Sari la conținut

coi_flocos

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre coi_flocos

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

coi_flocos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputație

  1. Am scris despre ea. Vezi raspunsul meu catre Bustamante.
  2. Nu, n-am vorbit cu ea. Doar pusesem anuntul pe urmarite si dupa aia am vazut ca s-a mutat in alt oras si a schimbat textul in gratuit. Iti spun cum trebuie inteles: Pe OLX este interzis sa postezi servicii de genul acesta, deci a scris ca ar fi gratuti. Cine o crede va fi fericit.
  3. Trebuie sa recunosc ca si eu am facut asta odata, am dus la una flori. Citisem si eu prin forumuri ca unii fac asta. Deci ma afisez eu la bordel cu buchetul. Imi aduc aminte si azi, 13 fire de Sa mai spal un pic din rusine, trebuie sa mentionez ca tipa era o venezolanca superba de 19 ani si futea si sugea excelent, nu era prima mea vizita la ea. Si bineinteles usa inchisa. Ma plimb prin bordel, mai stau la ea in fata usii. Cine ma vedea, radea. Na, dar eram un putoi pe atunci. Dupa aia am mai mentionat si prin forumuri, s-au mai amuzat si cei de acolo. In schimb mi-au si explicat unele lucruri si am priceput. Problema aici la noi este ca cei cu flori si bomboane sunt la fel de caraghiosi ca si mine atunci, in schimb 1. sunt la o varsta la care pula nu ar trebui sa le dicteze sentimente care sa le incetoseze mintea 2. degeaba le explici, is rezistenti la invatatura.
  4. Treaba merge asa: A vazut pestele ca suna telefonalele, i-a spus curvei: Fa, de maine ridicam pretul. Ea: Dar nu cred ca va functiona. Fish: Lasa ca stiu eu, cerem in plus. Cum fraierii au venit in continuare... Ea: Vai iubi, ce inteligent esti. Ce bine te-ai gandit tu. Pestele acuma sa arete ca e tare destept nu mai putea da inapoi, trebuie marit tariful in fiecare saptamana. Asa merge asta de 2-3 ori, apoi tot mai putini vin, pina la urma doar sta curva si-si lateste curul degeaba pe un scaun de bucatarie. Ea: Nu mai vine nimeni. :( Fish: Da, ca nu lucrezi tu bine. Curva dracului, incapabilo! Ia pune-te pe lucru. Si-i trage o mama buna de bataie. Tot asa o saptamana, curva deja arata ca o vineta. Tot in pierdere doar platind chiria si fara vreun prost sa-si aduca portofelul, pestele decide sa se care in alt oras. Fish: Lasa ca astia prosti si zgarciti.
  5. Vezi poate mai ai inscrierea pt. Dacie.
  6. Mocule, mi-ai economisit 130 de lei. Ma tot gandeam sa ma duc la asta, ca cica ar suge stromleagul bine, ceea ce putine stiu sa faca. (Ma cam indoiesc si la tipa asta.) Dar daca nu are peste nu ma duc. Din principiu. Or fi avand multe si am fost fara sa stiu, dar macar la cele care stiu sigur ca au, nu merg. E o treaba sa platesc fata ca presteaza un serviciu, e corect sa fie platita. Dar e alta treaba sa finantez un trantor.
  7. Dar la cat is de tampiti astia (si din pacate vad ca sunt multi aici, chiar majoritatea), ar mai veni sa se faleasca pe forum ca fiica le-a cerut 500 si ei au mai plusat cu 50. Pai cum sa nu, doara experienta trebuie onorata si financiar. Doar n-o fi invatat fetita, printesa familiei pe degeaba.
  8. Este o treaba sa accepti ca au peste pt. ca n-ai ce face, asta e situatia. Si cu totul alta sa ti se para o treaba buna cand una (sau toate) au. Unii tampiti aici mai inventeaza si avantaje pe care le-ar aduce un peste. Le doresc sa le vrajeasca fiica vreun tigan din asta si dupa ce fatuca si-a indesat cateva mii de pule in ea, sa treaca si taticul tampit peste ea.
  9. Wow, ai si tu ceva putere. Si din asta se recunoaste prostul, cum primeste putere 1. nu-si da seama cat e de neinsemnata 2. nu stie s-o folosesca. De ce ai tinut sa demonstrezi inca o data ca esti prost? Doar am constatat odata, nu trebuia sa intaresti, era clar de prima data. Mda... prostului ii este imposibil sa nu-si semnalizeze starea.
  10. Ia mai roaga pe ma-ta sa nu-si puna atata vaselina in pizda. Mai ocupa-te dracului de treburile tale. Gaseste-ti o viata, ce pula calului.
  11. coi_flocos

    0758905270

    Prostaloanco, nu iti merge nimeni la frecarea pulii in sila si te-ai gandit sa-ti faci cont aici ca doara om fi prosti sa iti credem postarea mincinoasa. Numai o femeie poate posta link in subject si nici nickname-ul nu-i prea inteligent ales.
  12. Odata cu curva si-a facut direct si pestele cont de lauda. bitchy: Futi pe ma-ta. Asa de limbaj nepotrivit. Retardatule!
  13. Odata cu curva si-a facut direct si pestele cont de lauda. bitchy: Futi pe ma-ta. Asa de limbaj nepotrivit. Retardatule!
  14. Nu cred. Cand esti tinar, consideri fututul o necesitate la fel de importanta ca si locuitul. Cu varsta devine mai usor, devii mai detasat de problema asta.
  15. Nu cred. Cand esti tinar, consideri fututul o necesitate la fel de importanta ca si locuitul. Cu varsta devine mai usor, devii mai detasat de problema asta.
×
×
  • Creează nouă...