Sari la conținut

mihai29ab

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre mihai29ab

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    In jur

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mihai29ab's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

50

Reputație

  1. Eh, uite ca s-a gasit o fata buna cu servicii de calitate sa-si faca timp si pentru un urat/scarbos ca mine. Contactata telefonic, eu fiind deja in Alba, mi-a raspuns prompt, si in 30 de minute am fost in fata blocului, zona M-uri. Ema o fata buna, brazilianca adevarata, sani, cur, picioare, tot ce vrei. Servicii de calitate, cum spuneam, nota 10, mi-e teama ca ne-au auzit vecinii dar asta e, se mai intampla. face un oral foarte bun, normal nu am incercat prea mult dar finalizarea orala...c'est mangifique, cum ar spune Pierre. Una peste alta nu-mi pare rau ca mi s-a anulat intalnirea din partea cealalta. Ema sa ne vedem cu bine.
  2. Oricum îmi place că te simți superioară celor care-ți calca pragul. Cu asta eu am încheiat, poți să arunci cu ce vrei.
  3. Ce am râs ))) hai sa trăiești. Nu e mare pagubă in ciuperci nici pentru tine nici pentru mine.
  4. Pacat....eram programarea de la 14, mi-a scris ca anuleaza. Au ajuns rechinii la ea probabil...
  5. oare nu a fost nimeni la gagica? zgarciti in recenzii mai suntem...sa speram ca o mai gasesc maine in oras.
  6. ok, multam de raspuns. ne auzim duminica dupa 14 in cazul asta 😄 somn dulce sa ai! 😘
  7. Nici prea "din lung" nu e bine? (gen pt duminica) ahm, si inca o intrebare, mai de dimineata (ora 11 sa zicem) nu ai program?
  8. Proaspăt ieșit de la domnișoara, futut bini di tăt(in cel mai bun sens al cuvântului). Sunt la volan, nu pot scrie prea multe dar fata își merită toți bani, oral și normal de nota zece. Pășiți spre ea cu încredere. Săptămâna asta inca e in oraș. Bafta!
  9. vizitat si eu frumusetea asta mica. subscriu la tot ce s-a spus mai sus; chiar frumoasa si tinerica, mai ca-ti vine sa o iei acasa totul protejat, la oral nu exceleaza dar la normal geme frumos si se misca bine, eu o sa revin sigur. halat 150. hai noroc si La multi ani!
  10. mihai29ab

    Alina 0732231841

    Am trecut si eu pe la Alina. Mie personal mi-a placut ca si aspect, e chiar bine, oricum gusturile in aceasta privinta difera. Prestatia nu prea stralucita, nu te da afara pe usa dar pare asa mai grabita. Am optat si pentru masaj, bun si-a atins scopul aici. Ca o nota generala 7:50-8 ceea ce e peste multe fete active pe Alba. Decartat 300 pt 30 de min DTD. Asteapta doritori de peging, am vazut ca are o unealta buna pt asta care initial am crezut ca e pentru ea 😅 Va salut, Ciocane tari sau gauri largi pt unii
  11. te-ai prins si tu dc ai dat de banuit, dar ai ceva scoala (cea a vietii cel putin) Are colegu spancioc miros dezvoltat si a prins asa un iz de peste zic eu cel putin nu esti din partile astea; DUPA suna asa mai sudist. Oricum nu prea conteaza, cel putin pentru mine, daca fata e ok poate sa fie si cu tac-su in camera alaturata. Daca mai ramane pana pe sfarsitul saptamanii poate ajung si eu sa ma conving. Hai sa traim!
  12. pare singurul anunt care merita.
  13. o fi reala, pe undeva prin alte tari xDD
  14. De obicei când se incepe cu o minciună nu are cum sa fie treaba buna, pozele sunt false din start deci -. Acum poate ea e excepția de la regulă dar na, reclama proasta e tot reclama(pentru cunoscători)🤭
×
×
  • Creează nouă...