Sari la conținut

catalyn676

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre catalyn676

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

1.662 citiri profil

catalyn676's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Nu avem nimic...si eu astept sa apara ceva
  2. Ne poti spune cum o putem contacta pe doamna psiholog?
  3. Am uitat sa precizez ca am decarctat 150 lei pentru o finalizare, acesta fiind tariful comunicat la telefon de Alessia.
  4. Astazi am sunat-o pe Alessia si am stabilit intalnirea intr-o jumatate de ora. Am ajuns la locatia respectiva, hotelul se afla vis-a-vis de Lidl Gavana, are si o filiala Orange la parter si m-a indrumat sa urc cu liftul la etajul 2. Aici am cunoscut-o pe Alessia, care m-a asteptat imbracata in pantaloni scurti si un tricou, este o fata draguta, cu un corp superb si fund bombat. Am purtat cateva discutii, afland astfel ca are o vechime de 3 ani in domeniu, si am optat pentru o finalizare dupa care a inceput cu un on bine executat dar cam scurt, iar dupa 2 minute a pus balonasul si actiunea s-a desfasurat si cu lady on top. In acest moment am intampinat 2 momente destul de neplacute, la inceputul actiunii am simtit miros de transpiratie de la subratul acesteia, iar dupa aproximativ 5 minute, exact in momentul finalizarii, a batut cineva la usa, iar ea s-a scuzat si a spus ca este colega ei. Nu ma asteptam la asa ceva, s-a ridicat si a raspuns la usa, dar nu am vazut cine era si nu mi-am putut da seama ca nu au vorbit, s-au inteles din gesturi, dupa care m-am imbracat repede si am plecat intr-un minut, fara sa merg la baie. Fata este cea din poze, arata destul de bine, dar atitudinea ei nu este una corespunzatoare si este ceva dubios cu duduia. Ca si cum ar veni pestele la usa sa ii transmita ca s-a terminat timpul. Nu este nimic cert, este doar o parere personala, motiv pentru care nu recomand sa mergeti la ea.
  5. Da, stiu ca a plecat. Nu mai oferă nicio fată aceste servicii în Pitești?
  6. Are cineva cunoștință de o stăpână pentru dominare în Pitești? Stiu ca era Elena, însă nu am apucat sa ajung la ea ca nu a mai răspuns în ultimul timp.
  7. Astazi am vizitat-o pe Maya si pot sa spun ca este o fata extraordinara din toate punctele de vedere. M-am simtit foarte bine in compania ei, este toata un zambet si nu se grabeste. Accepta si fk. Oralul a fost unul de vis, doar in filme vezi asa ceva, iar la normal a obosit putin, dar a meritat din plin. Din partea mea, note de 10 pentru toata prestatia. Recomand cu incredere sa o vizitati pe Maya, o fata de top in Pitesti.
  8. Buna, Elena! Cand te gasim la birou?
  9. Buna! Oferi si dominare cu roleplay?
  10. Buna, Elena! Te gasim si seara pe la 22?
  11. Se mai aude ceva de ea? Mai revine?
×
×
  • Creează nouă...