Sari la conținut

totradu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre totradu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

totradu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Concavule , lasa-ne in pl noastra cu trailere astea gen hollywood. Chiar bate la ochi. Fute , da limbi dar nu ne mai aburi cu toate prostiile. parca te retardasei , pardon retrasesei. Spamezi forumul.
  2. Mda , au inceput iar promovarile...
  3. De departe cel mai haios comentariu , al acestei zile. Felicitari pentru spontaneitate!!!! Dar sunt ultra convins ca rebutul nu a inteles nimic , inca mai citeste pe litere. Poate chear pana lunii reuseste sa desluseasca prima propozitie! Ce ne-am face noi , novicii forumului fara prostalai de genul 2peu,alsahia si alti ratati :bow :bow
  4. Iti pune niste oua fierbinti pe barbie
  5. Wow , ce regret ca nu am mai intrat pe aici , macar azi. A reaparut tatal prostilor , nici nu stiu cat a lipsit 2-3 zile? Vorba vine a lipsit, ca mereu a fost sub prezent sub alte id gen mada69. A aparut impreuna cu gasca de sugaci care ii tin trena. As vrea sa ii spun ceva lui haisanate : Imitatia nu are valoare!!! Pai bine ma utilizatorule , eu te inteleg ca vrei sa intreprinzi anumite actiuni impotriva distrusului , dar de ce ti-ai facut mai multe clone ca mine? Nu e fair-play , in schimb te iert ptr modul de abordare la adresa izmenarilor!
  6. totradu

    Nicole !

    Pe orice bou care il bagi in seama ajunge sa se creada taur , asa e si cu chinuitul asta porno. De fapt pe el il chinuie prostia!!
  7. Talibane , Django nu mai postati va rog , ca azi chear e lunii si nu e voe sa jicnesti veterinari ai forumului. Ei sunt foarte graduati si ne vor explica imediat cate tablouri a pictat Beethoven!
  8. Am cunoscut-o si eu pe doamna si e o femeie super ok. Dar ce pretentii sa ai ai de la niste babalai care nu au vazut bijboaca in viata lor? Futaci doar din spatele monitorului , cu palmele crapate de atata laba, intelect spre minus si groapa Marianelor in buzunare. Posibil , femeia sa se fi retras sictirita de atatia imbecili.
  9. Iti mentii conditia , nu poti trece de 4 cuvinte , minte lejera , neuroni relaxati , prost cu licenta
  10. Desteapta pulii , daca te ducea mintea , erai profesoara de limba romana. Si ce esti? Profesoara de limbi in pula si cur! Cred ca nu puteai sa o iei la cioc fara facultate. Pe cati dintre cei care ti-au luat muianul in pula i-a interesat ca tu esti licentiata? Zi fa panaramo , ce ai avut cu mine , zdreanta ? Nu puteai sa o iei pana in amigdale ?
  11. O sa iti explic cum sta treaba cu anilingusul intre 4 ochi , moment cand o sa iti trag si cateva flegme in gat , asa cum ii sta bine unei curve cu botul mare. Si asta se va intampla de ziua nationala a Frantei. De aceea merge treaba foarte bine in tarisoara asta , ca o inghititoare de sloboz ca tine se crede detinatoarea adevarului suprem. Degeaba ai facut o facultate platita cu banii de pe muie , ca tot o scursura umpluta de sloboz ramai , o curva degradata , o bordurista! In incheiere iti fac o urare cu care esti obisnuita : du-te-n pula mea cu punctele tale de reputatie , sclava trista ,recipient de sloboz ce esti!
  12. Fa jegoaso muie iti iei tu la locul de munca, toanto. Nu ai supt tu atatea puli cate conturi am eu. Observ o bucurie retardata ,ca imi este banat un cont , pai fa curvet ordinar , marfa de pula ce esti , la unul banat eu imi fac 10. Gura matii de zdreanta , te iei de mine? Pai cu ce te-am jignit, distrus-o?Stii engleza , huh? I'm the best ,fuck the rest! Acum da-i nisti limbi in cur lui v-ship
  13. Care e treaba ta cu radu1257? Bai fetito vezi-ti ,dreaq de treaba ta. Pentru tine IP deoacamdata inseamna Inaintea Pulii. O sa mi-o sugeti pana imi topiti IP si tu si hahalerele astea
×
×
  • Creează nouă...