Sari la conținut

slick75

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre slick75

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

Informatii de Contact

  • Telefon:
    slick.cj75

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

slick75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

77

Reputație

  1. Parerea multora de aici este ca nu prea ai cum sa dai sfaturi, nici macar in domeniul tau...pt ca esti necalificata. Nu inteleg de ce se mai discuta pe acest topic. La cate pareri naspa sunt, curand ajungi la "de evitat".
  2. Te bagi si tu in seama , acum ne dai si lectii de gramatica. Adusa tot din Moldova? Corecteaza-te pe tine, pune-ti pe tastatura liniuta de cratima, sau ti-a fost foame?Ti-o fi lasat gura apa de la "injuratorile" lui Macavei. Mars de-aici catea ce esti !
  3. Am ajuns saptamana asta s.i eu.Din pacate a 2-a oara. nestiind ca am mai vizitat-o. Intalnirea de data trecuta, din cate imi amintesc, s-a lasat fara happy end. Atitudine de kko. GFE= 6. Nu saruta, nu poti pupa veverita si nu poti baga degetul. SI TOTUL PROTEJAT, ceea ce nu scria in anunt si s-a crizat ca ea a scris in anunt. Oral: 6, cu preze si fara nici o treaba ca tu nu esri ok. Normal: 6, e frumoasa, ea e in poze, dar parca futi o stana de piatra cu baterii ce maraie... Locatie pe Plopilor, vis-a-vis de Parcul Babes. Parter. nota locatie: 8 De NE-RECOMANDAT!!!
  4. Da, ea este in poze. Cel putin in ultimele doua. I se vede fata de Miss Piggy. Am fost saptamana asta la ea, la capăt la Zorilor. Prosop murdar la baie, dar avea papuci de casa. Cearceaful murdar, de cand a sosit cred ca nu l-a schimbat. Si dupa ce s-a dezbrăcat ... curgea slăninuța pe ea. Burdihan nu burta. Daca tot am platit 300, zic, hai sa ma străduiesc! Nu te lasa sa pui botul la ' savarina ' pentru ca e cactus . Rasa de vre-o 2-3 saptamâni. Dar e rasa. Oralul este fara gluga, stie, are ceva experiența, dar cand e vorba de normal, din Asa NU, nu o mai scoate. Ca o doare si la anal o cam deranjează. Nu o deranjează bănuții noștri. Transpira într-adevăr ca si Miss Piggy. Finalizare orală pentru care primește nota 8 cu felicitări pentru laba. Normal: 6, are pizda buna, cărnoasa, dar ca un cactus si degeaba. Igiena : 5 nu e chiar corigenta. Am trecut si prin mai rau. De recomandat: la tot fraieru. Sper sa mai vina si altele la prosteală, ca tare suntem fraieri noi clujenii.
  5. Au mai venit fetele? Nici o veste de la ele?
  6. Oare d C pla mea te bagi in seama? Ai anunț pe Brașov. Si nu ai nici o recenzie. Îți faci laba pe recenziile altora? Hai! Viteza la gara...
  7. Ea e...reale 100%, doar ca puțin mai mult prelucrate. Uitati-va la burdihan!
  8. Sincer, nu stiu câte femei de 100€ ai avut tu, dar pot sa îți confirm ca poți găsi asa ceva. După ce o probezi, ne poți da peste nas
  9. Poate ne dai tu niște ponturi. Ceva ieftin si bun. Vad ca nu ai nici o recenzie. Eu m-am saturat de atâtea povesti. Sau tu de fapt aștepți sa se mai ieftinească puțin? Nu cred ca găsești si frumoasa si amabila si sa vina mai mult pe dragoste. Decat Dacă o iei de nevasta.
  10. Am uitat prețul. O finalizare, 150, ora 200. Mai are câteva anunțuri, dar nu am avut timp sa le caut. Locația e in al doilea Bloc, vis-a-vis de Profi in Zorilor la et 4.
  11. O mare teapa!!! Am fost si am fost f prost ca am rămas cand am văzut cine era. Nu are nici o treaba cu pozele. Frumoasa la fata, dar corp de hipopotam. Cur mare si tare, ceva tatuaje. Zice ca e din Pitești. Te ia tare de parca esti Hopa Mitica. Fără prosop, hai repede. A repetat faza cu sa trecem la treaba de vreo 5 ori. LA baie erau 2 prosoape ude pe un scaun si apa pe jos. M-am șters cu hârtie igienica. In dormitor, A pus repede preze, cu toate ca zisese ca face On. Frecat cu dinții sa il scoale pe soldat, care era speriat săracul. Ca d a prins putina viața, repede sa si-o bage pe la spate. Si ce credeți? Vai , dar ma doare, hai pe o parte. Si asa ma doare, hai termina-te mai repede. Nu eram nici d cinci minute înăuntru. Am mai dat puțin din cur si îmi zice sa ma termin singur cu mâna. M-am enervat grozav. Asta da prosteală. Note O: 4 corigenta N: 2 repetentă Atitudine 4. Foarte șucarita Igiena. 7. Fără mirosuri, dar fără dush, fără prosop. DE NERECOMANDAT!!!
  12. Woow!!! Acum am ieșit si îmi tremura picioarele. Am fost futut ) Recenzia după ce ma liniștesc puțin.
  13. Ce de recenzii... Merita sa rămână la escorte verificate. Sau chiar la Top
×
×
  • Creează nouă...