Sari la conținut

anaconda10

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anaconda10

Vizitatori Recenți Profil

778 citiri profil

anaconda10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

20

Reputație

  1. ttps://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-sexy-zona-dacia/gi6e683834f7780g1547fd98e704821i
  2. Am vb cu ea prin luna decembrie si avea tariful de 600/ora Poze nu a vrut să trimită,în schimb Are cont OF
  3. Salut Eu incerc de câteva zile dar nimic. Nu răspunde! De cele mai multe ori tel.inchis.
  4. Da ,am reusit dar nu credeam,fără să jignesc pe nimeni,am avut impresia că am întâlnit un barbat in loc de o doamna..... Ma rog acum gusturile nu se discuta!
  5. Salut băieți! Stiti vb aia ...."mi-a placut dar nu mai vin" Cam asta este parerea mea despre doamna. Am rămas la doamna doar din curiozitate si desi m-a rezolvat încă nu-mi dau seama cum de am finalizat.. Revin cu detalii cand am mai mult timp liber. Spor!
  6. Raspunsul acesta l-am primit si eu. Am găsit-o si pe facebook aceeași persoană,Se promoveaza si acolo....
  7. pentru ca sunt o persoana care se expune public ( instagram tiktok onlyfans ) discutam si stabilim intalnirea intima la locatie dupa ce te abonezi pe www.onlyfans.com/l.a.u.r.a sau daca nu vrei abonare -- cumperi aici filmulete nud si poze de 100 lei, si apoi discutam de intalnire si toate detaliile , in acest fel stiu ca esti o persoana cu adevarat interesata si serioasa
  8. Salut Atentie la pasajul doamnei daca preferați hard,am rămas cu ceva urme pe spate o săptămână. Pe partea de sex ,am optat ptr.un oral neprotejat care a durat ceva si nu sa dat bătută 300 /ora Nu arată rău ptr.varsta ei,merita încercată .
  9. Salut Andreea este o tipa de nota 10 si sunt puține in domeniul acesta sa se comporte ca ea. Acțiunea a durat undeva la 50 minute si am incercat aprox.toate pozitiile fără graba. Pozele sunt reale,este o tipa inalta drăguță la chip ,nu ai spune daca o întâlnești pe strada ca practica aceasta meserie. Nu prea particip cu recenzii dar aceasta tipa merita toata aprecierea. Nu stiu daca va mai fi si maine,dar vrea sa revina la Constanta Aici voi interveni atunci când cineva iese din tipare asa cum sa si intamplat cu Andreea. Spor.
  10. Nici eu nu am primit raspuns la mesaje sau telefon....
×
×
  • Creează nouă...