Sari la conținut

vladymyr

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vladymyr

Informatii Personale

  • Sex
    Male

vladymyr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

41

Reputație

  1. "Oferta" ei în materie de bts-uri este mare. Acum i s-au acutizat motiv pt. care a slăbit foarte tare. Pt. că nu o mai duce mult nu o mai interesează nimic. În timpul futaiului repetă în continu că ce curat ești tu și că ea se spală, n-are boli și este curată numai să o fuți neprotejat inclusiv în cur. Dacă insiști că vrei balonaș, se oftică, dar se conformează. Baba și-a făcut traiul și și-a mâncat mălaiul.
  2. Ăsta-i mesajul ei, că şi-a trăit traiul şi şi-a mîncat mălaiul? Dacă da, atunci băieți, fuga la analize şi la popă, că nu-i bine.
  3. Una caldă: face anal; una rece: o face în continuare neprotejat!!!!
  4. Eşti culmea, cine dracu' vrei să-ți sugereze ce să faci cu sănătatea ta? Pe aicitu eşti cel pe care-l încearcă curiozitățile.
  5. Nu ştiu dacă are 56 sau numai 50, dar sigur nu mai poate avea doar 35.
  6. În zilele cu anunțurile din publitim.24 am încercat să iau legătura cu ea telefonic. Nu răspunde nici la apel nici la sms-uri.
  7. La 56 de ani e pensionară. Mă mir că mai practică şi că o mai caută cineva care să-i dea bani.
  8. vladymyr

    Criza generala

    azareth-ule, nu te erija in "avocatul poporului" ca nu te reprezinta. Esti tu membru VIP, dar asta nu-ti da dreptul la mai mult de a posta niste recenzii legate de experintele traite alaturi de curve. Chris73: n-am sustinut ca Gabrielei ii sta rau in echipament de braconier, ci am scris ca respectivul echipament e prezent cam mult, o fi criza de tzoale. Gabriela: nu vreau sa-ti postez numele real, nu sintem vecini, dar cv.-ul sa nu-i spunem cazier il stiu. Ajunge atat cu schimbul de replici.
  9. vladymyr

    Criza generala

    Daca reusesti urmareste cu atentie conversatia: garderoba de strada este-nu hainele din poza, nici macar celebrele camasa si basca de braconier. Dupa ce trece temperatura de 25 grade am sa mai uit mai atent la tine pt. a-mi da seama daca porti tinuta intima. In vara asta purtai de cateva ori la peste 30 grade. Se vedea conturul, dar iti statea bine. P.S.: Nu am nimic sa-ti reprosez, cu atat prestatiile avute in trecut. Meriti sa fii i topul local.
  10. vladymyr

    Criza generala

    Ma refeream la tinuta de strada si nu la cea din poze. Nu-ti dai seama de cate ori trecem unul pe linga celalat.
  11. vladymyr

    Criza generala

    Nu am spus ca pe strada porti aceeasi camasa. De lenjerie intima nu comentez pt. ca normal ca pe strada n-am cu sa ti-o vad. Vorbeam de hainele de strada. Nu-i cazul sa devii vulgara in replici. Aici se discuta.
  12. Din lipsa de timp pt. actiune doar urmaresc de ceva timp evenimentele de aici. Intr-un cuvint: criza. La top: Gabriela zisa Juslove cu aceeasi camasa de braconier, spera ca-si schimba lenjeria; pe strada cam aceeasi garderoba. Alte "celebritati" locale au intrat intr-un con de umbra permanent: Adelina. Andreea, etc. Cele cateva care au mai incercat sa iasa din rand au recenzii putine si aprecieri la limita de "evitat". Se vede ca un oras de proletari cum suntem noi nu poate concura cu Cluj sau Timisoara. Sper sa nu ajunga fetele noastre la o criza de identitate cu cele din Arad unde numai dracu mai stie ce sa creada ca pula a ramas nauca.
  13. S-a ingrasat sau e doar gravida? Dupa ce profil scoate in poze e posibila orice varianta.
×
×
  • Creează nouă...