Sari la conținut

costel4321

VIP Member
  • Număr conținut

    1.110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre costel4321

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pă zonă

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

costel4321's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

788

Reputație

  1. În cazul în care nu l-ai aflat deja, ăsta e nr tipei cu sânii mari - (0764) 982 017
  2. A reaparut in peisaj prin zona Oltenitei… a fost cineva?
  3. Nr nu il stiu, dar cred ca poti suna la nr posesoarei de topic si sa il ceri. Din ce stiu tarifele sunt aceleasi si la ea ea, adica 150/250 fin/ora, ON extra 50 lei.
  4. S-au mutat ambele in Grand Kristal Residence City de vreo 2-3 zile. Am fost la posesoarea topicului si era si tipa cu sanii mari
  5. Dap, chiar ieri am fost la Elena si are o colega noua de cateva zile, mi-a spus ea. am vazut-o, nu e mai durdulie, e slabuta, insa are niste sani imensi si cam lasati… si da, e mai bronzata. Am intrebat-o pe Elena si cica ar fi tot din Vrancea. Pare mai experimentata din vorba, lucru ce personal nu ma atrage.
  6. Bună ziua, Putem si noi, membrii, să încărcăm CI și selfie? Mulțumesc, Ionescu Costel-David
  7. Salut, Nu am sustinut ca e vreo piesa, dar mi nu mi s-a parut naspa nici la corp si nici la fata. Ce e drept, mereu am gasit-o boita si cu gene false… E posibil ca sub machiajul ala chiar sa fie boccie sau poate am eu standardele jos. In fine, nu vreau sa te contrazic, suntem aici sa ne spunem fiecare parerea si sa ne sfatuim. Daca tot venii vorba de sfaturi, ce recomanzi prin zona in acelasi price range? Merci!
  8. Salutare futaciosi, Eu am fost la Elena de 4 ori. Da, e timida, sustine ca e noua in domeniu si asa si pare, da, cam se stramba cand intra pula in ea dar nu a refuzat niciodata o pozitie sau vreo rugaminte. Eu am luat-o incet, am lasat-o pe ea sa se acomodeze si totul a fost ok. Fotografiile nu sunt reale dar sunt aproape de realitate. Mi-a spus asta cand am sunat-o prima data. Nu stiu si nici nu am intrebat-o de ce nu foloseste fotografii cu ea pentru ca nu are semne distinctive, tatuaje etc., dar si alea pana la urma ar putea fi mascate. Scria cineva aici ca ar fi naspa la corp. Nimic mai fals, dragi prieteni. Gusturile nu se discuta, dar nu ai cum sa spui ca ea e nasoala la corp. Are carnea tare pe ea, sani frumosi, rotunzi si maricei, tari, fundul este maricel. Da, nu e skinny sau slim, dar astea tin de preferinte. Am experimentat cu ea toate pozitiile, misionar, ea deasupra si cu fata si cu spatele, spoon, in picioare la perete, la marginea patului, capra. Au fost momente cand era mega excitata si isi freca clit-ul cu o mana si strangea cearceaful cu cealalta. Niciodata nu m-am simtit grabit si niciodata nu am fost refuzat si de la o intalnire la alta a devenit si ea mai comunicativa. Poate pentru ca m-am purtat frumos cu ea. Evident, sunt si minusuri. Curatenia lasa de dorit, prosoape curate nu am gasit mereu, la o intalnire cand am fost la baie era un cacat ce plutea in vasul de veceu. Pentru ce am experimentat eu pretul de 150 lei / finalizare mi se pare corect. Nu ati fost niciodata la 150/200/250 si sa primiti replici de genul “cat mai ai?”, “nu stau asa ca ma doare”, “nu fac asta”, “mai ai 5 minute, ca la finalizare e 15 minute” etc.? Va pupă Costel!
  9. Nu, nu e ce trebuie. Fresh meat, dar e pestita nasol rau. Am fost pana la ea si cand sa urc ieseau din scara 4-5 bombardieri mari. Puteam spune ca e coincidenta daca nu ma ruga sa mai astept 5 minute ca e cu un client. Iar aia 5 sigur nu erau clienti. Am facut cale intorsa…
  10. Da-ne linkurile de publi de la cat mai multe, te rugam.
  11. Salutare, Stie cineva daca mai lucreaza? Merci, Costi
  12. Cam se bat cap in cap recenziile pe aici, cea mai recenta fiind suspecta. si pe tipul care a stat cand a vazut carnea vie la gura cred ca a ramas de frica tuciuriului. Nu-l condamn.
×
×
  • Creează nouă...