Sari la conținut

johnny411

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre johnny411

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

1.264 citiri profil

johnny411's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. La masajul corporal mi-a cerut 60 si i-am lasat 100 tocmai in ideea propunerii de a trece la next level, pretul pt erotic nu l-am discutat.
  2. Am fost de doua ori la doamna / domnisoara dar relaxarea s-a facut fara finalizare. Am discutat pe urma cu ea despre un masaj nud si a acceptat dar nu am reusit sa ajung. Masajul corporal e ok, te framanta bine.
  3. Nu am vizitat-o dar am vazut-o in fata la fast foodul de langa diana impreuna cu 2 tigani si o tipa (probabil colega).... atitudinea si discutiile lor de acolo te faceau sa nu prea vrei sa ai vreo legatura cu o astfel de femeie (cred ca sunt destul de indulgent sa o numesc femeie)
  4. Am fost in urma cu vreo doi ani la Cluj. E experta la deepthroat si cand zic experta nu fac nici un fel de indulgenta! Poti sa ai pula de un metru (nu e cazul meu) ca o inghite intr-o clipita. Per total e ok, trav dar finuta, se comporta frumos, geme la anal, eu zic ca merita!
  5. Crezi ca e chiar ușor să faci ce fac ele? Poate e epuizată și vrea să se refacă.
  6. Ok. Multumesc pentru amabilitate. O singura data am vizitat o alta “dama” de genul si atunci am postat. Daca ai o problema cu transexualii nu trebuie sa iti versi frustrarile pe mine si am postat pe Bistrita pentru ca am crezut ca o sa fie mai usor vizibil pentru cei din zona, faptul ca am gresit in a posta acest topic aici nu cred ca te indreptateste sa vorbesti asa !
  7. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/transexuala-noua-in-oras-22-ani-foarte-feminina/980gf47eg83378ih1gg0ede9e8d10835.html Vreun coleg amabil care are ceva informatii?
  8. Dupa parerea mea meriti un premiu la categoria “cum sa spui nimic in cat mai multe cuvinte. 😂
  9. Sincer trebuie sa fi si prost sa te duci pana in panzele albe cu zecile de euro:))))
  10. Anda pop esti o mincinoasa, ti-am platit intr-o seara 10 euro pt un show whatsapp (nu am negociat nici timp nici ce sa contina nici nimic) ma plictiseam si am zis sa vad ceva “ineditâ€... dupa ce ti-am platit banii ai zis ca ai un client si pe urma ma suni (fapt care evident ca nu s-a intamplat) poate are legatura cu moartea lui iliescu? Ai uitat sa specifici ca abia DUPA voi primi apelul? 🤣 sa-ti fie cu folos cei 10 eur. Chiar ma mir pt cati bani va vindeti si va dati cuvantul asa... referitor la ce a patit distinsul coleg si fetele trans se bucura si sar in sus ca “asa ii trebuie†nu cred ca e un motiv de bucurie si nu cred ca e normal sa se intample asa ceva. Voi cele care sunteti intradevar transe si aveti intradevar caracter (Deea Lolo, am vizitat-o la cluj, pt 400 sau 500 lei, nu mai retin exact, m-a facut de nici nu mai stiam cum ma cheama🤪) luati in calcul si aspectul ca nu toti avem drum prin Bucuresti sa va putem vizita... mai faceti si voi excursii prin alte orase, mai schimbati peisajul ! Noi amatorii de tipe ca voi din lipsa mai apelam si la cate un perucar, ca doar nu putem fute tot pizda, tot pizda 😃(eu m-am lecuit de cateva ori si deja nu mai am nici un curaj, cand imi amintesc de experientele din trecut mi se taie tot cheful oricat de incitant pare anuntul la inceput). Concluzie: Nu neaparat din zgarcenie apeleaza omul la astfel de specimene, ci Din lipsa!
  11. Informativ, pt ca de data asta v-am ratat, cat ar costa o ora cu amandoua ? Voi intre voi faceti sex ?
  12. Nu am gasit nici un topic al ei si vreau sa cer pareri de la cine a vizitat-o. Multumesc https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/letisia-reala-100-100-duar-pentru-voi/48g7i53dh99g758idhf207fg782508fe.html
  13. 😂😂 buna asta... indradevar le pasa de imaginea cuiva daca nu le pasa ca imbolnavesc oameni cu hiv... cred ca fix la imagine se gandesc... intreb si eu: cum sa formezi cuplu cu o pers infectata si sa practici escort impreuna...? Cum ...? Sa o lasam la o parte pe aia cu “n-am stiut...â€
×
×
  • Creează nouă...