisteasca prin prezenta ei si sa te faca sa uiti de stres si probleme atunci mergeti cu incredere la Andreea. Dupa fetele de la top ea ar urma in preferinte. Nu zic ca nu mai are de lucrat la punctualitate si alte lucruri dar potentialul e enorm. Pentru mine e de revenit oricand va reveni in Suceava, am inteles ca nu mai sta chiar mult in oras. Multumesc Andreea ca m-ai primit!
  13. Adelina, Suceava https://nimfomane.com/forum/topic/117045-adelina-0752401702/page-15?do=findComment&comment=5657769
  14. a-gentleman

    0769959589

    Primele imagini luate de pe net, cele din ultimul post par a fi reale https://it.adultlook.com/p/3058871/pictures?page=5 http://bmwali.ru/i/4000249460860.html https://ruftv.ru/2018/04/30/v-seti-kritikuyut-reshetovu-za-demonstraciyu-poluobnazhennoy-grudi.html
×
×
  • Creează nouă...