Sari la conținut

frogboyhd

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre frogboyhd

frogboyhd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Asta inseamna sa fi batuta in cap....sry pt of topic, dar nu m-am putut abtine.
  2. Va salut ! Fata e ok, o cunosc de peste 1 an, dar acum am vazut ca a deschis cineva topicul si m-am gandit sa va impartasesc si eu cum a fost. Prima data a venit la masina ( neputand sa o primesc acasa :P ) unde am mers cu 100/finalizarea oral si pentru ca a fost ok fata si am dorit mai mult, a 2-a oara, am reusit sa prind 2-3 ore singurel si am chemat-o acasa. Halatul 200 - 2 finalizari, fara timp !. Initial a spus ca e 200 / h....dar sau a uitat cat timp a trecut, sau s-a simtit ok la mine....habar nu am :) E foarte sociabila, dar partea proasta e ca ,, cam sifoneaza '' din aventuril ei. Fiind din Hunedoara si ea la fel, oras mic.....stand la povesti intre numere, si intre 2-3 tigari...din povestile ei iti cam dai seama cine o frecventeaza. La acest punct, ii recomand cu caldura sa-si mai taie din avantul de a povesti aiurea... Curata, epilata, un parfum discret. A facut dus si inainte si intre numere. Oral neprotejat, usor umed dar fara tente de deep ...desi am incercat sa o imping usor, nu a dat semne ca-si doreste sau ca e confortabil pt. ea....dupa care nici eu n-am mai insistat Nota 7 Exceleaza la lady on top, pozitie in care am reusit sa-i ,,fur'' cateva sarututi. Nota 10 Am finalizat in caprita, bineinteles in prezervativ. Anal - nu sunt fan, asa ca n-am intrebat. GFE - 8 spre 9. Sper sa va fie de folos relatarea mea. Desi va citesc cu drag postarile, de felul meu sunt mai temperat in a scrie.... O seara frumoasa tuturor !
  3. Descriere Matrimoniale Buna sunt Helena,nouă in oras cu poze 100% .Anumite servicii le voi detalia telefonic, sau face2 face Respecta ca sa fii respectat , nu jigni duce la blocarea numarului . Progamarile se fac la telefon sau prin mesaj cu confirmare cel putin 30 de min inainte. Intarzierea neanuntata duce la anularea intalnirii si blocarea numarului, Incall outcall . Ma adresez doar acelor barbati hotarati, fara scuze si pretexte, nu accept mai mult de o persoana in casa. Incall/outcall, speak english. Pozele sunt 100% reale, va veți convinge in apartament. In camera de joaca . :girly :girly :girly .....am vrut sa merg astazi, dar m-am abtinut.... aveam impresia ca citesc contractul de credit cu banca....Sunt chiar curios daca o va vizita cineva.
  4. Adica te asteapta in alt film ...Altul decat cel pe care vrei sa-l vezi :)))
  5. Motel Diamond, pe Lacul Cincis, in weekend-uri e full https://www.facebook.com/PontonDiamondCincis/ Verifica ce evenimente au, pe pagina lor.
  6. N-ar strica ...daca-si ia o mica pauza, sa puna mana pe o carte de gramatica. Te dor ochii si mintea cand incerci sa citesti ce scrie. No offens
  7. este topic....cum sa nu fie https://nimfomane.com/forum/topic/108300-carla-0749654119/
  8. Dublezi postarile...ai grija sa nu primesti penalizari. Asa cum ti-a spus si Ionica in celalalt post, incearca spre Calan-Simeria-Deva la strada. Bafta !
  9. Salut baieti ! N-am scris niciodata, e prima postare .... asa ca fiti indulgenti va rog. Ms :) Aseara pe la 20.00 imediat dupa ce treci de intersectia cu Hunedoara, sensul spre Deva....la 100 m, dau de o bruneta ( 100% de etnie), dar frumoasa foc si se pare ca am avut noroc de cel mai bun oral ever. 50 lei OP - mi-a propus 100 pentru ON, dar am refuzat frumos si am sfatuit- o si pe ea sa nu o mai faca...pentru protectia ei si a noastra :) Numele ei am inteles ca e Delia, vine din Hd doar seara, pana la 21-22, in aceeasi locatie. Mai are 2 cologe, dar ea e cea mai frumoasa si la corp si la fata. Deci cine are chef de Deep....sa o cautati. Se implica maxim, miscari de rotatie si adancime cum rar mi-a fost dat sa intalnesc. Foloseste mana rar si atunci doar scurt pe penis, mai mult pe outze. Ce m-a frapat mai mult la ea, a fost naturaletea cu care a vorbit in timpul spre locul actiunii si inapoi, genul GF, parca ne stim din liceu, gen. Mi-a propus pe viitor sa o incerc si la NP, ...deci deja ma bate gandul sa ma bag la o o ora cu ea, cere 250, cu 2 finalizari, la alegerea mea. Carnea ferma pe ea, sani medii dar frumosi, curata, mirosea usor a parfum. O sa o caut curand, poate joi seara...si revin cu amanunte. Oricum, o revelatie pe traseu...daca pot spune asa. Rar, dar uite ca se mai nimeresc si minuni :) Weekend frumos tuturor !!!
×
×
  • Creează nouă...