Sari la conținut

trabant69

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre trabant69

trabant69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. trabant69

    Nou

    Mna..:))) s-a consumat fapta :)) nu a trebuit sa merg la escorte. Si am primit feedback foarte pozitiv, a ramas socata cand i-am zis la final ca a fost prima data, credea ca eu sunt mare gigolo. Nu stia defapt ca eu am facut ani de cercetare pe tema asta :)) Merci mult pentru sustineri, ma simt de parca am luat bacul :))
  2. trabant69

    Nou

    Nop...nu am testat nimic, am citit totusi cu placere raspunsurile voastre. Dar cred ca ar trebui, nu stiu ce sa fac.
  3. trabant69

    Nou

    Va multumesc pentru sfaturi. De ce am intrebat aici, e pentru ca am un prieten care mi-a spus ca: Ba.. "trabant" mergi la femei de cateva ori si sunt sanse mari sa nu iti mai pese asa de mult, dupa. Nu am spus la nici una dintre tipe ca nu am facut sex. Am patit de patru ori pana acum sa ma deschid ca o vaca prea rapid. Si asta cred ca a stricat de fiecare data treaba. Si Uni si Cozonac si restul, merci mult!!
  4. trabant69

    Nou

    Dupa voi, cat e de nasol daca nu am facut sex pana la 29 de ani ? Intreb asta cu riscul de a-mi face cont nou dupa. Nu am acordat multa atentie acestui lucru pana acum ceva timp, cand a inceput sa ma afecteze prin urmatorul lucru: Nu pot fi distant de cineva, adica la inceput de relatie, nu ma pot opri din gandit la persoana respectiva si dupa spusele lor: "imi pasa prea mult si sunt prea nice, prea bun si imi dau interesul prea mult". Si am pierdut cateva persoane la care chiar tineam. Stiu ca aici nu e forum de psihologie sau psihiatrie clinica. Dar ma gandesc ca poate este cineva mai inteligent decat mine pe subiectul asta, care ma poate ajuta si pe mine cu un sfat. Merci mult!
×
×
  • Creează nouă...