Sari la conținut

fariseul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fariseul

Vizitatori Recenți Profil

261 citiri profil

fariseul's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

33

Reputație

  1. Bine ai revenit, Bianca! Ce surpriză plăcută, abia aștept să te revăd! 🤗😘
  2. Bianca e probabil cea mai frumoasa escorta la care am fost vreodată. Mi-e dor de drăgălășenia și de zâmbetul ei. Cu cățelul ei m-am înțeles bine ... .mare amator de pupici, ștrengarul. Și da, sta in alta camera in timpul actiunii. Sunteți norocoși sa o aveți la voi.
  3. Eva are de fapt același tarif pe care l-a avut și în ultimul an. Doar că singurul ei serviciu extra, ON, a fost băgat în tarif. Bănuiesc că mai toată lumea vrea ON, chiar daca recomandarea e sa mergem pe servicii protejate. Acum au de "pierdut" doar cei ce vor opta pentru OP. Însă ... daca îți place mult tortul, dar nu și cireașa de pe tort, nu prea ai ce încotro, cumperi tot tortul. Dai cireașa deoparte și savurezi restul. Te pup (dulce), Eva.
  4. Vai de capul nostru, nu mai ieși așa în balcon că ne adunam la tine ca enoriașii in piata Sf. Petru de la Vatican.
  5. Du-te dragule la fetele alea de care zici, nu rata oportunitatea . Lasă topicul fetei in pace, că nu mai e disponibilă la noi. A fost săptămâna trecută în Iasi și a luat cel puțin un client nou, pe subsemnatul. Nu îți spun cum a fost, spun doar că o aștept cu drag sa revină, am rămas la joc de glezne până termin cursa pe care am inceput-o cu ea 😍. Sunt atâtea fete care așteaptă, nu le mai strica programul și săptămâna asta.
  6. Eu am fost la Ioana prin ianuarie, pentru 30 de minute. Că sa știți cât de rău ai fost, spun doar atât: după două zile am revenit la ea, pentru o oră. O fată fără fițe, atentă, muncitoare în pat (a încercat să mă termine la nr. 2 de îmi era mie deja jenă să o tot văd cum își schimbă pozițiile, poate poate ...). Foarte plăcută ochiului, iar sânii ei sunt superbi. Voi reveni cu mare plăcere la ea, când va veni momentul. Păcat că nu ne atrage și cu ceva fotografii, cum spunea și un alt coleg. Are ce arăta.
  7. Uite unde stătea bărbatul, născut în această dimineață din spuma forumului. Nu știu ce ai înțeles tu, eu unul nu discutam despre curve.
  8. Mârlani, bădărani se găsesc oriunde, din păcate. Dacă își va continua activitatea în altă parte, lista ei specială va fi doar o coală albă de hârtie pentru început. Totuși, la final, când va fi să te retragi definitiv, te așteptăm Eva tot aici, la noi.
  9. Apare, dar nu cred că pe la noi. Prea mult a insistat că nu va mai lucra în Iași. E un pic încăpățânată și cred că se va ține de cuvânt. Nu stă prea mult sa cântărească lucrurile, faptele, nu oferă o a doua șansă. În viață trebuie sa mai lași uneori și de la tine. Ai să constați de multe ori că merită. Sper sa mă înșel însă și să o vedem din nou la noi. E o fată care merită toată aprecierea noastră.
  10. fariseul

    INDISPONIBILA

    Asa este, nu a fost buna de prostituata. Pentru că Eva a fost altceva, nu o prostituata.
  11. Da, am fost eu, chiar pentru prima oara. Exista, e acum in Iași, prestează și e delicioasa. Dar la modul în care te manifești tu, mai bine incearcă la altcineva. Te pup, Eva!
  12. fariseul

    INDISPONIBILA

    Mulțumim pentru toate clipele frumoase pe care ni le-ai oferit. Ne vei lipsi. Succes pentru mai departe.
  13. Balsam pentru suflet și trup mi-a fost astăzi Bianca ... Am iubit dintotdeauna femeile frumoase. Dar pentru că există echilibru în univers, ele nu m-au iubit. Bianca e genul de fată frumoasă după care as fi fost "în limbă" in liceu. Logic, fără nicio speranță. Așa că, azi, pentru a treia oară la ea, eu am făcut dragoste, nu sex. Am iubit-o pentru toate femeile frumoase din viața mea, mai vechi sau mai noi. Le-am iubit pe fiecare în parte, pe rând. Am călcat pragul casei Biancăi cu sufletul pustiit și am plecat fericit, cum nu am mai fost vreodată după o astfel de vizită. Zbuciumul meu din ultimele luni s-a încheiat, în n sfârșit. Curios, totul început a început acum puțin timp tot cu o vizită la Bianca. Și din nou Bianca, apoi Ioana, Eva, iar Ioana, Simona, Roxana și iar Eva. Fete una și una. Cercul s-a închis ieri, cum altfel, cu Bianca. Și mi-am găsit în sfârșit liniștea pe care o căutam. Einstein a avut dreptate cu teoria relativității. Timpul meu s-a curbat pe liniile trupului Biancăi și am navigat cu viteza luminii printr-un spatiu parcă mult prea strămt, dar plin de stele. Nu știu când a trecut o oră. Ne-am iubit, ne-am povestit, iar ne-am iubit. Ceasul de la mână vibrează în timp ce Bianca e deasupra și îmi arată obiectiv îndeplinit. Inima mea a ținut-o într-un galop și mi-a făcut pașiii pe ziua de azi Pula mea zvâcneste ca niciodată și îi dâ patru de "DA" Biancăi. Inima mea i-a dat golden buzz. ”Ai spus că e greu a doua oara, și uite. Altora nici măcar nu li se mai școală la al doilea număr", zâmbește ștrengărește Bianca. E doar meritul tău, fată frumoasă. De data aceasta, ce a fost în dormitor rămâne în dormitor. Sunt nenumărate recenzii despre ce face și cum face Bianca. Notele mele? Logic, doar de 10. Pentru că nu s-a inventat încă nota 11. Nu pot rosti mai multe cuvinte și întâmplări. Cuvintele ar murdări și ar întina frumusețea Biancăi. Cobor din apartament și mă simt ca in liceu. Afara plouă iar eu ... i'm singing ... and dancing ... in the rain. https://youtu.be/gAI6hhsDNxc?si=95kOTI-4FnO3qHih Cea mai frumoasă fată din școală mi-a zâmbit astazi și mi-a trimis o sărutare! Ți-am zis că o să-ți placă recenzia mea, Bianca?
×
×
  • Creează nouă...