Sari la conținut

marian271

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marian271

marian271's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Nu imi sta in caracter sa stau sa dau explicatii daca gandirea asta o ai cred ca nu avem ce discuta . Pentru cultura ta sa sti ca sunt un om la 45 de ani . Mi-am facut cont ca sa imi pot impartasi experientele . Dar aveti o minte incuiata 🤭🤨
  2. Mdea . SIMONA . O experiență plăcută . Într-o zi de marți . Trezindu-mă cu o pofta de ...Am spus sa iau publi24 la scotocit . Mă uit pe recenziile scrise de voi nimic bun si pe plăcu meu . Dau peste aceasta bruneta si o sun pentru a afla preturile si serviciile .Zis si facut . Imi raspunde o voce somnoroasa la telefon dulce si apetisanta . 150 cu 250 oral si normal . Anal si finalizare orala nu face . Locatia pe bulevardu Transilvaniei nr 16 . Undeva prin spatele bancii Transilvania . Ajung la locatie . Imi deschide usa . Locatia de lux un aer curat si foarte racoros . Fata arata ca in poze . Confirma ca atare cu fata si tatuajele . Ma pofteste in dormit . Aleg sa stau o ora . Ii dau banutii imi spune sa ma dezbrac si sa ma relaxez in pat . Zis si facut . Incepe cu un oral ( oralul este ok cu insistente de deep ) mangaieri prin zona outelor . Ii spun sa trecem la normal deoarece mai aveam putin si terminam . O pun caprita . Hmmm. Privelistea foarte frumoasa . Labutele pe fundulet . 5 minutele si m-am declarat doborat . Foarte amabila si sociabila , zambareata de fel stam putin la taglale pentru ami incarca bateriile . Fata este din constanta 21 de anisori . Si incepem a doua sesiune . De data aceasta o las sa imi smotoceasca mai mult robotelul si trec la atac . Am schimbat 2..3 pozitii si nu a avut nimic de obiectat . Nu am putut termina . Si i-am spus daca pot finaliza pe funduletul ei . Si a fost de acord . Mie mi se pare o escorta ok avand in vedere ca era si dimineata in jurul orei 9..9 jumate . La corp -9 Oral -8 Normal -8,5 ( are o forma deosebita si foarte curata fara mirosuri si epilata ) De revenit cu siguranta . Am citit si recenziile voastrea ...acum na poate la ea depinde de felul in care o tratati si ii vorbiti . Are dreptul de a selecta clientii .
  3. Mi-am facut curaj sa intru sa adaug si eu o recenzie . Acum cateva zile am scapat ca prin minune de nevasta pentru cateva ore si am spus sa mai incerc ceva de pe publi24 . Mi-am facut curaj si am zis sa sun la domnișoara cu toate ca pozele nu prea ma încântau . Zis si facut . Am vorbit la telefon mi s-a parut o fata ok . 100 din 250 ora . Mi-am facut un dus si am plecat . Ajuns în locatie ( pe lângă o spălătorie auto ) .La fata si corp .. nu prea arata ok . In mintea mea am spus ca poate are serviciile ok . A inceput cu un oral nu prea a durat multicel. Si la normal sa zicem ca ok cat de cat 7. Nu este de revenit . Are o atitudine foarte urata .
  4. Fata este reala . Sunt pozele ei . Tatuajele atesta acest lucru . 100 finalizarea. O fata sociabilă . Poate voi reveni .
×
×
  • Creează nouă...