Sari la conținut

aida_sweet

Neverificata
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aida_sweet

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

aida_sweet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

53

Reputație

  1. Pe cine rog si eu sa inchida acest topic ca nu mai lucrez de cateva luni. Si nu mai vreau sa fie aici acest topic. Daca o sa mai revin vreodata va anunt dar momentan ma ocup cu altceva si imi este ok. Va rog mult se poate inchide acest topic? Multumesc tuturor!
  2. Am mai spus. Mai spun o data. Au mai fost discutii pe aceasta tema: nu raspund la apel!!! Daca vrei sa discuti ceva cu mine imi scrii mesaj pe whatsapp. O zi frumoasa tuturor!
  3. Da,doresc doar potriviri de vis. Ai vreo problema cu asta?! Lucrez cu cine consider eu ca pot lucra, lucrez rar, am un nr restrans de clienti, ma bucur de fiecare sedinta si nu vreau sa mi se ia de acest job doar asa ca vine careva ca tine sa imi impuna pe cine sa iau eu in brate sau sa pup in bot. Si daca voi simti ca intalnirea mea inca de la inceput nu poate fi una reusita,cu siguranta nu o voi incepe. De ce sa accept o vizita despre care stiu ca nu pot fi ce trebuie? Nu am zis ca e vina lui, e alegerea mea si punct. Am refuzat politicos si imi asum. Nu ma obliga nimeni sa fac ceva ce nu imi este confortabil. Este dreptul meu sa imi aleg clientii exact asa cum este dreptul vostru sa va alegeti pe cine vreti sa vizitati. Si daca eu consider ca intalnirea nu ar fi reusita nu vad de ce nu as pune un refuz,cata vreme nu ma vad in postura de a ma saruta sau imbratisa cu un domn de 70 de ani.eu am implinit de curand 20 si evident ca ma astept sa am intalniri cu barbati mai tineri. Cat despre "daca venea la mine il expediam,? Da!politicos! il refuzam si ii spuneam ca regret timpul pierdut pt a ajunge la mine. Tocmai am scutit omul de un drum. Si nu pt ca as munci mai mult ci pt ca nu vreau! Este greu tare de inteles alegerea mea?? Ciudat este ca domnul nu a avut nimic de obiectat si te-ai trezit tu sa imi spui ca ti se pare aiurea refuzul meu. Te asigur ca orice client obisnuit,daca mi se pare ca nu e ce trebuie sa fie, va fi refuzat politicos. Aceasta activitate Este pt mine doar un job de timp liber,nu puscarie. Si o sa imi aleg clientii asa cum simt eu si cum imi doresc. Ii doresc sanatate si toate cele bune. La fel si tie!
  4. Nr meu de telefon pe care imi puteti scrie este 0732466030
  5. Buna! Am revenit din vacanta. Daca doriti sa ma vizitati o sa fiu disponibila pt voi cu mare drag incepand de maine. Va multumesc tuturor! Cand ajung in locatie va voi incanta si cu cateva fotografii dragute care sper sa va convinga sa ajungeti la mine. Serviciile raman aceleasi pe care le cunoasteti, masaj erotic, body,cuddling. Va ascult cu mare interes parerile si sper sa fiu pe placul vostru si sa va ofer sesiuni placute la limita asteptarilor voastre. Imi scrieti daca va doriti o programare. Programul meu va fi zilnic dupa ora 9 pana la 19 sau mai tarziu. Daca aveti intrebari nu ezitati sa imi scrieti. O seara frumoasa va doresc!
  6. Buna! Va multumesc tuturor pt vizite. O sa plec intr-o mica vacanta. ( Nevoie de concediu ). Pana ma intorc ( daca ma intorc) va las pe maini bune la colega mea Natalia. http://ladynataliamasaj.blogspot.com Telefonul meu ramane si el la colega mea Natalia asa ca daca imi scrieti sa stiti ca va raspunde ea. Multi pupici si inca o data multumesc tuturor pt vizite si multumesc celor care si-au rupt din timpul lor liber ca sa lase o recenzie aici!
  7. Buna.multumesc ca mi-ai scris.Referitor la intrebarea ta, regret dar raspunsul meu este negativ. Nu cred ca ar fi o potrivire de vis eu 20 tu 70 plus. Mai bine te orientezi catre o domnita milf. Bafta! Astazi sunt disponibila pana la ora 21 00.
  8. Hey, dragilor, jucati leapsa pe topicul meu? Va rog mult sa va opriti aici. Nu mai bine lasam vizibile recenziile celor care isi fac curaj sa scrie? Eu va pupic si in continuare va pot garanta faptul ca ma voi stradui sa fiu ok pt fiecare vizita pe care o avem. Chiar si daca nu procedez la programari cum aveti unii dintre voi placerea ( ma refer la apel si discutii telefonice). Haideti sa ne pastram energia pozitiva si sa lasam deoparte certurile intre voi si presupunerile in ceea ce ma priveste cata vreme inca nu ne cunoastem. Eu va invit sa veniti, sa purtam fata in fata o discutie, daca simtiti ca nu sunt ok sau e ceva in neregula puteti sa alegeti sa plecati, nu este nici o problema din partea mea. Nici eu nu accept programari daca am impresia ca nu as putea fi pe aceeasi lungime de unda cu clientul. Vad ca sunt pe topic cateva recenzii care spun ca sunt cat se poate de implicata si orientata catre a va oferi sedinte reusite asa ca pana una alta as prefera sa nu mai dati curs subiectelor de critica deloc constructiva. Nu am fost neserioasa cu nimeni, ,nu am dat vreo teapa si nici nu cred ca la fata locului am facut altceva decat am zis ca pot face. De unde acum discutiile astea negative in ceea ce ma priveste si ce sens au?! Va imbratisez si cu drag va astept sa ne cunoastem si apoi sa impartasiti experienta. Astazi sunt disponibila pana la ora 21, cu aceeasi prezenta pozitiva. Multi pupicei si imbratisari!
  9. Eu nu stiu cu cine vorbesti tu la telefon dar eu in 99% din cazuri NU RASPUND LA TELEFON. prefer conversatiile pe whatsapp sau sms. Detaliile complete sunt descrise pe forum sau pe blog asa ca slabe sanse sa fi vorbit cu mine vreodata si sa fiu cum descrii tu. Sunt convinsa ca aceeasi metoda este valabila si pt colega mea Naty. Pana cand nu ai fost la mine sa ne cunoastem si sa ai ceva real si testat de poveastit nu vad sensul postului tau. Nu stiu ce fac altele, in complex sunt mai multe fete din cate am auzit, eu iti vorbesc despre mine si nu mi se pare ok sa generalizezi fata sa ma cunosti. Cat despre detalii: sa stii ca atata vreme cat exista detaliile in amanunt scrise, eu una nu vad sensul de ce ar trebui sa iti repet inca o data la telefon acelasi lucru ce scrie pe site. Mai ales ca zilnic sunt zeci de apeluri poate si mai multe, unii sunt aceeasi care tot suna si tot intreaba detalii si tot le uita pana data viitoare cand suna iar sa le ceara si tot asa. Prefer sa imi pastrez energia si timpul pt intalnirile cu adevarat decat sa dau aceleasi si aceleasi detalii telefonic unor indivizi care tot vor sa le auda in loc sa le citeasca. Pana la urma ce e asa de greu sa vezi informatiile pe un site si sa apelezi persoana doar in privinta prohramarilor atunci camd te decizi. Crezi ca daca iti faci programare la frizerie de exemplu suni si ceri detalii? Hai sa fim seriosi! Stii ce servicii sunt disponibile, stii unde este locatia, te programezi si mergi. Restul este ceea ce transmiti. O zi frumoasa iti doresc!
  10. Stati, nu va impacientati! ca m-am razgandit! nu mai plec nicaieri. mi-am rezolvat, din fericire, problema personala si raman disponibila pt voi in continuare. De maine ma gasiti in fiecare zi in aceeasi locatie cu Naty (http://ladynataliamasaj.blogspot.com sau http://nataliadomina.blogspot.com) incepand cu ora 10 00 pana la ora 21 00 (in locatia Randunicii (care stiti ca nu mai lucreaza de ceva vreme, viitoare prosopata mamica). Detalii si fotografii gasiti voi in continuare pe acest topic sau pe blogul meu http://aidamasaj.blogspot.com promit un set nou nout si super hot pt voi in cel mai scurt timp. ma scuzati daca v-am zapacit cu iesirea mea din decor. va pupicesc si abia astept sa ne cunoastem si sa petrecem impreuna momente placute.
  11. Buna dimineata! Astazi sunt disponibila pana la ora 21 00. Jianule, poate eu am fost mai tacuta ,nu stiu ce am avut, dar tu esti un om de nota 10. Multumesc pt vizita!
  12. Buna!as vrea sa fac si eu cateva precizari pt cei care doresc sa ma viziteze. In special pt cei care intreaba de fk si cuni si mai ales despre cei care imi scriu ca vor onsedinta superpasionala cu sarutari cu fk cu mult fk. Mentionez ca nu am cum sa promit asa ceva cuiva pe care nu il cunosc. Nu am cum sa garantez asta unui individ pe care nu l-am vazut in viata mea. Astea sunt detalii care tin de fiecare incepand de la chimie, bun simt, aspect fizic, igiena si asa mai departe. Va sfatuiesc sa veniti sa ne cunoastem si apoi sa vedem ce putem face impreuna. Totusi, chestiunile astea de super pasiune cu fk nu sunt si nu pot fi programate. Indicat ar fi sa le experimentati cu iubitele sau sotiile voastre cand faceti dragoste intens si va bucurati de momente intime si foarte de suflet. Va spun cu toata sinceritatea ca de fiecare data cand primesc un astfel de mesaj am tendinta sa fac un pas inapoi. Nu pot sa garantez aceste aspecte cuiva pe care nu il cunosc, promitand asa ceva doar in urma unei conversatii pe whatsapp. Plus ca.. pe bune: chimia, aspectul fizic si igiena chiar sunt detalii importante. De unde as putea sa cunosc eu aceste aspecte daca nu te-am vazut niciodata? Veniti sa ne cunoastem si vedem cat de departe mergem. Apoi: va rog,nu mai cereti sex. Nici sex oral. Nici pupat pe oua sau pe penis. Cred ca descrierea mea a fost clara. Va multumesc si va astept sa ne cunoastem. Zilnic dupa pranz pana seara. Pupici!
×
×
  • Creează nouă...