Sari la conținut

sportivul19

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sportivul19

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

sportivul19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

56

Reputație

  1. Keep going justlove...you are the best😘😘😘
  2. In primul rand persoana Panterutza merita sa fie in TOP...dar sa nu uitam si de acest corp minunat :hug1 . Felicitari Panterutzo pentru ceea ce esti!!!
  3. S-a întâmplat și minunea sa am onoarea sa ajung în cușca Panterei. ..Chiar se potrivește acest apelativ. O zi de 28 noiembrie de neuitat... Si acum ma gândesc. Chiar te simți minunat lângă această domnișoara cu un corp de invidiat dar mai ales cu o atitudine de felina. Această felină trăiește și zgârie rău... Chiar merita tratata cu delicatețe. Scorul acestei întâlniri după cum chiar ea mi-a spus a fost de 3-1 pentru gazda. Mulțumesc pentru minunata seara oferita. P.S. I'll wait next game.
  4. E greu sa fim toti fotomodel... la fel ca si femeile. Insa nu cred ca acest lucru este cel mai important. Miss you justLOVE
  5. Vad ca mai nou draga mea...doar cu fundul ne tratezi...dar nah merita un tratament cu un asa fundic. Pe mine sigur nu vrei sa ma infiezi, dar vreau sa ma primesti
  6. Ciocolata...frisca...dar mai ales veverita acea minunata care se lasa greu adusa pe la cluj...pana una alta ne multumim si cu niste poze:-)
  7. Ce imi place frisca...de pe nimfomane.just...loveee
  8. Greu te lasi adusa spre Cluj-Napoca...Am un tub de frisca pus la rece si niste capsuni...ca tot e sezonul. Ai curaj sa te bagi?
  9. Astfel de femei trebuiesc respectate si trate pe masura...jos palaria. Un corp de viespe :clapp
  10. http://www.codrosu.ro/wp-content/uploads/2013/03/felicitari-originale-de-8-martie.jpgUn gand bun...de departe
  11. Sunt niste alune speciale...la cluj daca nu ma insel... pentru veverita ta devoratoare...kiss you
  12. Sarbatori fericite in continuare Army Girl...Sunt multi care se " exteriorizeaza'' prin anumite cuvinte de ei stiute doar... See you soon.
  13. cei care nu am facut armata avem acces?
  14. LA MULTI ANI...LA MULTI ANI!!! SIMPLY THE BEST see you soon...probablyhttp://assets.sport.ro/assets/foodstory/2014/03/20/image_galleries/4000/5-alternative-pentru-tortul-aniversar_size1.jpg
×
×
  • Creează nouă...