Sari la conținut

gabriel687

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gabriel687

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gabriel687's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Va salut!N-am mai scris de ceva ani o recenzie de cand am renuntat la contul vechi,n-aveam de gand sa mai scriu niciodata.Sunt multi ca mine,care doar citim,culegem informatii si ne vedem linistiti de mersul la fete.No astazi fu o zi cu ghinion.Am pierdut doua pariuri,unul cu un prieten,unul cu titulara topicului.Cu titulara pedepsele sunt faine tare,cu amicul greu de cazut la pace si stau ca boul chinuindu-ma si trecand prin focurile iadului sa incropesc cateva randuri.Va intrebati de ce?randurile sunt un tribut adus unei femei si ca sa fie cazna completa,femeia nu e una obisnuita.M-as lasa bucuros batut de mama sau as da de ingurgitat cateva navete numa numa sa nu scriu despre Alina.Care ati citit topicul ala minunat cu Recenziile Alinei o sa va prindeti.Ea scrie de te unge la suflet,eu is antitalent din nascare. Cazna mare s-o descriu pe Alina.Eleganta,rafinament,feminitate,inteligenta,perversitate,frumusete,profesionalism.O femeie cu care traiesti senzatii necunoscute,sexual te prinzi ca mai ai multe de invatat si te invata.La fiecare intalnire o alta Alina,senzuala,tandra,femeia care iti doresti sa te iubeasca si s-o iubesti,una perversa care te provoaca de-ti vine sa musti din ea ca un gurmand si tot nu te saturi.Ramane mult timp in mintea ta,vrei s-o scoti da afurisita nu pleaca.Sunt multe de spus despre Alina,va las pe voi sa descoperiti.E o femeie de neratat,o escorta in adevaratul sens al cuvantului,rara in lumea banului si a frivolului,tot ce recomanda medicul,un pahar de vin in compania unei femei frumoase. Asta fu pedeapsa mea ispasita.Alina iti multumesc pentru intalnirea de astazi.Esti incredibila!
  2. Alina,Alina esti rea dar minunata! Baietii de circuit inchis din Cluj te asteapta sa ne faci onoarea unei vizite.Indiferent ce ti-au promis oradenii promitem mai mult:))
  3. Buna! La Constanta nu am reusit sa te prind,sper ca Brasovul sa fie cu noroc. Se poate programare inainte pe whatsapp?
  4. Care sunt criteriile?si dvs ce oferiti?
×
×
  • Creează nouă...