Sari la conținut

wdsa123

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wdsa123

wdsa123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputație

  1. wdsa123

    0741647345 Alice

    se refera la calibru de nigga
  2. uppp :))) nu va inteleg ce e asa de greu de schimbat o parola si trimis pm-ul manual de catre voi.
  3. ?????????????????????????
  4. ??? niciun ajutor? nu e suport tehnic pt forum?
  5. Radem, glumim, dar imi vreau contul din 2012 inapoi :( :(
  6. Problema se poate rezolva foarte simplu: prin trimiterea unui email manual sau cu o resetare manuala a parolei (de catre un administrator in ambele cazuri), de asta am si vrut sa demonstrez ca sunt respectivul contului. Si in legatura cu peseul, fix acolo unde imi zice sa dau click am dat, si nu primesc nimic. Parola nu stiu de ce nu mai functioneaza, doar o aveam salvata in browser si doar cand voiam sa ma conectez, era deja scrisa corect si reuseam logarea.
  7. UP, chiar nu exista interes din partea staff-ului?
  8. La cod de securitate, nu exista niciun camp sau ceva unde sa-l completez. Daca dau click unde imi arata cu rosu, nu primesc niciun email.
  9. Dar nu ma pot sa conectez la cont, imi zice ca parola e incorecta si cand vreau sa-mi fac resetare parola (sa-mi trimita email), nu primesc nimic. UP, poate ma ajuta cineva..
  10. UPPPP Nu puteti sa-mi trimiteti voi un email cu resetarea parolei? Nu vreau sa-mi pierd contul din 2012 :( : (: serios
  11. Up, au trecut 24 de ore :( nu ma poate ajuta nimeni?
  12. Salut, eu sunt autorul contului: https://nimfomane.com/forum/user/54930-wdsa/ , dar din pacate nu-mi mai recunoaste parola si cand vreau sa-mi fac resetare parola, nu primesc niciun fel de email cu un link ca sa-mi pot face schimbare de parola. O davada cum ca eu sunt respectivul: Adresa email: [email protected] + poza atasata. Ma poti ajuta pisicuts, te rog? Daca rezolvam cu acel cont din 2012, rog banarea acestui cont. :D
×
×
  • Creează nouă...