Sari la conținut

alexandru092

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alexandru092

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alexandru092's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Nu mai las nici o recenzie. Cine o cunoaște, revine sigur. Cine nu o cunoaște și vrea să o încerce, sa pună mâna sa meargă. E simplu. Vrei sa stai de vorbă cu ea și să râzi, o faci. Vrei doar sex? No problem, fata suge cu plăcere, lins pe oo și nu numai. Și să o pui capră, sa vezi curul ăla atât de bun...sper doar sa se apuce și de anal. @bety20 sper că ai apucat să mănânci 😆. Sa te apuci de genuflexiuni, data viitoare nu te mai las.
  2. Urmăresc de ceva timp această făptură și voiam să gust din curul ăla. N-am avut loc de pește, că era în bucătărie când am ajuns, m-a așteptat să termin și după am jucat table. Ne schimbam la partidă că și Bety20 știe să joace:))) ați înnebunit cu peștele ăla, unde pula mea sa fie? Ce-i drept, in șifonier nu m-am uitat și nici după perdea, dar în alta parte nu avea unde să fie pentru că este o garsonieră!!! În alta ordine de idei: Locația ușor de găsit, chiar și loc de parcare. Prestația ceva de vis, ON as zice nota 9 pentru că nu face Deep, însă doggy ai o priveliște de vis. Am zis că de acum înainte iau doar cate 2 ore, că mie unu nu mi-a ajuns. M-am urcat în mașină și am început să scriu, n-am avut răbdare, plus că i-am promis că îi fac o recenzie.
  3. Salutare! Astăzi mi-am făcut curaj sa merg pentru prima dată la o escortă și am zis sa las și eu o scurta recenzie. Nici nu știu de unde sa incep și unde sa termin, dar ce vreau sa spun este că Lia este o fata super, de treabă și foarte buna. Curul ăla face toți banii. Note pentru locație, curățenie, bla bla, nu are rost sa dau. Cert este că voi fi din nou acolo cat de curând
×
×
  • Creează nouă...