Sari la conținut

alumamasitata

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alumamasitata

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    NEW YORK

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alumamasitata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputație

  1. Normal ca sa schimbat...si nu din cauza pandemiei si a stresului care.l traim ,ea sa schimbat cam din februarie cu putin inainte de regulile pandemiei,degeaba o amenintati ca nu o mai vizitati ea momentan are o anumita clientela pe care se bazeaza si cand nu face planul mai primeste extra..e isteata si cam simte omul de aici si plierea pe fiecare cu o anumita atitudine ,te simtea cam ce.ti place ..asta cu topul e trecatoare ..eu zic ca sa cam dus perioada ei..zice ca nu.i pasa dar va spun ca daca luam atitudine mai multi o sa.i pese ,ea isi hranea psihicul sa mai uite ca e curva cu acest vedetism..daca nu o sa mai fie apreciata si laudata atat (unii din noi am stricat.o ca am laudata de parca era printesa pulii)o sa.si revina.
  2. Deci amalia23 mai esti activa in Targoviste ??..da-ne link si prezinta-te putin ca tot ce sa spus negativ sa se risipeasca si d-zeu sa te rasplateasca..:))
  3. Chiar eram mirat ca ion o facuse top model..eu am cunoscut.o si am scris despre ea am pus link la topic .deci acum e praf...atunci am spus ca nu m.a dezamagit ca avea locatie buna si chiar o suge bine..la futut singurul aspect pozitiv care l.am remarcat ca e strimta..dar e tipa de la care oricand poate sa te izbeasca un miros de pizda..si asa ca ..nu o mai recomand.
  4. https://nimfomane.com/forum/topic/135399-andreea-0724283894/?do=findComment&comment=5744942 Nu lucreaza cu pozele ei ,sunt false .dar seamana doar ca e mai pufoasa..am cunoscut.o si am postat in linkul de mai sus. per total nu am fost dezamagit .dar vad ca goican a gasit doua in locatie atunci era singura si lucra in locatia unde e maya acum ..cine stie pe cine a vizitat..
  5. Hai ca sunt nevoit sa intervin si eu desi nu am timp acum sa elaborez un review cum vreti multi cu amanunte picante si note tralala ,deci mai pe scurt Maya e o gacica simpatica dulcica spre frumusica cu un corp bine proportionat si sani peste media de pe piata,,curata .isteata peste medie si pizda excelenta, tariful este corect la ce gasiti in locatie adica ma refer la ea ca persoana acum a trecut si la un nivel superior de locatie , eu dau 8 per total.nu va mai incurcati cu ea cu Anal si CIM ca nu le are pastea .Daca ar imbunatatii atitudinea(sa te faca sa crezi ca.i place ca o futi) si oralul neprotejat cu ceva mai adanc si priviri in ochii tai tot asa sa te faca sa crezi ca ai pula cea mai ducle :crazylove deci Maya daca citesti ia aminte.multi am sta la coada la tine:)) oricum cei ce nu au vizitat.o inca Maya merita parerea mea vizitata cel putin odata de futaciosii de prin Targoviste.eu am vizitat.o de mai multe ori.....mai scrieti parerile cei care ati vizitat.o.... poate ies sardina si eu din asta :bye
  6. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/adelina-doar-deplasari/9032f002e02i7df0df007gg6ddddf18g.html Adelina in Ploiesti
  7. De unde stii ca Diana e din Bacau?..ti.a spus Diana?
  8. GOICANE ...Targoviste ..nu e Pitesti...sa vina aici daca vrea respect :) orice efort i se va rasplatii ...cu tot respectul..zic..
  9. Va salut..e o idee buna..Cu ..vistantric..nu riscam nimik..sigur va fii un castig pentru oferta de gen in Targoviste..deci sa vina ,,poate nu numai noi vom fii mai castigati..si tu..vistantric..poate vei fii multumita de exstinderea zonei de lucru.:)
  10. https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20190731/1609/d83d9c899afefe38244e9d7089b272b4.jpg
  11. Am vazut ca si-a reinoit pozele,,arata destul de bine dar nu are nici una sa vedem daca ii lipsesc aia doi dinti :icecream ar trebui sa reactioneze si ea aici daca a fost o gargara ieftina,,.
  12. Unde are locatie?..e sinvura in ap.?.tarife?..ce servicii practica?
  13. https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20190712/1016/44e747fd895e423d975eaf2ae3d128a9.jpg
×
×
  • Creează nouă...