Sari la conținut

pribus2011

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pribus2011

Vizitatori Recenți Profil

2.375 citiri profil

pribus2011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputație

  1. Stai sa-i auzi vocea....este perfecta pentru o reclama la vodka "saniuta" :blushing2 sunat astazi duduia. Locatie Hostel Viva, servicii 100 lei numarul sau 200 ora. nu face anal.
  2. Stai sa-i auzi vocea....este perfecta pentru o reclama la vodka "saniuta" :) sunat astazi duduia. Locatie Hostel Viva, servicii 100 lei numarul sau 200 ora. nu face anal.
  3. Da, insista pe chestia asta datorita varstei pe care o au ei. Daca vorbesti cu ei la telefon poate renunta la idee... incearca.
  4. Salutari! Am fost anul trecut prin vara alaturi de cuplul de mai sus. Am sunat, vorbit la telefon tarife/lservicii si ne-am intalnit la OMV. Sunt un cuplu pe la 40 de ani, tipa arata ceva genul din poza atasat. Prima reactie a fost sa fug dar pana la urma am zis hai sa o incerc si pe asta.... Locatie am mers la Hanul Doctorului, am platit parca 50 lei pt 2 ore. Pentru ei am decartat 150 lei. De comunicativi sunt foarte comunicativi, eu eram ala mai stresat Actiunea.... dupa ce am baut o cafea si am fumat cateva tigari am mers la dus, tipa a venit dupa mine si a inceput cu un oral sub dus. dupa catava minute de supt am mers in camera unde era si el dezbracat gata de actiune. a inceput sa ne suga pe amandoi dupa care am trecut fiecare la cate un cap cu schimb de locuri . Oralul este neprotejat dar fara CIM normalul evident protejat. El a finalizat primul dupa care a plecat la baie lasandu-ne sa terminam ce incepusem. Tipa geme frumos si chiar ii placea sa fie lucrata de amandoi. Pentru al doilea numar nu am mai stat fiind stresat de timp. Aspect: 6 Oral: 8 Normal: 8 (se misca bine deasupra) GFE: 8 Cuplul a mai fost recenzat aici: https://nimfomane.com/forum/topic/6670-0768937927-0755515403/
  5. Am vorbit ieri cu domnisoara pe numarul 0733292552. Are un program redus datorita faptului ca e in sesiune. Tipa e din zona Brasov, mai sta in Craiova cam o luna. Ultima data cand am fost la ea a fost anul trecut, locatie la gara la semafoare. Atunci am decartat 150 lei pentru o ora cu cate finalizari pot. Au fost doua finaliza ca mai mult am stat de vorba despre catelusa ei despreu una despre alta. Tipa e foarte comunicativa daca ii intri in gratii. Oralul facut perfect, fara prezervativ, cu atentie la zonele adiacente, finalizare orala. Al doilea numar l-am inceput tot cu un oral si l-am finalizat cu un normal ea deasupra. Primele contacte cu ea le-am avut cand lucra in zona Wiessana. Pozele de mai sus sunt ale ei fiind facute in locatia de la Wiessana. La vremea aceea avea o colectie de dildouri si strap-onuri cu care facea si dominare. Oralul il face de nota 10 Normal: 9 Aspect fizic: 8 (mai uratica la fata dar nu e de aruncat) GFE: 10 Igiena: 9
  6. salutari, ieri m-am hotarat sa-i fac o vizita domnisoare. dupa cateva telefoane fara succes reusesc sa o prind la un moment dat si imi zice sa o sunt peste 30 min...ok. ma deplasez deja in fata la big family si revin dupa cele 30 minute cu un telefon.surprinsa de faptul ca sunt deja in zona imi spune sa o astept in fata blocului ca tocmai se intorcea de la cumparaturi si urcam impreuna la apartament. aspect fizic: la fata simpatica, sani aproape inexistenti FUND BESTIAL!!! locatia: foarte sumar mobilata cu mobila veche si derapanata. pat dur prin care se simteau toate cele....baia foarte nasoala... servicii: oral 50 ron; normal 50 ron; oral+normal 80 ron; 1h 150 ron Dupa cateva minute in care am schimbat cateva vorbe am optat pentru un combinat din lipsa de timp. oralul neprotejata fost demential cu tot felul de artificii, apoi un normal pe la spate. Aici a inceput fata cu niste miscari superbe de te innebuneste! Privelistea este bestiala! are un cur de te rupe! toata actiunea door to door cam 25 min. Clar voi revenii! Oral: 9 Normal: 10 Locatia: 6 GFE: 8 Confirm pozele atasate mai sus. Un aspect neplacut. Cand am iesit din apartament era un client la usa care cine stie de cand astepta.... Toate cele bune!
  7. salutari! sambata am fost la Alice si pot sa spun ca a fost o experienta placuta. Tarife 80lei/30 min sau 120 lei/ 60 minute. Se poate si sex oral dar numai cu prezervativ. Tipa este super ok, atitudine de nota 10, tot timpul cu zambetul pe buze. Locatia cam lasa de dorit dar pana la urma serviciul este cel care conteza. Cu siguranta voi mai reveni. in ceea ce priveste pozele sunt reale.
×
×
  • Creează nouă...