Sari la conținut

claudy1988

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre claudy1988

  • Dată Naștere 20.03.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.503 citiri profil

claudy1988's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Buna,dacă te ai fi uitat la poze ai fi văzut tatuajul in loc sa comentezi,singura diferenta este la par,sunt blondă acum asa ca fapt divers pt tine!!!!In rest acceasi persoana!!!!!
  2. BUNA,Claudia sunt am luat o mica pauza dar am revenit,noul nr de tel.0799249646!!!!
  3. Buna,da ai dreptate,dar cand iti faci prog si nu o respecți atunci cum facem,dacă greșim o dată înseamnă că ești neserioasă sau ce iti mai scriu,dar cand alți suna si se programează si întârzie sau sa zica ca nu mai ajung a intervenit ceva dupa 20 de min de cand se programează,atunci nu se comentează atunci ei cum sunt!!!!
  4. Si faza cu jignire,eu nu cred ca te am jignit pe tine sau cineva ti a vorbit urat la tel,sa jignesti tu.Colega mi a zis total opusul discuției ca întârzi exact cum am scris 15,20 de min nimik mai mult,nu stau sa facem atât tam tam pe forum ca nu cred ca asta este rolul sa facem telenovele..Nu asta era intenția sa ajungi tu si sa nu iti rasp......
  5. Da,scuze nu ma pot cobora la asa nivel de vocabular,imi cer scuze,clar ca asa se face si selectie între oameni nu poti primi exact tipul de caracter pe care il afișezi.Asa suna si anuntul,imi rezerv dreptul de a selecta clientul....Zi Buna!!!!!
  6. Buna,prog meu a început,10:00 dimi pana diseară la ora 19:00!!!!
  7. Buna prog. nu se fac cand nu este nimeni in locație,azi m-am intors din vacanta,zi buna!!!!Program 10:00 dimi pana la ora 19:00 de Luni pana Vineri ca sa inteleaga toata lumea ca nu stam 24 din 24 Sau rasp in timpul liber sa facem programări,merci!!!!!!!
  8. Poti veni sa te convingi cel mai simplu mod,decât să comentăm în telenovele sau sa ne dam absurd cu parerea despre recenzii!!!!!!
  9. Buna nu ai vazut recenziile,dacă ești curios vino,simplu scurt si la obiect. Zi buna!!!
  10. Neața am auzit,dar cum tu ai un program asa si eu,nu lucrez dupa ora 19:00 din pacate!!!!!!
  11. PROGRAM 10 DIMINEATA pana la 19 SEARA si programarea se face cu 20 de min inainte,parerea o poate exprima cineva cand ajunge sa ma si cunoasca,multumesc frumos!!!!!
  12. Buna prog meu este pana la 19 iar tu iti faci programare dupa ora 20 ce vina am eu,zi buna!!!
  13. Buna dimineata prog meu a început!!!
×
×
  • Creează nouă...